Szakítás után... (beszélgetés)
Ja,csak lenyomtam a torkomon.Közben meg szép lassan megette a kapcsolatunkat....
Tudod mikor már az ágyba is bemászik,és a fejedbe motoszkál na ott baj van.............:(
Nem mindenki viseli el ha át vágják.Igaz én egyszer elnéztem...de miért mai napig nem tudnám meg mondani.Vagy nem akartam,hogy vége legyen...
Nem is tudom!De én soha nem léptem félre,jó régen persze én is,de ennél a kapcsolatnál nem....
Aztán bummmm
Hazudnék ha azt mondanám h nem jut eszembe.Viszont már nem úgy gondolok rá mint azelőtt..jahh és simán tudnék neki nemet mondani.
Azt hittem h a 8 évet rosszabb lesz kiheverni, és nagyon vártam már azt h ott lehessek ahol most vagyok.Türelem kell hozzá és lám nincs az a szerelem amit ne lehetne kiheverni vagy hagyni elkopni az érzéseket.
Az már jó régen volt.Azt ne mondjad,mint az egyik ismerősöm,hogy ennyi idő után is oda vagy érte?!
Vagy igen?
jaj,ne sajnáltasd magad!
Be kell nézni más oldalakra is, ha uncsizol!
De most itt vagyok,öntsd ki a szíved!!!:)
Ha így szereti akkor gond nincsen....:)
Evvel a kedvére lehet tenni?
Nem!
Csak megnéztem mi volt.Tényleg jól elbeszélgettek.Nem semmi....:)
Aha
Majd vissza olvasok egy kicsit,hátha képben leszek!!!
Ja,rojt az van!
Én ilyen elhagyott bárányka vagyok...
Nosza...
Csak győzzük kivárni!!!:)
Judymudi...
legyen úgy h jöjjön a többi.
skizo picsát ez ki?
Hát eret azért nem fogok magamon vágni,meg sajnálni sem magamat.Majd jön a többi..........
Ja,az lehet...
Csak nekünk nem?:(
Vagy igen?:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Szakítás után újra együtt!
- Szakítás 17 év után. Te milyen levelet küldenél?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?