Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Egyenlőre csak ők ketten tudják.
Abból lesz a gond, amikor a környezetük is megtudja.Na akkor veri szét Seh Onur irodáját, és elválik tőle...
Az első 7 rész összefűzve 8,07 GB lett, és 4:45 óra a hossza.
5 óra alatt mentette le, most indítottam el a konvertálást.
A párod engedi, h. a net előtt ülj este?
Nálunk még ebből is harc van. Kikötötte, h. nem hajlandó azért átengedni a gépet, h. ott is Onurt nézzek. :)) Őszerinte bőven elég fél 5-től fél 7-ig őket bámulni. Bár ma alig hagyott tévézni, folyton közbekotyogott, h. ez ki, az ki...
Ráadásul sokáig lesznek majd külön. Legalább is nekem nagyon hosszúnak tűnt az esküvő után. Azután meg az a folyamatos féltékenykedések, bár én még nem jutottam a végéig, de amíg láttam, ez volt a téma.
A BK-t már én sem tudom mikor néztem utoljára. Ugyanis este igyekszem a családot minél korábban lecsendesíteni, gyermeket aludni küldeni, hogy tudjak a net előtt lenni és nézni a szép szemeket, ami ma is őrjítő volt!
itt többször lesz szakítás, kibékülés.
Állítólag a török rész duplája, tehát 180 lesz nálunk.
Bár ahogy néztem a youtubeon, szerintem inkább 130 körüli lesz a részek száma.
De ma is, 15 perc reklám, 15 perc film:((( Annyira utálom a reklámokat.
Szerintem a TV2 bevállalhatta volna, hogy az első 4 részt fő műsoridőben adja, sztem tuti lenyomta volna a BK-t.Pedig én nagy BK rajongó voltam, amíg Seh meg nem jelent a színen :)))
Komolyan?? Már alig várom, hogy lássam!! :))
Csak az a baj a romantikus sorozatokban, hogy bár az elején összejön a szerelmes pár, aztán mindig szétmennek, és csak az utolsó részben békülnek ki...
Vajon hány része lehet a sorozatnak??
Tényleg durva volt! Seh. szája a pofontól repedt fel, ugye? Aztán jött a rugdosás... Szegény!
Alapból utálom a részeg embereket, de akkor meg főleg, ha még balhés is.
Vagy a naptár kilencedikét mutatott, esetleg 9 óra volt, vagy Sehrezátnak kilencedikén lesz a születésnapja stb.
Esetleg csak azért, mert az olyan jól mutat egy csokorban annyi szál, hiszen páros számú virágot nem illik adni.
Ja!! Igen, arra már itthon voltam... Jó fej nagynéni...
Micsoda nevek vannak ott a törököknél... Bár csak nekünk furcsa...