Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Lányok,tegnap este én is megtapasztaltam, hogy a gél barnás darabkákkal távozott,nem is kevéssel.nem igazán vérnek nézett ki,meg hallottam, hogy ilyet tud okozni, de nem volt kellemes látvány.ma reggel is lehetett látni az aplikátoron.szerintetek sem kell aggódnom?
Emily010! Szorítok!
Ábriné! Szorítok!
Sziasztok! Megvolt a mai kontroll! Csütörtökön punkció! Egy kicsit hiperstimulált lettem, úgyhogy ma már nem is szúrom a gonalt. Holnap este tüszőrepesztő. Azt mondta a doki, hogy lehet nem is lesz most transzfer, hanem fagyasztják az embriókat ( fő a + hozzáállás hogy több lesz.. :) ), és várunk egy ciklust és utána lesz. Volt már valakinek ilyen hiperstimuláció miatt?
Köszönöm lányok a válaszokat! Igyekszem pihenni!
Szia! Nekem Szabó Kornél az orvosom, igaz már régóta, kb. 5 éve ő a dokim. Én nagyon jó orvosnak tartom, maximálisan meg vagyok elégedve vele. Nagyon közvetlen, humoros, és természetes a tegeződés nála. Bármikor lehet hívni!!! Én ebben az évben kezdtem járni a Káaliba, azóta többszöris beszéltem vele, bármi miatt hívható, és elvárja a tájékoztatást, hogy hogy haladunk. Sokszor segített, mikor a Kaálit el sem tudtam érni. Vásárhelyen dolgozik a korházban, és itt Szegeden a terhesgondozóban. A magánrendelése is Szegeden van.
Szabó Kornélt több ismerősöm dicséri. Azt mondják nagyon laza, tegezi a kismamait :). Ha nála akarsz szülni, azt tudnod kell, hogy Vásárhelyen dolgozik, tehát az ottani kórházba kell menned neked is.
Emily! En 3x2-t kaptam és szédültem. E miatt is feküdtem sokat. Szerintem pihenj vele.
Köszi Ildia! Én is 3x1-et szedek,plusz reggel a gél.a múlt alkalommal is szedultem,de nem ilyen hamar és nem ilyen sokszor.na mindegy,tűröm én csak legyen eredménye.
Van erre egy program,még én sem tudom pontosan,hogy milyen adagban és mit kell szednem.Még az orvosomhoz el kell mennem és ő fogja beállítani.Ártani biztosan nem árt,sőt....nagyon bizakodó vagyok.
Nálam sem rögtön jelentkezett,valamennyi idő után.Persze attól is függ,hogy milyen adagban kell szedned és lehet,hogy másként reagál a szervezeted is,hiszen nem vagyunk egyformák.Nekem 3x1-et kellett bevennem. Ne aggódj, ez a szédülés és gyengeség teljesen természetes,de azért olvad el a betegtájékoztatót.
Ildia én nem közvetlenül utána szédülök,hanem mindig eltelik jó pár óra,akár 3-4 is.először azt érzem,h kimegy minden erő belőlem,aztán meg elkezdek szédülni,visz a fejem.te is ilyet érzel?
Ildia! Hogyan csinálod a hormonbeállítást? En szedem tovább a vitaminokat hiszen nem árt, ha felkészítem újra a szervezetem. Én is híztam, a hormonoktól az biztos, de szerencsére nem sokat és a következőig biztos le is megy:-)
Köszi a válaszokat.
Nekem gélt nem kellett használnom,de az Ultrogestannak bágyasztó mellékhatása van,attól szédülsz.Én is mindig lefeküdtem egy kicsit miután bevettem.
Én az orvos által felírtakon kívül csak szintetikus anyagok nélküli,természetes alapanyagú dolgokat szedtem.A következő lombik előtt is elkezdem + most már a hormonegyensúlyt beállító kúrát is megcsinálom (ez az első előtt elmaradt)illetve fehérjepótlást is ilyen természetes anyagokból intéztem.
