Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Ábriné az előzőnél nálunk is csak egy indult be másnapra,aztán még kettő.végül még is lesz transzfer? Az tök jó! Minden rendben lesz,kitartást!
Nyugi rendben lesz minden :-)
Nagyon remélem, hogy jót mond holnap a doki! Bár Nekem is Renault-m van nem Én voltam. Én vonattal járok Szegedre! Veled mi újság?
Tegnap megvolt a punkció. 3 petesejtem lett. Ma telefonáltam, egy már beindult!!! Akkora kő esett le a szívemről, hogy percekig csak sírtam örömömben. Hétfőn lesz a beültetés, addigra hátha a másik kettő is beindul. Holnap vissza kell menjek amúgy, mert túlstimulált lettem és a doki a biztonság kedvéért meg akar vizsgálni és még lehet infúziót is kapok. Úgyhogy egyelőre öröm és boldogság. Remélem így is marad!
Azért ez nagyon durva!! Magyar nőbe,magyar spermát.
Katasztrófa!!
És most mi lessz??
Én 12 hetes kismama vagyok ,donor spermával,jó hogy nem nyögik be,hogy elveszik tölünk a babát!!
Nem is merem mondani már sehol,hogy donorspermából vagyok várandós!!
Csak az a baj ,hogy az előzményeket nem ismerik, a férjemnek kétszer vágták fel a 'tökeit',herebiopszia volt.Abból nem lettem terhes,már csak ez a megoldás maradt.
Normális körülmények között élünk,akartunk mi 2-3 gyereket,de most már ennek az egynek is örülünk!!
Így azaparodjon a népesség!!! Hurrá-Hurrá!
Nem adom fel! :)Csak olyan zizi vagyok, mindig bújom a netet , h mi miért van, ès paráztatom magam:/De bíztatom, h nőjjön mint a gomba, ezt kívánom nektek is! :)
Ne keseredj el,ha nő,akkor szerintem az csak jó jel lehet.nekem is azt mondta a doki,h folytassak mindent.nem is adom fel addig,amíg nem lesz 0 a hcg-m.
Szia! Én is így jártam, nekem 14.nap hcg33, 2 nap múlva 57, kedden kell mennem megint vérvételre, addig mindent ugyanúgy csinálni. Orvos nagyon pozitív hiszen nő az érték, de én nagyon kevésnek találom a számokat:(
Sziasztok! 11,5 lett a hcg eredményem et+11 nap.nagyon kevés,de hétfőn újra vv kell csináltatnom.
Úgy tűnik a donor sperma ügy tovább húzódik:
[link]
fogalmam sincs, mit jelent, hogy nem akarnak fellazulni. ilyet még nem is hallottam. te voltál a lány Renault-val? nyugi, jó lesz minden.
Szia! Voltam, de nem vagyok nagyon bizakodó:-( A doki elszomorított, mert azt mondta, hogy nem akarnak a tüszők fellazulni. Úgyhogy szombaton mennem kell és meglátjuk. Ha nem jó akkor azt mondta, hogy vagy leállítjuk a stimut vagy inszem lesz a vége. Mit csináljak, hogy fellazuljanak?
na? voltál benn ma? én ma vagyok először úgy, hogy olyan hm, nem is tudom, nem jó a közérzetem.
nekem kedden leszívás.
én is érezni véltem tegnap is már, hogy növögetnek, de a mai mm-ek alapján a doki azt mondta, attól még nem érezhetem. de sztem azt is érezhetem akár, hogy mondjuk a petefészek "tágul"...
Ábriné megvolt a punkcio?
Niki,Mandella ,hogy halad a stimuláció?
Zádori a dokim. Most jobban megviselnek a szurik, mint az előző háromnál. Mikor beadom, utána kb. 1 - 1,5 óráig nem igazán érzem jól magam. Meg most érzem is, hogy "növögetnek" a tüszők.
hát lehet :-)
ki a dokid?
hogy érzed magad?
Lányok olyan jó,hogy bíztattok. :)
Emilyrose vettem is intimzuhanyt ahogy javasoltad,így én is azzal öblögetek.rögtön te jutottál eszembe mikor így jártam,hogy te is mennyit szenvedtél ezzel.
Többet pihenek,mert valahogy jelzi is a szervezetem.pénteken megyek vv- re.
Reménykedni is kell!!!!!!! Fel a fejjel, minden okés!! Pihizz egy kicsit többet :)
Emily010! Nyugi! Semmi baj nem lesz! Nem lehet! Engem szerencsére elkerültek ezek a tünetek, de végig fájt a hasam sűrűn :-(
Mandella, S.K.Niki! Hajrá!
Szia mandella! Én is ma vagyok a stimu 6. napján, hétfőn voltam az első vv és uh. Csütörtökön megyek én is. Akkor lehet, hogy találkoztunk is? :-)
Emily,nekem dettó ez volt. Zuhanyzásnál jött egy csomó.Ezért írtam,hogy intimzuhannyal mosd ki esténként. Szerintem nem vértől barna,nyugi. Minden rendben lesz.
Mindy, ma már kevesebb barna cucc távozott. A bugyin,WC papíron semmi nyoma a menszinek. Én reménykedek,bár tudom ők már eldöntötték,hogy velünk maradnak- e.én úgy érzem velem vannak.:)
A 9. napon, amikor meg kellett volna jönnie és meg is jött. De erre TE ne is gondolj, nem lesz baj.....
Minden rendben!!!! :)
Mindy neked hány napra jött meg? Nekem délelőtt fájt a derekam mint amikor meg van,de szerencsére azóta sincs semmi,remélem nem is lesz.
ma vagyok a hm, jaj, most annyira nem rögzítem magamban a napokat, szóval ma vagyok a... 8. ciklusnapomon, a stimu 6. napján. eddig egyszer voltam vérvétel+uh kombón, gonal f-et és gonapeptylt kapok, utóbbit már felezve. jobb oldalon látott 3-4 tüszőt, a balon 1 árvácskát, de még kicsinykék, majd csütörtökön megyek újabb vv+uh-ra. addig lövöm magam, és még dolgozok...
Mandella végülis kezdtetek? Remélem igen :)
Reméljük, hogy nem lesz semmi baj!!! Sajnos igen, jelezheti, hogy megjön, nekem is megjött progeszteron mellett, de hátha nem lesz semmi baj...
Én bízom benne!!!! :)
Nyolcadik napon vagyok ma.múlt alkalommal a 10. napon jelezte,h meg fog jönni és másnap meg is jött.
Hanyadik napon vagy E.T. után?
További ajánlott fórumok: