Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Nem videóra, hanem olyan műholdas szolgáltatóm van, hogy a tv fölveszi, ha beállítom,valamint még nézem a yout-on is.
Marcsi0921 már úgy láttam leírta, hogy hol nézd, én is ott teszem.
Füszun már nem sokáig lesz házisárkány:) Ma meglátogatja a rendőrség:)
Onur mint Mike Tyson:)))
Hogy az a nő milyen házisárkány... Alikemal, vagy hogy hívják felesége...
Jól van, Onurtól jól megkapta a magáét az a vadállat!!
Többet is érdemelt volna, mivel veri a nőket!!
youtubeon lehet előre megnézni.
Pl. ez a maihoz kapcsolódik (lorelay20062006 a feltöltő, az övéit nézd):
Binbir Gece-ep. 23, part. 1
Ja, hogy te is videóra veszed fel??
Lányok, linkeljetek légyszí, hogy hol lehet megnézni előre, én is megnézném, amíg itthon vagyok...
Még csak ne is emlegesd, hogy egy héten egyszer, nehogy megvalósuljon...
Legyen csak minden nap, és két rész, így jó... Nem mintha nem tudnék belőle többet megnézni...
Ha azt a linket nézed, amit beraktam tegnap, ott szépen sorban jönnek a részek.Egy epizód kb.6 db 10 perces részre van felosztva, az utolsó valamivel rövidebb.Viszont minden epizód első 5-6 percéig összefoglaló van az előző részekből.
Pl. ez a maihoz kapcsolódik (lorelay20062006 a feltöltő, az övéit nézd):
Binbir Gece-ep.23,part.4
Ezért dráma a műfaja a filmnek.
De tényleg nagyon drámai.Én kb. 1.5 hét alatt néztem végig az egészet, és annyira letaglózott lelkileg, hogy na.Még a végén örülni sem tudtam a happy endnek, annyira a hatása alatt voltam a filmnek, meg hogy ennyire töményen néztem végig, szinte fel sem fogva, mi történt az egyes részekben.
Köszi szépen! :))
Megpróbálom. Most már én is kíváncsi vagyok azokra, amikről eddig írtatok. Yasmin, kislány, kulcs..., kibékülés, összeveszés :))
+ még akik letöltik és úgy nézik meg, mint én is:)
Bár én kakukktojás vagyok, mert a TV-ből felveszem, megnézem ott is, de letöltöm, mert reklámok nélkül is meg szoktam nézni:) Meg csak úgy is meg szoktam nézni:))))
A kulcsos részt már láttam, igen jó volt, de a naplósnál még nem tartok, annak ellenére, hogy már a vége felé is belenéztem több részbe is, amit ajánlottál.
Köszönöm.