Smink gyerekeken (beszélgetés)
"ráncos petyhüdt tetovált ötvenes hölgy méltó párja a vágósúlyban lévö harley davidsonos pszeudo cowboy, akinek a térdig lógó heréje is tetovált"
hogy te mekkora hülyyyyye vagy :))))))))))))
Nana.. Azért egy 50-es még nem ráncos meg petyhüdt.. :P
Egy 70-es már lehet
Én nem is ezt kritizáltam, hanem azt, hogy bizonyos dolgok idösebb korban, amikor valakinek mindene lóg, iszonyat randák. Természetesen semmi köze az értelmi képességeihez. Igaz, van, akin ugyanez fiatalon sem mutat jól, amellett, hogy tönkreteszi a haját, börét, nem lehet visszacsinálni. Szerintem mással is ki lehet lógni a sorból, nemcsak azzal, hogy valaki feltünöen ronda. Pl lehet feltünöen szép, különösebb müdolgok nélkül is, vagy lehet feltünöen intelligens, szimpatikus, stb.
Attól senki sem lesz különlegesebb, hogy szétvarratja magát, meg úgy néz ki a böre mint egy szita. De még azt is megkockáztatom, hogy nagyon szépen látszik valakinek a gyönyörü lába abban az esetben is, ha egy "sima" mini van rajta és nem picsaszoknya.
Egyébként engem nem zavar, a ráncos petyhüdt tetovált ötvenes hölgy méltó párja a vágósúlyban lévö harley davidsonos pszeudo cowboy, akinek a térdig lógó heréje is tetovált, nagyon jól kiegészítik egymást:D
4 évesen lett lyuk a fülében, a tudtom nélkül vitte el keresztanyám! 1 hétig se volt a fülében :P
én csak a jegygyűrűmet viselem, nincs más ékszerem :)
Amióta világ a világ, az idősebbek azt mondják, hová megy a világ. Bezzeg a mai fiatalok.
Aztán a színes hajú tiniből, kitűnő orvos lesz. A csupa teste lányból, kitűnő anyuka.
Nem a ruhán, sminken múlik a dolog...szerintem nem. A nevelésen, amit lát otthon.
minél jobban tiltasz valamit, annál érdekesebbé válik
nem lakkozhat mindennap, de nincs tiltva
nem ihat kólát 18:00 után, mert rosszat álmodik
pénteken viszem fodrászhoz, a fenék alá érő hosszú haját vágatja le vállig érőre, mert megunta és szeretne egy kis részt a füle fölött 2mm-re vágatni. Ez csak haj! Visszanő és inkább fodrász csinálja, mint hogy egyedül nyírjon bele kisollóval :D :D :D
Nem os állítottam hogy ép gondolataim vannak. De ez is egy vélemény.
Nem bírom a gyerekeket.. Az idegesítőeket pláne.. A hülye szülőket még úgy sem.. Ez van...
Angliában az egyenruhák országában, ahol a gyerek akár 2 óra büntetést is kaphat a tanítás után, ha a nyakkendő alatt a gomb, a hófehér ingen nincs begombolva,mégis Európában a legnagyobb a tiniszülés.
Ennyit a szigorú küllemről.
Beteges gondolat (már csecsemő korban kellett volna elvenni mondat)
Van amikor a gyerek rühelli. Utálom egyébként azokat a szépségversenyeket, ahol felnőtté maszkírozzák őket. Mert az már nem smink, maszk. Paróka, műfog, műpilla, barnító stb....aki nézett ilyet az tudja.
Ez igaz, és kihisztizik a hülyeségeket, az enyémeknek is van, de csak itthon kenyeszelhetnek vele és ennyi. Mondjuk amióta szabad, azóta nem is érdekli öket, elötte az enyémet lopkodták. Pl szájfény, kicsit a szájra, kicsit a falra...XD
Balett évvégi szerepléskor is szigorúan tilos, még a nagyobbacskáknak is, abszolút natúr kell megjelenni, a tanár ebben nagyon világos volt kezdetektöl.
Gratula, én nem tudok 50 csontot megnevezni, legalábbis nem számoltam meg, hogy mennyit tudok latinul de szerintem nincs 50 és pár héten belül mennie kell rendesen. Na, azzal fogom motiválni magam, hogy egy ovis kislány jobban tudja, muszáj belehúznom;))))
Apropó lakk, gyerekeknek csak gyerekkakkot szabadna mert formaldeid van a lakkokban. A gyerek lakkokban nincs, ezért is jön le 1 napon belül, addigra kiszórakozták magukat:D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- Volt férjem elviheti külföldre a gyerekeket?