Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Hidd el, még lehet fokozni:)))
Ezért nagyon jó ez a film, mert amikor azt hiszed, hogy nem lehet több csavart beletenni, akkor is mindig történni fog valami. Hol jön egy új szereplő, hol kiderülnek régi titkok...
Hogyan fordítod?
Tudom, erről már volt szó korábban, le is írtátok, h. mit kell elindítani, de nincs kedvem újraolvasni az egészet. Leírnád légyszi?
Szerintem most egész héten jó részek lesznek. Persze, hiszen Seh. "beadta a derekát", azaz az álmában Ahmet is azt javasolta, hogy ne maradjon egyedül. Végre látom mosolyogni a lányt is, úgy igazából. Bár ez a verekedés nem kellett volna. De ez még jobban összehozza a szerelmeseket.
Azért nem semmi, hogy egy ilyen karakán, határozott kicsit mogorva egyéniségű férfi tud olyan gyengéd és odaadó is lenni, mint Onur. Imádom!!!!
Nálunk sajna nincs ilyen lehetőség. Egy tévé, egy számítógép. Azon osztozunk, vagy pukkadunk, mert sose azonos műsort akarunk nézni. :))
Ha van érdekes a tévében, akkor nagylelkűen átadja a gépet, de mivel nem töltöm le, hanem a neten nézem, így 72 perc után kidob, ez meg kb. 1,5 részre elég és hát nyilván, h. a legjobb résznél hagyja abba.
Szétveri az irodát? Jesszus... ez kb. mikor lesz? Próbálom magam betájolni a török részeknél, de zavaró, h. teljesen más részletekben adják, mint nálunk.
Ezt megnézném. :)) Hol keressem és milyen számon?
Na ezért van nekünk 2 tv, nekem külön szgép:)
Rend a lelke mindennek:)))
Időnként megjegyzi, hogy már megint én ülök a gép elé? De én akkor azt szoktam javasolni, hogy neki itthon úgy is több ideje van gépezni munka után is, és nem kell a házimunkával, gyerekkel foglalkozni addig üljön ő előtte. Amikor pedig elalszik a gyermekünk, akkor én következem. Most hagyta abba ő a gépezést, és én jöttem. Valamint szoktam neki mondani, hogy ott a másik gép, amin csak az ő játékai vannak, és nincs rajta net, akkor játszon azon.
Néha ő is beszól, hogy már megint Seh. a téma, ma is megtette amikor a szünetben a barátnőm hívott, hogy mi volt az elején, mert ő még akkor nem ért haza.
A reklámokkal engem is ki lehet kergetni a világból. Most meg ott ülök a tévé előtt és inkább végignézem az unalomig ismert reklámokat, nehogy egy másodperccel is lemaradjak a filmről.
Ma be is szívattak a gyerekek, mert kimentem a konyhába inni, erre felváltva kiabáltak utánam, h. "anya ott van Onur", én meg mint egy idióta rohantam be, aztán a hasukat fogták a röhögéstől, mert még javában ment a reklám. :))
Én írtam a reklám miatt, egyszerűen utálom, hogy időben ugyanannyi a reklám, mint maga a film.
Épp most töltöm le a mai részeket, megnézem reklám nélkül, egyben:)
Egyébként azt hittem, hogy ma ott fejezik be, amikor Onur megy a virággal fel a lépcsőházban.
Nálunk hál'istennek (vagy Allahnak) nem megy a meccsnézés, őt nem érdekli. Viszont annál jobban a lövöldözős és háborús film. És mondanom se kell, h. ilyenkor csöndben kell lenni, még nagyon levegőt sem merek venni. :))
Na de lassan és biztosan talán csak rákattan erre a sorozatra is, ma már belekérdezett, amit nem értett.
Még a végén tőle fogom kérdezni, h. mi történt, ha lemaradtam valamiről. :))
Hát igen. Úgy látom az apróbb részletek nem tökéletesek! :) De gondolom megbocsájtjuk nekik! :)
Úgy látom ez a hét izgi lesz, ezért próbálom úgy alakítani a dolgaimat, hogy ne tudjon senki belémkötni ha több, mint két órát a tv előtt ülök egyhuzamban. Hirtelen nem tudom melyikőtök is írta, hogy sok a reklám de érdekes, hogy eddig bármilyen filmet néztem ha reklám volt vagy kimentem, vagy átkapcsoltam, most pedig türelmesen ülök (persze mondom a magamét), nehogy lemaradjak egy pillanatról sem! :)
Nem.Kerem kotyogja ki majd Edanak.Eda elmondja Burhanéknak ők pedig Sehnek...
De közben Bennu is kavar majd ebben a témában...