Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Én is a csókra várok / vágyok. :)) Ezért is lettem volna kíváncsi, h. mit gondol Onur, mikor magába van zuhanva és bámul maga elé. Kíváncsi lennék annak a fekete éjszakának az emlékeire. Nem kimondottan a szexjelenetre, hanem az ölelésre, a csókra.... Jaaaaaaaaj... :))
Úgy láttam az előzetesekben, h. az erdőben esőben van egy nagyon szenvedélyes csókjelenet. Abba bele is borzongtam, de nagyon. Ez mikor lesz? Melyik részben a magyaron?
Erre hivatkoztam én is, h. ezt a függésemet legalább fogadja el, nem szoktam olyan sűrűn a tévé elé ülni, h. ennyit ne érdemeljek meg. Örülhet, h. a sok brazil sorozatot nem néztem. :)) Évek óta ez az egyetlen sorozat, ami kihagyhatatlan. Nem is tudom volt-e olyan sorozat eddig, ami miatt bármit dobtam volna, csak ne maradjak le egyetlen részről sem. Ez aztán a fanatizmus.
De ugyanígy vagyok a könyvekkel is. Képtelen vagyok letenni, ha olyat olvasok... na még csak egy oldal, na még csak egy oldal, aztán meg rádöbbenek, h. órák óta olvasok és hajnalodik. :))
Ne értsd félre, nem kioktatni akartalak, csak leírtam, h. én mit érzek... :))
Tudom, felfogom és elfogadom az agyammal, h. ez csak film, de a testem és a lelkem mást akar, ő elhiszi, h. van ilyen... :))
Jó látni ezt a kibontakozó szerelmet, meg a küzdést a szeretett nőért, amit Onur csinál. Teljesen lebilincselő és ezért is írtam már korábban (jó régen), h. amennyire nekem ez hiányzik az életemből, már a lánykérésnél a nyakába ugrottam volna. :))
De hát miért is vágyunk erre, ha a férfiak meg lehurrogják?! Azért vágyunk, mert tudjuk, h. a filmekben ilyen megtörténhet és a filmek alapja is nagyrészt az életből van. Szerintem. :))
ÉN még nem láttam azt a bizonyos éjszakát és az előtte levő pár részt. Ezek szerint még meg sem csókolta egyszer sem???
A bemutatókon, amikor lehúzza a válláról a ruha pántját és a nyakába csókol... az is nagyon nagyon igzalmas...
Természetesen én sem ismerhetem, a szerep-beli belső értékeire gondoltam. Értem amit írsz, meg el is tudom fogadni.
Én távol tartom magamat az ilyen dolgoktól, hisz ez csak fikció - félek a csalódástól!
Azért nézem a sorozatot, de próbálok a realitás talaján maradni, - de lehet, hogy a koromnál fogva nekem könnyebb.
Hosszú idő óta nekem is ez az első műsor, amit megnézek egészben a TV-ben. Egyébként nem is néztem már egy jó ideje TV-t.
A kedves párjaink meg csak tűrjenek, mert az enyém pl. hétfőn simán végignézi a három NICS, Gyilkos számok, meg mit tudom én még milyen krimiket (régen én is néztem, de mostanában már nem), kedden a keddi helyszínelőket és így tovább...
Van egy ismerősöm, aki foltvarrással foglalkozik, és szokott díszpárnákat is készíteni, bármilyen fotóval a párna közepén. Már én is arra gondoltam, hogy csináltatok magamnak egy ilyen párnát Onur képpel a közepén.
Valóban mint a tini korunkban azt csináljuk, de néha kell egy kis felhőtlen boldogság a rohanó hétköznapokban. Nem így van lányok? Ezzel még senkinek sem ártunk. Akire pedig ráillik ez a mondás: "Hűséget fogadtunk, nem vakságot" akkor pedig egy kis álmodozás nem árt meg senkinek. A fickók ugyan így szoktak "epekedni" egy-egy jó csaj miatt szerintem.
Ahogy elnézem, a fórumunk már a 18. oldalnál jár. Nagyon népszerű, hiszen a minap még négy oldal volt. Szóval ebből is látszik, hogy nagyon népszerű.
Az egyik bevásárlóközpontban,ahol délelőtt voltam, kíváncsiságból megnéztem, hogy lehet-e kapni mogyorós kávét. A polc felirata szerint igen, de a polcon nem volt egy darab sem. Szerintetek van összefüggése ennek a filmmel vagy csak már én beszélem be magamnak, hogy sok fanatikus ember van.
Ma délután én is azt fogom csinálni. A barátnőmmel lesz két szabad óránk, a gyermekeink szülinapi bulin lesznek, így együtt nézünk a filmből valamit. Szerinetem a férjem elmenekül, vagy bezárkózik a másik szobába, hogy ne is halljon minket.
Ja és sikerült megvennem a Rimszkij- Korszakov cd-t. Rajta van a Seherezádé szvit is, most jelenleg ez szól. Úgy emlékszem Te ajánlottad, hogy hol lehet kapni.
Köszönöm!!! Hála Neked érte! Allah megőrizen!
Már csak a Kirac zenéjét kellene megszerezni, és akkor majdnem teljes lesz a boldogságom.
Igen, valahol igazad van, ezt elismerem. Kinek mi az ízlése, de nekem (nekünk) nagyon bejön. Inkább Kerem, akit meg se néznék az utcán, ha szembejönne. Egyszerűen nem találom vonzónak. Na de Onur... :))
A belső értékeit meg persze nem ismerhetjük, mert "csak szerepet" játszik. Azt, amit és ahogy játssza, mi szerintem ezt szeretjük. Nyilván abba a tulajdonságába estünk bele itt páran, amit képvisel. Erre vágyunk tudat alatt.
Élem az életemet, van munkám, családom, de néha úgy érzem, h. az élet tulajdonképpen csak elmegy mellettem. Kell nekem ez a tudat, h. van ilyen pasi és van ilyen szerelem. Nyilván azért, mert sose éltem még át ilyet.
De kell ez az érzés... még ha fényévekre van is tőlem ez a pasi. :))
Na jól van:) Megfertőződtünk midannyian, de rendesen:)
A TV2 viszont nem adja újra a heti részeket sem ma, sem pedig holnap.
Nekem még fenn van a TV-n, meg is nézem.Persze az eddig letöltött részeket is nézem a laptopon:)
Közben most keresek vmi videoszerkesztő progit, amivel kipróbálhatom a részek összeillesztését a bevezető nélkül:)
Tegnap este tudatosult bennem, hogy ma szombat van és nincs új rész:( Meg is néztem gyorsan újra a youtubeon a köv. 2 részt megnyugtatás képpen:))))