Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok Lányok! Nagyon régen nem írtam. A sikertelen lombik utáni 2. menstruációm nem akart megjönni. Ideges voltam, nem-e ciszta.... Hát ez a "cisztám" most 7 hetes és a mai ultrahangon már volt szívhangja!!!! :) Nem mertem hamarabb írni, nem akartam elkiabálni. 42 évesen pajzsmirigy alulműködéssel, 2 oldali petevezeték elzáródással...Felfogni sem tudom még most sem.
Persze semmi sem tökéletes, én is elkezdtem hétvégén vérezni, ma kiderült, hogy a petezsáknál kisebb hematóma van a petezsák mellett. De én bízom benne, hogy nem lesz semmi gond, stramm kis kölök ez :) Ábriné, nem lesz semmi gond, bízz benne! Kitartás lányok, remélem adok egy kis erőt mindenkinek. Vannak még csodák!!!! :)
Megkaptam, és már írtam is neked mailt :)
igen, hallani ilyet, de tényleg manapság már nagyon profik a szakemberek, úgyhogy bízzunk bennük.
Bianconera! Írtam privat üzit!
Ábriné! Én is így voltam. A 10.terhességi hétig volt kisebb vérzés pláne az aplikátor crinone gélt használtam addig. 23.-Án 7-hónapos lesz a kilányom!!! Tudni kell a 9.héten egx nagyobb alvatv3r távozott volt para rendesen de a baba jól volt. Úgy ahogy Bianconera is írta beszélj a babához kapaszkodjon erősen!!!!
Szilvácska! Sajnálom!! Nyaralj egy nagyot pihenj és január sikeres lesz!!
Mindenkinek szorítok!!!!
Nekem a 3-ból egy sem ébredt fel,de ez még 6 éve volt,és 3,5 évet pihentek a fagyiban. Azóta nem létezik,hogy nem javítottak a technikán.Illetve azt sem tudom milyen besorolásúak voltak a bogyók.
Lányok! Ti hallottatok olyanról, hogy a fagyibabák okvasztás után nem biztos, hogy felébrednek?
Reméljük, hogy minden rendben lesz. Pihenj sokat!
Lekopogom..de jól vagyok. Se barnázàs, se vérzés, se görcsölés. Fekszem nagyon sokat és csak reménykedni tudok, hogy hétfőn az ultrahangon minden ok lesz...Ha nem vérzek, akkor ez azt is jelentheti, hogy szívódik fel a hematoma? Jó lenne.
49.napja nem jött meg. Nagyon örülök. :-/ Bibinka,te hogy állsz?
Ábriné! Hogy vagy? Mit érzel?
Szegénykém! A nyaralás segíteni fog hidd el! Töltődj és pihenj sokat!
Nagyon sajnálom,légy erős.A nyaralás most jót fog tenni nagyon!!
Sajnos semmi jó:( A petezsák üres maradt, ma megvolt a missed ab :(:(:(Januárban megyünk legközelebb!Most elmegyünk nyaralni hátha jobb lesz!
Kérlek nyugodj meg,és pihenj csak pisilni kelj fel,amúgy vízszintbe legyél.Nekem azt mondta a dokim,h szívószállal táplálkozzak,szigorú fekvés.Többször bevéreztem így is,h végig feküdtem a első 12 hetet.De itt van a Kisfiam,érte megérte 😊.És ő inszemes baba.
Pihenj sokat, feküdj, amikor csak tudsz, szedd a vitaminokat és persze az emelt progeszteront, és legfőképpen beszélgess a babával, hogy szereted és szükséged van rá. Én is pont így jártam tavaly (jövő héten 7 hónapos lesz a kislányom), csak bízni tudsz a pihenésen túl. A jó a rosszban, hogy a haematóma a petezsák alatt van, másképp nagyobb az esély a vetélésre. Szorítok!
Jaj köszi lányok a biztatást! Próbálok pozitív maradni.
Sok ilyenről hallottam, mármint hematómáról. Nyuugi, minden ok lesz, általában az felszívódik vagy mit csinál és kész. Pihenj, ne aggódj, rendben lesz minden!!
Nekem eddig minden lombikos barátnőm/ismerősöm vérzett a terhesség alatt valamikor.... Jaj remélem megmarad a pici! Olyan jó lenne már pozitívat hallani. Így nem is merek újra nekivágni :-( Minden nap gondolok rád! Sikerülni fog!!!!
Lányok! Megvolt az ultrahang és nem lettem nyugodtabb. Mire beértünk ma a Kaáliba már pisiléskor kicsit véres is volt a wc papír. A petezsák alatt egy nagy hematoma van és amiatt van ez. A doki szerint 60% hogy megmarad, 40% hogy nem...:'( Most feküdnöm kell, a Crinonet el kell hagyni, helyette progi injekció és 3x1 magneb6. Kedden kell ultrahangon újra nézni, hacsaknem erősödne a vérzés, mert akkor azonnal kórház. Úgyhogy most újra izgulhatunk! Csak kapaszkodjon a kis bogyónk! Olyan nehéz egy lombikosnak, hogy amikor már azt hiszi, hogy örülhet végre hosszú idő után, akkor egy újabb akadály jön. Azt olvastam egyébként, hogy lombikos terhességnél gyakoribb a bevérzés a leszívás és a beültetés miatt. Ti hallottatok ilyenről?
Én is gondolok rád!!!!!!!! :))))++++
Ábriné! Gondolok ma rád!!! Minden rendben lesz.
Próbálj megnyugodni, nem lesz semmi baj! Most ezen ne idegeskedj attól nem lesz jobb. Pihenj sokat és holnap várjuk a jó híreket :-) Szorítok nagyon!!!
Jaj lányok! Már alig várom a holnapi ultrahangot! Olyan ideges vagyok. Ma délután pisilés után barna vizes folyásom volt. Lepihentem, de azóta már a 2.tisztasági betétet használom. Nem görcsöl a hasam, csak a derekam fáj és ez a barnázás aggaszt. :(
Akkor ez vár rám is csak szeptemberben. Nagyon kiváncsi leszek. :-)
október lesz a mi hónapunk :)
nem kapok szurikat, gyógyszeres peteéréssegítés lesz, nem mondta, de nyilván Closti akkor, majd pedig tüszőrepesztő, nyálkahártyafelépítés, és beülti :)
már várom, de addig még nagyon össze kell szednem magam.
S.K.Niki! Abszolút megértelek. Pihenj és töltődj!!
Több okból is. Az első és legfontosabb pihentetni akarom a szervezetem + 1 hónappal tovabb. A márciusi lombik meg a mostani inszem egy kicsit gallyra vágott. A másik meg az h, pont mikor közép idős lennék akkor megyünk a férjemmel 3 napra Hévízre egy kicsit kikapcsolódni, a 4. napon meg esküvőre.
Köszönöm,én is így gondoltam,csak olvadgatok és sok helyen látom,h azt szeretik ha magánba megy az ember,h fizessen nekik stb,de hát itt én úgy tudom nincs magán rendelésük.
További ajánlott fórumok: