Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Én is csatlakozom az őszi csapathoz! Sajna ez sem sikerült, bár lélekben már felkészültem, így nem ért annyira rosszul.
Beszéltem a dokival, szeptemberbe kellene kontrollra mennem, de mondtam hogy 1 hónapot még szeretnék rápihenni. Így majd október elején megyek.
Szuper-szuper!!!
Mandella,te leszel a következő!!!
Drukkolok!!
szia Atir, hát veled mi újság??
én ma vagyok et+11. napon, és semmi jele annak, hogy terhes lennék. pénteken vagy szombaton tesztelek, ha addig nem jön meg. a crinone már elkezdett túltengeni bennem, kis csomókban jön ki.
Megmaradt fehérjepor készletem eladó, költözés és sikeres lombik miatt.
Fit+Vital magas fehérje és rostanyag tartalmú turmixpor extra vitaminokkal és ásványi anyagokkal, eredetileg diétázóknak, Müllerből.
Nekem sokkal jobban ízlett, kevésbé édes, könnyebben oldódik és a rosttartalom se hátrány székrekedésnél (akinek van/volt az érti. :-)))
Egy bontatlan doboz Fit+Vital málna-vanília (420g=14 adag)
Egy bontatlan kis tasak Scitec Nutrition 30g csoki-mogyoró (nem kóstoltam)
Egy bontatlan kis tasak Bio Tech USA 20g meggy (Decathlonból, ezt sem kóstoltam)
Ára az egész csomagnak 2000 Ft.
Ajándékba adok hozzá:
Egy bontott doboz Fit+Vital málna-vanília, kb. 200g, 5-6 adag.
Egy bontott doboz Fit+Vital Cookies@Cream (keksz-tejszín) maradéka, kb 2 adagnyi, kóstolónak jó. :-)
A Mülleres Fit+Vitalok járnak le hamarabb, 2015 novemberében. Szegedi személyes átvétellel, csak egyben.
Voltam vérvételen ma!
Et+14.nap: hcg 394!!!!!! Holnap hívom a Kaàlit.
Lányok, én még így nem sírtam örömömben mint most.
Mindenkinek küldök egy kis energiát magamból, hogy akik még az első vagy a többedik lombik előtt állnak, tartsanak ki! Őszintén szívből mindannyiunknak azt kívánom, hogy teljesüljön az álmunk!
velem nagyjából semmi
et+9. napon vagyok, és semiit nem érzek
ma akartam venni tesztet, de meggondoltam magam. fölösleges. még várok. aztán majd látjuk, hogy alakul.
Gratulálok Ábriné, meglátod, minden rendben lesz :).
Remény, nem vagyok fent pár éve Fb-on, de ha priviben megírod az email címet, akkor tudunk képeket cserélni a lánykákról :).
Ábriné gratulálok :-)
Heni Nektek is sikerülni fog :-)
Mandella Veled mi újság?
Nagyon szorítok Mindenkinek!!!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018