Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Nekem is kellett a múltkor csak Én egy másik fajtát kaptam akkor. Most inszemem volt és most meg u.a írta fel mint Neked. Pedig már volt két inszemem akkor meg nem kellett, most meg igen. Csodálkozom is, de csinálom amit mondott.
Anno Nekem is azt mondta, hogy egyik nap egyik oldalra, másnap meg a másikra.
Nekem azt mondta a doki,h azért kell a véralvadásgátló,mert ez is segíti a megtapadást. Az én bőröm is elszíneződött tőle,nekem azt mondták,h minden nap másik oldalamra adjam a hasamon és nagy távolságra egymástól.mi a vége felé már a karomba adtuk.kitartást,de ha továbbra sem lesz jó,akkor hívd fel a dokit vagybeszélj a nővérekkel.
Pont meg szerettem volna kérdezni tőletek, hogy volt olyan valakinek, hogy transzfer után Fraxiparine véralvadásgátló injekciót kellett szúrni? Nekem kell (bár nem tudom miért..) és tegnap már annyira fájt, bepuklisodott és bekékült a hasam a tűszúrásoktól, hogy borogattam a hasam. Ma már a combomba szúrtuk, de ott is diónyi nagyságú dudor és kék folt lett tőle. Felhívjam emiatt a dokit? Amúgy minden ok, bár ma elég nyűgös voltam, olyan nehéznek éreztem a hasam. Próbálok nem jeleket figyelni. :)
Sziasztok Lányok! Na túl vagyok rajta :-) Kettős érzés van most bennem. Végülis a doki bácsi az inszem mellett döntött. A reggeli uh után azt mondta, hogy a bal oldalon két gyögyörű tüsző van a jobb oldalon pedig egy kisebb. Én reménykedtem még akkoris a puncióban, de Ő máshogy döntött. Azt mondat, hogy most ezt látta a legjobb megoldásnak. A méhnyálkahártya nagyon vastag és a múltkori endo aspiráció végett most esélyes vagyok. (Na meg persze most lett a férjem erdémye a legjobb :-) Mondták a műtőben is, hogy ne keseredjek el, mert a múlt hónapban akik voltak, szinte senkinek nem tudták leszívni, inszemek lettek és már többek is szóltak, hogy terhesek lettek. Na mindegy a kettős érzés bennem van, hol azt érzem, hogy minden rendben hol azt hogy nem. Majd a természet eldönti.
Mandella mi újság?
Hát akkor sikerült!!!!!!!Hurrá,végre egy újabb sikertörténet!Gratulálok,tényleg nagyon boldog ás büszke lehetsz. Nagyon vigyázz magatokra,nagyon örülök Nektek.Remélem még jelentkezel.
Sziasztok csajok! Mai eredmény hcg 686 és láttuk a petezsákot!!!:)Olyan boldogságos vagyok!Én is várom a híreket mindenkiről, szurkolok nagyon!!
De buta is vagyok, Nem Heni,hanem Niki.Bocsi Heni!
Nagy a csend lányok.Mizu Veletek: Ábriné?Mandella? Heni? Szilvácska?Jó lenne hallani rólatok!
Köszönöm a választ Adél ! Nem is olyan sokat kell akkor várni a konzultációra többre számoltam még egyszer köszönöm. A babásodoknak sok erőt egészséget mi is követünk Titeket a többiekkel :)
Igazad van. Nagyon szeretnék kislányt de azok után amin én is és a párom is keresztülmentünk valóban mindegy csak legyen. Pár hónapja még azzal fenyegettek hogy kiveszik a méhemet . aztán kiderült a párom baja.
Hát engem aztán a kutya se akart megnézni.... Pedig megnyugtatott volna!
bibi,jó lehet ez a kezelés,szívesen elvonulék egy hétre egyedül. :-) Ildia,megyek úgyis augusztusban középidősre. A cisztám általában elmúlik a vérzéssel,vagy nem,akkor kapok fogigátlót.Biztos kifizettetnék velem a plusz vizsgálatot. :-)
Kaáliban voltam.Egyeztettük,hogy mikor kezdünk újra,de először is azzal kezdte,hogy megnézte rendben vagyok e.Korrekt.
Ildia a Kaáliban voltál vagy a saját nőgyógyászodnál?
Lányok ezt tudtátok?
[link]
Pár helyen olvastam, hogy ezután sikerült a teherbeesés.
Érdemes lenne visszamennetek egy kontrollra nem? Én tegnapelőtt voltak,uh-val ellenőriztek,nem mondták,hogy bármi gond lenne,pl.ciszta,vagy ilyesmi. Mondjuk nekem nincsenek olyan tüneteim,mint Nektek Emilyrose és Bibike.Nekem a változás csak annyi volt,hogy 27 napra jött meg 32 helyett. Ki érti ezt?...Érdekes dolgokat tud művelni a belénk nyomott hormon.De hát a bébikért mindent.
A melleim továbbra is többször fájnak mint lombik előtt.Uh-on láttak bennük kisebb cisztákat,azok lehetnek a bűnösök.Valami hormonvihar tuti van,eddig tartotta vissza a folyadékot a szervezetem,de pár napja meg tök sokat pisilek.Valami zavar tuti van.
peteérésem ebben a ciklusban nem volt /még?/ ,nem volt nyákos izém stb,viszont érzem mindkét petefészkemet néha belenyilalni,feszíteni.Szerintem tuti megint follikuláris ciszta,mint a múltkor.Vagy tévedek és ez a barnázás jelzi a peteérést. Hm.Hát kíváncsi vagyok mikor fog megjönni.
Persze az agyammal tudom, hogy nem, de azért titkon mindig bizakodok....
Emilyrose mit érzel? Miből gondolod, hogy ciszta?
bibi,nekem is volt ma pár csepp barnás valami. Peteérésem? Na,azt kétlem. Inkább cisztát érzek. 24. ciklusnap.
Reméljük a beágyazódás jele! :))
Sziasztok!
Első (sikertelen) lombikot követően peteérés után 6 nappal nagyon pici barnázás (épp csak pár csepp). Lehet a hormonoktól?
Soha azelőtt nem volt ilyen.
Volt valamelyikőtöknek?
Köszi!
Adél! Nálunk ugyanaz a helyzet, mint nálatok, csak nekem 3 fiam van. Míg nem tudtam, hogy csak mesterségesen lehet, addig én is kislányt szerettem volna. Mostmár fiú is lehet, csak legyen már! :)
Szia! Én amikor Kiderült higy a párommal baj van telefonáltam és kb 1 hónapra rá mentünk a doktornőhöz
Sziasztok lányok érdeklődnék, hogy Szöllősy doktornőhöz mennyi időre lehet konzultációra időpontot kapni? Ő hozzá szeretnénk menni.Köszönöm a segítséget.
Ha jól emlékszem, nekem a beültetés után még 12 napig kellett szedni az aspirin protectet. Nem függ attól, hogy sikeres vagy nem.
Szia Ildia!
Igen tudom mennyire nagy szerencsénk volt. Talán annak köszönhető, hogy nálam minden a legnagyobb rendben van és a férjem sperma száma minimális. Így talán egyszerűbb a mi esetünk.
Én két embriót kaptam vissza anno és ET+9. naptól kezdve erős vérzésem volt egy hétig. ET+9. nap délután pozitív tesztem volt ennek ellenére. 389-es hcg-m volt ET + 13. napon. Mára ez az "eredmény" szeptemberben lesz ötéves kis rosszcsont. Nagyon vágyom a tesóra remélem sikerül. Beszéltem a Kaálival a szőllősi doktornőhöz kerülünk mert a zádori doktor már tb támogatott programot nem igazán csinál. de legalább hamar kezdhetünk. most kezdjük a vizsgálatok csináltatni.
Nekem sajnos nem volt sikeres az első lombikom,de úgy gondolom,hogy az aspirin protect-et addig kell szedni,amíg szurizás tart.Ugyanis egyfajta véralvadás gátló.
A várandósság alatt biztosan nem tanácsos szedni,mint semmilyen szintetikus anyagot,egyébként is egy elég erős gyógyszer,ha jól tudom. Persze ez nem biztos,de egy nőgyógyász biztosan többet tud mondani,mint én.Mindenképp kérdezd meg!!!Az a biztos.
Köszönöm Neked is. Remélem minden jól alakul majd hiszen a páromnak nincs még gyereke. Nekem mar van kettő fiam. Én egy kicsi lányra vágyom.
Sok sikert Neked is, boldog babásodást! Várjuk a fejleményeket.
Szia! Tudod,hogy nagyon szerencsés vagy,hogy elsőre sikerült? Ez nagyon ritka. Én a helyedben visszamennék a dokimhoz,az ismeri legjobban az előtörténetem és a szervezetem.Én a helyedben felhívnám a dokit,hogy mikorra lenne nála időpont.De persze nem beleszólni akarok,ez a Te döntésed, a Te választásod. Sok sikert kívánok!!
További ajánlott fórumok: