Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Remélem gyorsan tudtok nekem válaszolni!Yasminelle-t szedek kb:1éve.Először szeretném,hogy hamarabb jöjjön meg,vagyis ne kedden hanem vasárnap!Csökken a védettség,hogy ha a 3.héten kihagyom az utolsó 2tablettát?Nézelődtem a neten és két orvos is azt írta,hogy ha előrébb akarjuk hozni a menstruáció első napját akkor hagyjuk abba hamarabb a szedést!De kérdem én,hogy mennyire megbízhatóak ezek az oldalak?
Köszönöm szépen a segítségeteket:)
Sziasztok!
2-3 hónapja szedem a Yasminelle-t, eredetileg még 1 éve Jangee-t írt fel nekem a nőgyógyász, de mivel beszüntették a gyógyszertáros Yadinet adott helyette amiről kiderült, hogy magasabb hormon tartalmú és végül így akadtam ki a Yasminellenél.
Azonban már a kezdetektől problémás volt a gyógyszer (hetekig tartó mensi, korábban is jött meg min 1 héttel) illetve az utóbbi egy hónapban libidócsökkenés, és a legrosszabb, hogy még ha kívánom is a páromat NEM nedvesedek... Észlelt valaki hasonlót, vagy lehet ez a tablettától?
Teljesen el vagyok keseredve, mert ez már több mint frusztráló, és a szexuális életünk fantasztikus (volt), de ez a probléma most beárnyákolja...
Sziasztok!
2-3 hónapja szedem a Yasminelle-t, eredetileg még 1 éve Jangee-t írt fel nekem a nőgyógyász, de mivel beszüntették a gyógyszertáros Yadinet adott helyette amiről kiderült, hogy magasabb hormon tartalmú és végül így akadtam ki a Yasminellenél.
Azonban már a kezdetektől problémás volt a gyógyszer (hetekig tartó mensi, korábban is jött meg min 1 héttel) illetve az utóbbi egy hónapban libidócsökkenés, és a legrosszabb, hogy még ha kívánom is a páromat NEM nedvesedek... Észlelt valaki hasonlót, vagy lehet ez a tablettától?
Teljesen el vagyok keseredve, mert ez már több mint frusztráló, és a szexuális életünk fantasztikus (volt), de ez a probléma most beárnyákolja...
sziasztok!
Én nemrég kezdtem a Yasminelle-t,és már csak 6szem van az első levélből,és ma pici vérzés jelentkezett.Ez baj?vagy mit kell csinálni?
Előtte a tri-regolt szedtem.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
13 nappal ezelőtt, a ciklusom első napján kezdtem el szedni a tablettát, azóta viszont a menstruációm nem szűnt meg. (A mennyisége lényegesen kevesebb, mint korábban volt.)
Forduljak orvoshoz, vagy várjam meg a hónap végét és szedjem tovább a tablettát?
Köszönöm szépen!
sziasztok!
már 3 éve szedem a yasminelle-t. soha semmi bajom nem volt vele.
most az a problémám, hogy pesten hagytam a a bogyót és hazajöttem fehérvárra. se recept se semmi nincs nálam, ezért gondoltam nem olyan nagy baj, ha 2 napig nem veszem be, mert megyek ma este vissza. szóval két nap maradt ki (ez a 3. hét a ciklusban), ma este már be tudom venni.
a probléma az, hogy közben megjött.
mit csináljak?
előre is köszi!
ha az előváladékra gondolsz, abban lehetnek már spermiumok, de ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor nem lesz baj:)
a gyógyszer tájékoztatójában mintha benne lenne, de most én sem találom:S ( [link]
sziasztok!
tudnátok segíteni? kb. 1 éve szedem a yasminelle-t. kb. fél év elteltével éreztem libidócsökkenést. tudom, h ez lehetséges (?) mellékhatás, tehát elvben elmúlik, ha abbahagyom a szedését? emellett az utóbbi pár hónapban szorongásosabb-depresszívebb tüneteim is megjelentek, persze ennek lehet persze más oka is, de ennek is lehet okozója a gyógyszer? gyógyszerváltás szokott használni vagy teljes mértékben el kell ilyen esetben hagyni a tablettát (ilyen véleményt is olvastam már, azonban eléggé félek a terhességtől még óvszer használata mellett is:S:S:S)? ill. ilyenkor szükséges külön nőgyógyásszal konzultálni, vagy csupán váltás esetén?
emellett volt egy igen pozitív mellékhatása is a gyógyszernek, méghozzá a pattanások eltűnése (éljen:)), ezek szükségszerűen visszatérhetnek a gyógyszer elhagyásakor?
kicsit sok a kérdés, de remélem tudtok segíteni:)
Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem hozzatok....
3 hónapja élek Angliába, de nekem otthon van párkapcsolatom. Amikor kijöttem ide, akkor szedtem be az utolsó havi Yasminellet. Tudtam, hogy majd megyek haza karácsonyra, de szerettem volna hogy addig kicsit tisztuljon a szervezetem. De amióta nem vettem be a következő havit, nem jött meg a menszeszem, ez most december 6-án lesz 2 hónapja, viszont én már itt váltottam ki Yasminellet, hogyha megjön akkor megint tudjam szedni, mert ugye megyek is haza, es a parom is vár és jó lenne gondtalanul sexelni vele.
Az a kérdésem, hogy olyat csinálhatok-e hogy holnap elkezdem szedni az első levellel anélkül, hogy megjött volna? Mert félek, hogy nem fog megjönni, addigra amig megyek haza :S!!!!
Kérlek adjatok valami tanacsot, hogy mit csinaljak!!
Köszönöm szépen:
Laura
További ajánlott fórumok:
- Corenelle fogamzásgátló! Szed valaki ilyet? Tapasztalat?
- 3 hete szedem a yasminelle fogamzásgátlót és kb két hete folyton úgy érzem mintha pisilnem kellene, mi lehet a baj?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Esett valaki teherbe fogamzásgátló szedése mellett?
- Váltott már valaki Tri-regol fogamzásgátlóról Yasminelle fogamzásgátlóra?
- Elfelejtettem bevenni a Yasminelle fogamzásgátlót - 1. héten