Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia Szilvácska!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Az új doktkornőhöz szeretnénk most időpontot kérni. A Zádori dokival meg voltunk elégedve pláne hogy elősre sikerült a lányunk de most úgy tudom hozzá a legnehezebb bejutni.
Üdv köztünk! Mivel már stimulálás előtt vagy, gondolom minden szükséges vizsgálati leleted megvan már. Az orvosod el fogja dönteni, hogy milyen protokollt alkalmaz majd nálad, ez egyén függő. Nekem elsőre rövid volt, másodjára hosszú protokoll. A stimuláláskor injekcióznod kell magad napokig, közben uh-ra kell menni, meg vérvételre. Ha megfelelő méretüek a tüszők, akkor jön a leszivás, amit altatásban végeznek. Ez után 3 órát kell még feküdni és hazaengednek, de ott rögtön megmondják,hogy hány petesejtet sikerült leszivni. Közben a párod is leadja a mintát. Másnap telefonálás, hogy hány termékenyült meg és megmondják, hogy várhatóan mikor lesz az embrió transzfer. Közben persze szedni kell egy csomó vitamint és a punkció után már a progeszteront. A legjobb, mikor mehetsz a beültetésre. Ezt már nem altatásban végzik és a végén kapsz egy uh felvételt. Utána 2 hét várakozás. :)
Az anyagiakról a sajátomról tudok nyilatkozni. Az injeciók, gyógyszerek, vitaminok 90 ezer körül voltak, ehhez jön még az útiktg, ha nem szegedi vagy..
szia!
nekem ma volt a punkció, döbbenet, de 7 petesejtem lett :-)
most pihenés ezerrel.
drukkolok neked csütörtökön is!
Lányok! Szerintetek ha nem átjárható egyik petevezeték sem, akkor érdemes elmenni átfújásra?
A másik amin gondolkodom, az a méhtükrözés. A kettőt meg lehet együtt csinálni?
Köszi!
Sziasztok!
A férjemnek oligozoo spermium max. a problémája. 2009-ben derült ki. 2010 januárjában vettünk részt lombik programban aminek sikeressége hogy szeptemberben megszületett a lányunk. Mi anno Zádori doktor úrhoz jártunk. Most nagyon szeretnénk kistestvért. Érdeklődnék mennyi a várakozási idő, mennyibe kerülnek most a gyógyszer és kihez jártok. Az új doktornőről mi a véleményetek? Köszönöm szépen előre is.
Hűha! Ábriné,drukkolunk Neked!!!Pihizz sokat és próbálj meg nem parázni.Tudom-tudom,én is paráztam,nem olyan egyszerű ez...
Lassan Niki és Mandella jön,mindig van kinek szorítani...de ez nem baj, mert mindig mindenkinek drukkolok.
Szilvácska,Te ma voltál ugye? Mi a helyzet?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018