Szia! Akkor egy helyre járunk,én is őt kerestem fel. Nagyon jó szakembernek tartom,3 óra hosszat foglalkozott velem első alkalommal. Én a sikertelen lombik után kerestem fel,valaki lemondta a kezelési időpontot,úgyhogy pár napon belül tudott fogadni.Családállításon is voltam,egyenlőre csak segítőként. A következő lombik előtt is akarok menni,mondta is,hogy érdemes lenne,megnéznénk a hormonokat is. Én nagyon bízom benne,remélem lesz majd időpont is nála. Lehet,hogy már most lenne érdemes kérni.
Egy kérdésem lenne hozzátok lányok!
Mikor leállítottak titeket a gyógyszerekről és szuriról,azért szeditek tovább a terhesvitamint,folsavat és hasonlókat,vagy átmenetileg leálltatok vele.Én most abbahagytam egy időre,de lehet,hogy újra kezdem.Gondolom nem ezektől híztam,hanem a hormon szuriktól.
Értem terhedgondozásból szeretnék választani inkább máshol is őt mondják.
Molnár G. Béla műtött engem 2014 elején. Szakmailag a csúcs. Kedves, halk szavú ember (figyelni kell, hogy mit mond). Nagyon meg voltam vele elégedve, de a sikeres lombik óta nem hozzá járok, mert úgy éreztem, hogy az ő szakterülete inkább a laparoszkópia, és a nehezebb, szakmai kihívással járó esetek, nem a 'sima' terhesgondozás.
Sziasztok lányok! Kérdeznék tőletek egy olyat,h ti nem szedultetek a gél, utrogestan kombinaciotol? Én egyre többet szédülök és csak akkor múlik,ha lefekszem.
Heni én még E vitamint szedek,illetve a párommal együtt szedtunk Maca Vibe gyógynövény tablettát.a párom eredménye is szerintem ettől javult 12 millióról, 20 millióra.és 20-rol, 25 %-ra javult a mozgok aránya.
Köszi! Lekötöm magam, és a jövőre gondolok. Holnaptól újra kezdem a folsavat, vitaminokat. Kellett ez a pár nap kihagyás. Ti szedtek valami más azokon kívül, amit a kaális orvos felír? Pl vitamint vagy valamit?
Sziasztok. Ismeri valaki Dr. Szabó Kronélt vagy Dr. Molnár G.Bélát? Melyik a jobb orvos?
Kezd már feszülni a hasam. Holnap újabb kontroll, majd utána jelentkezem. Köszi a drukkolást mindenkinek!
Heni! Remélem jobban vagy!
Emily, Ábriné! Kitartás!
És annak ellenére, hogy csak 3 lett, ugyanazt kapod? Miért nem próbálnak mást? Nem kérdezted?
Csak azért kérdezem, mert én is ugyanezt kaptam, nekem 2 tüsző lett, 1 petesejt. Olvastam több fórumon, hogy a gonapeptyl visszatartja a tüszőket.
Ti hallottatok erről?
Szia! Én Detkovics Évához járok, ha gondolod elküldöm a számát, de kb. 2 hónapra tud időpontot adni. Én még júniusban kértem, augusztusra kaptam.
Köszi lányok a drukkot! :)
Heni,jól vagyok,nem igazán érzek semmit,bár próbálok nem is tüneteket keresni.legnehezebb, hogy ne izguljak,alapvetően is izgulos típus vagyok.igyekszem magam mindig lefoglalni.
Szorítok a mostani transzfereseknek! Szeptemberi táborosok jó nyarat! Sok-sok lelki töltődést mindenkinek!
Ma már jobban vagyok lelkileg. A hasam még mindig borzasztóan fáj, de bízom abban, hogy szépen kitisztulok.
Köszönöm Nektek a sok-sok bíztató, kedves üzenetet.
Emily010! Hogy vagy?
Bibi! Megkérdezhetem,hogy Te kihez jársz kineziológushoz? Ha gondolod,válaszolhatsz priviben is.
Mandella, neked az előző stimud is gonal+gonapeptyl kombó volt? Hány petesejted lett? Köszi a választ!
Emily! Drukkolunk Neked.Sok sikert,várjuk a híreket!
További ajánlott fórumok: