Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Hálapénz szigorúan tilos!!!
De egy kis ajándékcsomagnak mindig örülnek :)
Köszönöm a választ! Valami hasonlót sejtek én is... :(( Szedem azért tovább a duphastont.
Na majd ősszel!!
Szia! Saját magamból kiindulva, Nekem márciusban volt ilyen és sajna nem jót jelentett.
De Te most ne erre gondolj! Még bármi lehet! Csak pozitívan :-)
Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok hogy csak így bepofátlankodok, de szeretnék kérdezni valamit. Beülti után 10.napon, ma elkezdtem picit barnázni (mindig ez van mensi előtt) és fájdogál a hasam. Jól gondolom, hogy ez semmi jót nem jelent...?? :(
Csütörtökön megyek az első ultrahangra! Izgulok, hogy minden rendben legyen..
Már most jönnek a tünetek: egész nap szédülök, fáradt vagyok, émelygek, meg hát bármelyik pillanatban el tudom sírni magam.. :)))
Néha belenyilall a hasamba és akkor pár percig fájdogál, de azt olvastam, hogy ez teljesen normális így az elején, mert a méh készül fel, pláne, hogy hátrahajló méhem van.
Sajnálom Mandella!!! Fel a fejjel!!!
Szerintem is jó ötlet a pihntetés!!!
én se tudtam, hogy a fagyasztott az fizetős :-/
köszi az infót mindy
Basszus nagyon sajnálom!!!!!!
Annyira szorítottam érted!!!!
Nekem tavaly volt fagyis beültim, igaz nem Szöllősi doktornőnél. Megvárják míg megjön szépen, aztán ha a következő ciklusban indulni akartok, akkor monitorozni fognak úgy kb 3 naponta. Mikor megvolt a peteérésed felolvasztanak kettőt, reméljük, hogy túléltél a fagyasztást és akkor ugyanúgy visszaültetik őket. Utána már ugyanaz. Progi+vitamin. Szerencsére itt nem kell hormont szedni. Maga a beültetés az 60000ft lesz, a fagyasztott mindig fizetős....
Remélem tudtam segíteni és sikeres lesz a következő. Bízom benne :))))
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018