Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Akkor szerintem már mutatja a tutit!:)++++++
Jaj köszi, hogy írtál, mert most kicsit megnyugodtam. :) Ma vettem a gyógyszertárban két fajta terhességi tesztet, de csak vasárnap tesztelek, az lesz az et utáni 13.nap.
Nagyon köszi!!Bocsi,kicsit elbambultam, csak most vettem észre, h írtál:)Nektek hajrá a spontán babóhoz:)
Én sem éreztem a cicifájáson kívül semmit, aztán az is elmúlt, úgyhogy nyugi nem mindenki érez vmit :)
Kitartás nektek!!!Mikor fogtok tesztelni v csak vérvétel lesz?
köszi
Ábriné, nekem még csak et3, de én se érzek semmit :(
Et+8.nap és semmit nem érzek...
csak négyen mennek a fagyóba, ma tudtam meg, de ők biztosan jó szívósak
Szurkolok,hogy Te is jó hírekkel jelentkezz!Hidd el,az inszem a jobbik megoldás,hiszen minél természetesebb valami,annál jobb!!!!
Ez szuper hír.Szorítunk Neked mindannyian. Várjuk a jó híreket.Pihenj sokat!!!
mi már itthon pihenünk, kettőt kaptunk vissza, öten mennek a fagyóba :-)
Olvasgatlak benneteket, és szorítok mindenkinek, hogy tapasztalja meg az anyaságot, akár először, akár újra hosszú évek után.
Nálunk gyorsan repül az idő. A kislányom már féléves volt a héten, 7,5 kg és 67 cm, egy éve még csak 60 mm volt az ülőmagassága az uh szerint. Most meg pörög-forog és a kis babanyelvén dumcsizik :)
Az aspirin protect-ről volt szó nem rég. Nekem a punkció napjától a 9-ik terhességi hétig kellett napi 1-et szednem. Sajnos a ciszták is gyakoriak. Ha van, nem indítják a kezelést. Nekem is plusz egy hónapig kellett szedni a fog.gátlót tavaly. De a terhesség elején is volt cisztám, gondolom, a stimulációnak hála.
Remény, Ireni, Timi, ti még jártok erre?
Szia! Nekem június végén csinálta a doki. Érezni semmit nem éreztem, nem fájt sem közben sem utánna. Azt mondta, hogy segíti a megtapadást majd. Hát majd meglátjuk, mert csütörtökön volt inszemem. Akkor is azt mondta, hogy jó h megcsináltuk, mert ezzel most esélyes vagyok.
Azt gondolom tudod, h fizetős, 6.000,- Ft.
Semmi különös, gyűrjük egymást az urammal :) Úgy döntöttünk, hogy ebben az évben nem megyünk beültetésre. Hiszünk benne, hogy magától fog összejönni, minden eredményünk rendben van, minden hónapban van szép peteérés is. Pihizünk, megyünk nyaralni, hátha ott jön össze :)
nagyon szorítok mindenkinek :)
Szeretném megkérdezni,hogy endo aspirációval kapcsolatban mik a tapasztalataitok?
Köszönöm Lányok a biztatást. Olyan furcsa hogy ennyi mindent figyelni kell ès ennyi dolognak össze kell állni. A két fiam az elhatározás után azonnal ott volt. Persze fiatalabb voltam jo pár èvvel. Na de bízzunk a legjobbakban a pozitív hozzáállás fontos.
Lehet már eleve cisztád,már a kezelés előtt is. Általában abból adódik,hogy a mensi után nem tökéletesen tisztul ki az ember lánya.De ezek általában kicsi,ártalmatlan kis cisztácskák,amik nem befolyásolnak semmit és általában fel is szívódnak.Hogy a kezelés alatt is kialakulhatnak? Biztosan így van,ha a doktornő említette, de nekem szerencsére nem volt ezzel bajom.
De jó Mindy,hogy újra itt vagy. Mizu Veled?
Sajnos le is állíthatják a ciszta miatt az egész kezelést. De ne agyalj ezen, nem törvényszerű, hogy mindenkinél előjön. Nekem is le akarták állítani, mert megindult egy ciszta, de szépen visszahúzódott és nem volt semmi baj, sikeres volt a leszívás, aztán sajna a beültetés nem.... Fel a fejjel, nem lesz gáz!!!
Aranyos vagy, de ne gondolj rá!!!!!! Csak pozitívan. Tudom, hogy nagyon nehéz. Szorítok!!!
Soha eszembe sem jutott alap esetben hogy ilyen lehet. Most a doktornő felhívta rá a figyelmemet és látom elég gyakori ez nálunk nőknél. Sajnos. Ha előfordul vkinél amiatt elmaradhat a stimuláció ? Már előre lehet aggódni ezen is a francba. Annyi ideget lenyel az ember lánya hogy még a bromocriptin se segít.
Igen elég gyakori, főleg ha stimu alatt vagy. Az oka? Nos ezt nem lehet tudni, hogy reagálsz a kezelésre. Ha csak sima ciklusban vagy, ott is lehet ciszta, többnyire a peteéréskor. Ha szerencsés vagy felszívódik a vérzéskor, ha nem sajnos komolyabb műtét is lehet belőle.
Lányok! Mondjátok meg nekem mert èn mèg nagyon kezdő vagyok ebben a dologban, mi ez a ciszta dolog? Ez ennyire gyakori? És ha igen ennek mi az oka?
Kamill felétek mizujs? Lassan már szülsz! :)
Shaunie, Realitás rólatok sem lehet hallani...
Ireni, Biancore rólatok is jó volna hallani..
Plasanza ti hol jártok, mennyi idős vagy :)
Mandella volt már beültetés?
Megy a drukk mindenkinek!!!!
Szívből örülök nektek! :)
Szia! Köszönöm szépen! Olyan 4-5 nap körül elkezdett fájni oldalt a cicim +kicsit nagyobb is lett, aztán kb a 10.napon elmúlt. Elkeseredtem , mert mielőtt megjönne is így szokott lenni, h elmúlik a cici fájás.Aznap teszteltem egy nagyon - nagyon halvány pozit,utánna mindennap de nem akart erősödni, most már tudom, h mert nagyon alacsony volt a hcg.SZORÍTOK MINDENKINEK!!
Vigyázok rá nagyon, de már annyi szomorú történetet
olvastam, hallottam, h nem is merek felhőtlenül örülni:(Azért persze bízom benne, h nehezen indult, de összeszedte magát,küzdött a kis életéért akkor kemény kis manó és láthatom 9 hónap múlva:)
Heni a te történeteden nagyon kiakadtam, nagyon sajnálom!!
Gratulálok!!! Jaj olyan jó ilyen örömhíreket olvasni! Szilvácska, amúgy voltak különösebb tüneteid et utá?
De jó! Most már csak az a fontos, hogy meg is maradjon!!! Nagyon szorítok!
Emilyrose én is akkor megyek vissza. Nekem még nem jött meg, de nagyon kiváncsi vagyok. Ne gondolj arra, hogy cysta!
További ajánlott fórumok: