Smink gyerekeken (beszélgetés)
na ezt jól megaszondtam :D
szóval *a post-m gyerekképekre jobban megemelem a szemöldököm*
engem a post-mortem gyerekképek kicsit jobban megemelem a szemöldököm, de ugye kinek mi az ingerküszöbe...
egyik gyerek sincs az élők közt. na nem ma.. hanem már a képen sem. De profi szintre vitték ezt a fotózási ágat akkoriban, szóval szinte elhiszed, hogy élnek.
szép is volt.. 60-as 70-es évek Amerika..
amikor csecsemőkkel reklámozták a cukros üdítőt, amikor orvosok reklámozták a cigaretta márkát, és amikor 10-en évesen gáz volt ha nem volt még saját fegyvered..
*sóhaj* be szép is volt XD XD XD
Hamarosan megkezdődnek az óvodában iskolában az anyák napi ill. húsvéti fotózások.
Kíváncsi leszek,hány gyereknek kell majd lemosni előtte az arcát..
"nem ihat kólát 18:00 után, mert rosszat álmodik "
Ezt te írtad. A mondathasználat rendszerességre utal.
"Okoska"? Hízelgő, köszönöm.
De hozzátenném, hogy vegyészmérnökként talán van egy kis fogalmam az általam felsorolt összetevők élettani hatásáról. És mielőtt ezt is valami általam kreált felsőbbrendűségi sznobizmusnak vélnéd: nem, nem kérkedek a diplomámmal, csak megpróbálom érthetően alátámasztani, hogy tudom, mit beszélek.
Szerintem Andi az irónia eszközével élt.
És szerintem nem először.
És nem véletlenül.
Volt olyan, hogy a 10 éves kislányt a felnőtt csak úgy játékból kisminkelte, és le is fényképezte.
Aztán a gyerek meg kiposztolta a fotókat a neten.
Rá is repült az összes pedofil, zaklatták, ami pedig már életveszélyes!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- Volt férjem elviheti külföldre a gyerekeket?