Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
De inkább nem fogom... Mára nincs több mosoly jel, vagy bele rakok egy orrocskát is...
Na,ha ezt a dupla mosolyt ismét berakom, változtatás nélkül, akkor a 3.-ra kidob a spamszűrő...
Ha véletlenül megtörténne, írjatok Hoxáéknak, vagy a modinak, jó??
Szép estét rajongók.
Már régebben jelentkeztem a népes csapathoz, de sajnos nem volt időm beszélgetni jönni.
Nekem is nagyon tetszik ez a sorozat, nálunk is megáll az élet amíg tart :D
Nekem meg tanulnom is kellene, jelentkeztem egy főiskolára, és felvételire kellene készülődnöm, és itt ülök a romantikus sorozat miatt...
Elolvadok Onurtól...:))
Nekem egy évvel ezelőtt volt a digi-net-telefon együtt 3ezer forint, két év hűségért, és egy év után emelték normál árra...Most a tv-net együtt: 5.400.- , és a telefon annyi, amennyit telefonálok rajta, havidíj nélkül...
EGy évvel ezelőtt a t-mobile ajánlgatta, de az olcsóbbat választottam... Ha tudtam volna, ha mondták volna, hogy van hozzá ilyen médiabox, ami vesz is fel, akkor azt választom...
Ki tudja, talán a diginél is lesz majd...
Hűha, megfogtál, ehhez csekket kell keresnem. Egyébként internet+ telefon + tv(1 van csak erre kötve, a többi más szolgáltató)
6.600 - 7.200 -ig volt mostanában a számlánk, de telefon is van benne.
Brendamazon, örülök ennek a topicnak...
EGy pici álmodozás a szürke hétköznapokban... :))
Jaj, de szép szülinap volt!!! Én már csak álmodozhatom ilyenről...!
Irigylem Sehrezatot, a valóságban is megkapta ezt az ízig-vérig pasit...:))
...és megvolt az első csók!!!Hm!!!
De nem csak a gyűrűt, hanem vele együtt Onurt is, 2szőröstül-bőröstül" ...:))))))))))))))
Na-na-na, végre csók is van!! :))
Olyan szép volt, sírtam én is. Ilyen "gyémántos gyűrűt" én is elfogadnék Onurtól.
És ott mennyibe kerül az ilyen médiaboxos előfizetés?? Amiben sok csatorna is van??
Teljesen véletlen, nem tudunk egymásról semmit.
Nem UPC, hanem T-home. Ez megfizethető.
Jó bunkó ez a Zejnep is. Szegény Benu, így is labilis az idegzete.
EGy ilyen Nadid nagymamát én is szeretnék...
Tényleg, egycsapásra milyen kedves nő lett belőle...
Álszent egy nő!!
Van valami köze hozzá a nőnek??
Ja,nem is a törés miatt ment ki hozzá a rendőrség...
Én is elfogadnék egy Onurt...:DD
Ti rokonok vagytok, vagy csak véletlen az azonos név??
Ja, igen, UPC... Én azért mondtam le egy évvel ezelőtt, mert marha drága, legalábbis nekem... ÍGy az olcsóbb, digit választottam...
További ajánlott fórumok: