Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

10241. zsazsanéni (válaszként erre: 10240. - 301b49270d)
2013. júl. 17. 08:31
Turkinfón én valami nagy dolgokat reméltem,de nagyot csalódtam.Valami érdekesebb sztorikat vártam volna,de hiába.
10240. 301b49270d
2013. júl. 16. 21:18
Ha valakit érdekel: a turkinfo.hu-n van egy rövid cikk, képekkel: 8 kulisszatitok a Szulejmából.
2013. júl. 16. 20:55
Most sok képet láttunk Bergről fürdőruhában.Megmondom őszintén, hogy én arra figyeltem fel, hogy a karcsúsága ellenére mintha a hasa kidomborodna.Pedig vékony, de hasát figyeljétek meg!Lehet, hogy a sorozatban is terhes lesz, s igy semmi gond. Én attól azért nem félek, hogy szülés után nem kapna szerepet, egy biztos, hogy ennyi időre, mint Alival nem szabadba távolmaradni a filmezéstől.A Mary pedig -szerintem nem szép, nekem olyan közönségesnek tünik, de valami kihivó gesztusai vannak, ami felhivja a férfiak érdeklődését, a végén pedig nagyon elszállt magától.
10238. rittynt (válaszként erre: 10237. - Varga ica)
2013. júl. 16. 17:36
Én sem szeretném, és annak sem igazán tudnék örülni, ha csak el kellene játszania, hogy terhes. Komoly szakmai kihívás, és lehet hogy képesek lennének előadni.
10237. varga ica
2013. júl. 16. 17:16
Én most nemszeretném ha Berg tényleg terhes lenne hisz most indult be a karrierje igazábol ez a sorozat sokat segitett neki ebbe és még csak most tért vissza és ha megint elmegy nembiztos hogy sikerül ujbol visszatérnie.Bár lehet hogy nincs igazam. Meg mostanába sokat fogyott sportol edzi a testét hát nemtudom ha terhes akarna lenni minek ez a sok strapa? De majd ugyis kiderül.
10236. rittynt (válaszként erre: 10235. - Gesztenye**)
2013. júl. 16. 13:50
Talán a nyilvánvaló eltérés miatt választották Maryt. A sok sötét hajútól elütött a vöröses szőke. Gondolom ez és a (derűs) nyelvi hiányosság volt az uralkodói kíváncsiság oka.:)
2013. júl. 16. 12:29

Álom, Álom, Édes Álom!

Innen nézve nagyon zöld a török filmes világ, a színészek lehetősége szinte végtelennek tűnik, a közönség elkényeztetve...

A magyar színészek szíve bizonyára sajog, de a miénk is. Lassan több török színészt ismerünk, mint magyart. Ami nagy kár.

Ez a bevezetés és jön a de..

Nos én úgy gondolom (nem járhatok messze az igazságtól) filmstúdiók között verseny van, nem is kicsi. De hová vezetne, ha az íratlan szabályokat nem tartanák be. Hiszem, hogy egy be nem felyezett sorozat főszereplőjét senkinek sem jut eszébe felkérni egy párhuzamosan futó másik sorozathoz. Verseny van, a tét ki a jobb, kié a nagyobb nézettség, kikaptöbb díjat, melyiket veszi át/meg egy másik ország, stb,. Nemes versenyben szép a győzelem, ezért egymás produkcióját nem tennék tönkre egy ilyen húzással. Mi lenne akkor ha ebből gyakorlat lenne, nem készülhetnének sorozatok.

Összességében ha ajánlanak szerepet, csak a Szulejmán után.

Nézelődtem a német oldalakon. Természetes hajszínnel semmi különleges nincs benne. Bizonyos mimikáknál, mondhatni csúnyácska. Ami engem a Szulejmánban is kicsit zavar az az arányok: a többi szereplő egységben van, de a Hürremé mint a telehold, kissé eltúlzott. Kitűnik a többi arc közül, valószínűleg éppen ezért esett rá a választás.

10234. rittynt (válaszként erre: 10232. - Gesztenye**)
2013. júl. 16. 11:52
Kicsit hangulatkeltésnek tűnik a dolog, bízom benne, hogy nem lehet ilyen egyszerűen megzsarolni a török filmes szakmát,
10233. Ficánka5
2013. júl. 16. 11:50

Ha Mary bekerül a Karaba, Berg a legjobb időpontot választja a terhességre, sztem. Ez lehetne a legelegánsabb távozás a színtérről. Ebbe senki bele nem köthetne, hiszen véletlenek még egy tudatos, intelligens nőnél is előfordulhatnak.

Nem hiszem, hogy az a spinkó annyira népszerű lenne a törököknél, hogy felturbózná a sorit. Sőt!! Nem is annyira szép, meg nem is annyira nagytudású színésznő, csupán a saját történelmük miatt siker a sorozat, amit ő a saját sikerének könyvel el. Erre fog ráfaragni sztem, mert bukta lesz más sorozatban!!! Már kimutatta a foga fehérjét az angolos távozással és ettől még csak rosszabb várható, hogy miket fog megengedni magának.

2013. júl. 16. 10:37

Milyen érdekes, a Mary barátját eddig üzletembernek, most pszihiáternek nevezik. Bármelyik is igaz válságkezelésből elégtelen a tudása.

1.)Üzletember nem enged meg jogilag sikeresen támadható - még egy gyenge ügyvéd által is - lépést. A szó nélkül való távozás pedig ilyen.

2.) Ha orvos, akkor hogyan jutott a szeretett személy ilyen állapotba? Amikor pedig bekövetkezett az abszolút mélypont miért nem állt elő egy szakmai kommenttel?

10231. rittynt
2013. júl. 16. 08:35
Időnként felbukkan a hír, hogy Berg terhes. Ha részt vesz a 2. évadban akkor izgalmas feladat a forgatókönyvíróknak a bíró szerepét fenntartania abban a történetben ami az évtizedekkel ezelőtti törökországban játszódik.
10230. varga ica
2013. júl. 15. 18:08
Istenem csak ne jönne vissza.
10229. rittynt (válaszként erre: 10228. - Bf2ad367ba)
2013. júl. 15. 12:37
Attól még előfordulhat, hogy megkapjuk Mary-t ha üzembe helyezik a Hürrem2-t.
10228. bf2ad367ba
2013. júl. 15. 11:51

Mary kezelésének vége, most megy nyaralni, kíváncsi leszek a folytatásba csak ne a Karadyi legyen:

Magnificent Century Hürrem Sultan Mary Uzerli, 2,5 tavaly májusi, így a show játszik, amely a szülőföldje Németország fővárosa, Berlin, eltűnt."Burnout szindróma" Mária így szólt a foglyul ejtett Uzerli'nin kezelés véget ért.Mary Uzerli, a Facebook rajongók, ezt írta: "Én leszek veled a közeljövőben."Mary Uzerli nem játszik az új dráma, jön Törökország a hawaii vakáció a barátjával tüzet.

10227. rittynt (válaszként erre: 10222. - 6dd69d4a74)
2013. júl. 15. 04:55

Kedves zsuzsu35 !

A feltett részletet találtam, de van is benne utalás, hogy csak fikció.

10226. zsazsanéni (válaszként erre: 10223. - Grumier)
2013. júl. 15. 00:31
Az új sorozat a TV2-n fog menni,17-től és 22 órától.
10225. Vicus 6404 (válaszként erre: 10223. - Grumier)
2013. júl. 14. 21:33
Az előző oldalon a 10177 és a 10194 hozzászólásokban is beszélünk róla, ha visszanézed kicsit bővebben is olvashatsz róla.
10224. Ficánka5 (válaszként erre: 10223. - Grumier)
2013. júl. 14. 20:46
Melyikre gondolsz?? Ezekre? A TV2 lesz a Hazugságok gyűrűjében 17-étől a Szulival egyidőben és a Szuper TV2-n az Egy ellopott élet valamikor 20-a után.
10223. grumier
2013. júl. 14. 19:32
Új sorozat? Melyik adón megy majd?
10222. 6dd69d4a74 (válaszként erre: 10221. - Rittynt)
2013. júl. 14. 19:27
Szerinted ezt hogyan értelmezhetjuk?Talán ez lenne a folytatás?Nekem nagyon zavaros az egész, tudsz egy kicsi segíteni az értelmezésben?
10221. rittynt
2013. júl. 13. 17:42

KARADAYI 42 § (fiktív)

július 12, 2013 at 04:19

zeng mindenütt a hang egy fegyvert, majd lassan leesik turgut, Mahir feridede vannak döbbenve, de az ügyes vadász Láthatjuk azonnal rohan az ablakhoz, sikoltozva a félelemtől Feride, ügyes ferideyi seb megnyugtatni a Miután Yasin, és a rendőrség jön a helyszínre, turgut Feride kaldırırlırken kórházba a mentő, és bevitték a rendőrségre, hogy vallomást Mahir şadoğlu család .. aki tudja .. csak elindult

kifejezve Feride ideges, ügyes, amely összeköti a tapasztalatok szorongás, megközelítve Feride ferideye ügyes emlékezett mondja turgutun távol marad a munka, él nagyon zavaros dilemmák, hogy a felügyelő azt mondta Feride szoba hozzáértő majd Memet Saim kerime érdekek és Melih tamda jövedelem ferideye mint egy ölelés, de most Saim Memet Feride néz dühösen húzza magát vissza az apja szemébe, és azonnal azt gyanítja, hogy valami kerime ferideyi helyezi el az autó, a sokk az esemény ügyes feridenin Szerintem ez a hozzáállás nem más, az üzleti biliyodur .. Melih Mahir çalışsada jön. mindazok számára, akik jártasak mondja Melih lenne döbbenve, így bármi, ami én beklemiyodur turguttan, eljön a halál hamarosan turgutun, Feride veti meg valaminek az út mentén, hazamegy nem beszélve a szobájába és bezárja magát beágyazza magát csendben, keresek beszélni senkivel .. live kivonat, köszönhetően Melih Maher Mondd meg neki, hogy tartsa a szemét ferideye Melih Mahir, Melih hazamegy, de az ügyes kezek egy nagyon nyugtalan .. semmi sem megy a házba, hogy jöjjön a földre a család visszatért a normális élet, már nem csak két baj szoba Maher haza, megszabadulni a fájdalomtól ügyes visszaállították .., Maher néz ki a fotók és képek a régi bi Emina lát otthon, túl sok önálló ol jövedelem elmerül kép után, hogy mit csinálok, vagy elhagyja a kép dergibi viszont kezdett érzéseket Emina magát másképp, hogy megakadályozzák a çalışsada Mahir, látta csak egyszer, így ez a srác gondolkodik egy másik nincs leírás bi .. Ayten kezét a hasán a tükörbe néz, undorodva, de a különbség, amíg az álmok, hogy mi ment végbe, amelyek mindegyike a határozottan taşıyo talán az embernek fia, hogy ő szereti a hasát, és egy idegösszeroppanást összetevőit ezeket a gondolatokat tükrözik a harag halad, hogy segítsen a nővére çalışsada Nurten aytenn sima egyáltalán Ez nem könnyű .. áttörni a teljes 3 nap,,,, Feride még nem tudja, hogy híreket ferideden ideges ügyes a szobájában, sokkal hosszabb, és nincs, aki otthon a segítségével melihinde haza egy nap .. Nem akarom, hogy megvitassák Feride mahirle mondja ügyes hatálybalépésekor nagyon meglepett ağlıyodur Feride az ágyban fekve, feláll, azonnal, amikor láttam, Maher .. Feride: Nem akarom, hogy megvitassák a söylemedilermi ügyes: Mi folyik feridem Feride: Nincs semmi, hogy azonnal el innen (tartja karját ügyes feridenin) ügyes : sevdam tudva tettél bişeymi inciticek Feride: Nem, nem csináltam semmit megtettem mindent, a kezdetektől fogva, hogy jöjjön haza, hogy újra együtt, mindent rosszul értett: gelmiyo szívében ezek a szavak, nem volt valami, amit rejtegetsz előlem (Feride Maher tolja) Feride: igen nem azt vették észre, hogy nem szeret téged, nem pedig ellene szereted, amit érzek, kezdtem megkülönböztetni mahirle Salihi, azt hiszem, nem tudom, hogy salihmiş ügyes: ő igen, akkor miért, miért nem szeretsz, miért, miért adta újra reményt (nézni dühösen Mahir Feride kényszeríteni magát, nem lehet, hogy hisz a szép játék oynarki Mahir) Feride: Zavarban voltam, rájöttem, sokkal később az ellen, amit úgy érzem, egyfajta kár, igyekeztem nem mutatni, de azt hittem, hogy én nem szeretem többé, elfelejtettem, te felejtsd el, megy a maga akkor egy új bi élet, ne félj Ne ugrálj előttem (ferideye ügyes megközelítés tartja a karját, és a szemébe nézett) ügyes: ölelés, tudod? Tulajdonosi, tulajdonosa a hűséges marad? Tudja, hogy szerelmes beléd? Bonthatók tovább, hármas ... tízezrek ha szükséges? Meg tudod csinálni? Tényleg szeretsz? "Love teszt" nem. Ne felejtsd el, vagy úgy, mint egy csomó idő, és azt már nem. (sezsizce megfordul, és ügyes otthon, távol az otthontól, amint ügyes múlásával Feride idegösszeroppanást kezd megtörni mindent a szobában, szobalány Memet Saimi most úgy néz ki ellenállni ...) ügyes lélegzetem a part vannak olyan nagy eső, séta Feride ügyes az idegrendszerben támadást, és sír az esőben, a háttérben dalt játszik anlamazdın a ayla ..) turgutun eltávolították a temetés, az Apja temetésén .. Az egyetlen ferideyi kerime jött haza a munkából, de aki nem, hogy megnyugodjon, ezúttal Memet Saim jön haza, amikor meglátta apja bikez Feride összes szennyeződést az arcán, mint az apja megy őrült és hajtások kerime elhinni, amit a tárgyaláson, Feride apja elutasította panaszát ediceğini Memet aldırıcağını és mond valamit, mint hogy sok másodperc, és a szívroham nem tud ellenállni a szíve saimin, ahol apja, döbbenten Feride jönne a mentőket és a kórházi turnin Saimi Memet, Kerime Feride és megy a kórházba, az intenzív osztályra a kezelés után Saimi Memet, kerime ferideyi bűnözés, Feride alaposan nyomorúságos, ügyes a híreket a rádióban, annak ellenére, hogy ferideye következő alkalommal szeretnénk, hogy dühös Bár nehéz, Feride konuşuyodur előtt a szoba anyjával az intenzív osztályon, én nem félnék kerime az áldás, ha panaszkodni az apja, nem láthatja az arcunkat ediyodur ferideyi veszélyeztetett, ezúttal dr a bölcsesség, a bölcsesség kerime azonnal felismeri, hogy a bölcsesség és a legkisebb bi heycanda néző agy újra válsághelyzet geçirebiliceğini Kristie szerint , kerime látni a férjét, és megy keresztül, a Bölcs feridenin mellett ül az állam és annak közelében a sebesült, és megpróbálja megmutatni a kezét, és mondja, hogy az ő keze feridenin üzülmemesini apja mondja olucağını jó, így, amikor látod őket jön tamda ügyesen a hátvéd dönücekken nagyon féltékeny .. melihle ütköznek, Melih: hogyan ügyes testvére apa apa (Mahir Észrevéve Feride igazolja a fejét a vállára bölcsesség, de köteles Feride ediyodur őket az öngyűlölet, dühös, és hagyja alaposan ügyes, ügyes bölcsesség feridede elment .. áttörni pontosan egy héttel, látszó úriember lemerült, és a lemondását Feride azt mondja az apja teszi kötelező, a miniszter lemondott, és azt követően, hogy az ember azt mondja Feride igazságszolgáltatás fordul vissza a helyére ugyanolyan ügyes olucaktır véget az összes szennyeződést, ürülék vonatkozik rá az apja szakma átfogja kızsada mert a kéz más szakma nem hiçbişeyi ... ügyes családi otthont, hogy jöjjön vacsorázni, eminada ott, mindenki boldog, kivéve ügyesen az asztalnál, és a szeme Nazif Maher Mindegy blues, hogy jöjjön ki a kertbe dertleşirler Nazif és ügyes, ügyes elmondja, mi történt az apjával, eminada Mahir mondta nekem, hogy hallgatni őket, és örül, majd Glad magát, hogy dühös, és hogy Emina Nazif és Mahir kávét, majd a begyűjtött, és emlékeztet arra, hogy együtt Eleni flow nagybácsi nagynéni, aztán a szemét Emina dollárt, ne sírj megmondani, hogy ügyes eminaya szalvéták, Emina nagyon heycanlanır, és elhagyja az otthonát, és megy, hogy Orhan status Mindegy .. Feride szellemében folytatódik ediyodur élet, látogassa meg a bíróság .. Feride kávé ferideyi mondja Mr. Wise, Wise utalva az idő az iskola igyekszik felvidítani ferideyi fajta bi gülmeyince Feride feridenin bölcsesség tartja a kezét a kényelem, ezúttal a tavasz jön, a bölcsesség megy, tavasz ferideye dühös, Mahir felhagyott içinmi der, a válasz a tavaszi ferideyi dühös, és scolds kemény tavasz, tavasz ferideden elnézést kér, és kimegy a szobából, ami szép és jó az egész megvalósítása Feride veszít Feride Mahir fog kinézni szánalmas .. bi lehetőséget, hogy a döntés és forgatás a bölcsesség kerime meghívja vacsorára .. Feride pillanatok anyja szándékát, de elhagyta a áramlását az élet a bıkmıştırki mindent, mert most nincs ügyes élni, és nincs ok arra, hogy boldog legyen bi, és kerime memetsaim vacsora és beszélgetés Wise, Wise ferideyi hogy a beszélgetést, hogy tartalmazza a témát az iskolai évek, vonakodva bár, de lesz szó feridede étkezés befejezi a beszélgetést .. és bölcsesség megy, Feride ismét húzta a kamrába, Kerime a téma mögött, feridenin kitölti az elme megpróbálja emlékeztetni rá, hogy birzamanalar, hogyan kell szeretni bölcsesség, de ez azt jelenti, valami Feride bölcsesség nem értik, hogy milyen bi .. Feride anya eltávolítják, és a fejét a szoba tedd a párnája mahirle hiszem, leszűrjük könnyek, szolgálat után mindenki ügyes otthoni telefon, hallgatni a hangját hálózatok és bezárja az ablakot éjszakai alvás közben .. Maher látja Feride ügyes megközelítés, és megcsókolta kezdeni, aztán vissza, több mint ügyes çeklir és kezd sétára, ügyes Feride ahogy ébred a verejték .. Emina ügyvéd, ügyvédi iroda megnyitja bi, Mahir támogatni fogja őt ebben az időben, a két legjobb barátja, természetesen, hogy a Mahir ... amir mahirve yasine ad új feladatokat, ezek a feladatok hozzáértő és yasin Mahir sikeresen befejezi a kép a címlapon .. nehéz talpra állni az újságot, és azt mondja a történet az utolsó hős megmentse apja, író és az írás két nyomatok, újságok elterjedt istanbula mindenki megtudja, hogy egy .. milyen ügyes a bíróság cafeteria enni Feride nagyon szép megjegyzéseket női tisztviselők mahirle nem .. Nem vettem észre, hogy ez annyira szép farketsek bakmazki mi lesz mint a (halkan pletykás hölgyek ferideyi tiszt bezsong Feride ne egyen) Feride Mahir belül minden vágya, hogy visszatérjen a normál lassan kezd kivételével bárki nejdet Ayten és vagdalt titkos esküvői költségek, Nurten Maher megy, hogy elmondja neki, húga, és nem bírom tovább, akkor nagyon megdöbbent, és azonnal aytenn ügyes, hogy állítsa le az esküvői terem a helyes út .. szerintem .. mert Alice feleségül makacsság nejdetle ügyes, amikor az esküvői terem már túl késő .. ügyes: Ayten meg naptın (Alice szeme dollár) Ayten: Azt tettem, amit tennem kellett ügyes: te az eszed, Hogy feleségül ezt a szemétládát nejdet: ügyes testvérek folyik szégyen, de ügyes: cut ember, és azonnal boşanıyosun Ayten fog kisétálni a (ügyes Ayten igyekszik megakadályozni a kar nejdet NEJDET ügyes ütések,) Ayten: duruuun (Maher néz a sírás), az újrahasznosítás nem több (gyomor teszi a kezét) Ayten: gidicek Nincs máshol múlva, szeretem (és akkor lenne döbbenve ügyesen tudja, hogy terhes, az összeg NEJDET közeledik a gallér és a fény Eltávolítja) ügyes: ha ez a lány fejét, ha valami, véletlenül, vagy ha látom ezt a lány sír, hogy ez mikor megöllek szemrebbenés nélkül, hallod ember nejdet: Azt hallottam (NEJDET ügyesen tolja el onnan), ügyes is, hogy jöjjön haza, és ossza meg otthon, mindenki nagyon meglepődött. . Nazif aytenlede nejdetlede beszéljek az apa, de miután ez az idő még nem semmit vázlatos yapılıcak ediyodur .. az élet megy tovább, annak ellenére, minden .. célja, hogy segítse árvák az ország vezető üzletemberek felkérik, hogy egy nagy bi, bölcsesség feridenin meghívta őt, hogy kísérje el a hívást eminada Maher, és ha senki nem kéri, hogy kísérje el őt, de azt mondja neki, hogy a mű nem tekinthető különösen ügyes terhelő Emina ragaszkodott .. és hívogató botokat éjszaka öltözött a kilences Feride Kerime erő öltözött a kilences lenyűgözni eminada ügyes, ügyes, mint bálba szmoking és kopás Emina megy a kocsijához, megy a földre .. Az éjszaka kezdődik hikmette adott a meghívást ferideyi, feridenin szerető arcát, körülnéz értetlenül éjjel, lemegy a lépcsőn az ügyes és Emina, Emina ügyes kar (kép megjelent az újságban, mint a főszereplő, a férfi mindenki figyelmét yakışıklılığıyla és két vonzza a tekintetet, viszont a sok egyébként, ügyes és Emina Feride felemelte a fejét, és úgy látja, a meglepetés, a szeme tágra nyílt, és egy része szünetet .. by ::: Action Iron

forrás.: [link]

2013. júl. 13. 16:20
Drága Ficánka,Tudom,hogy ma a pénz diktál,biztos,hogy az olcsó semmire se jó filmeket veszik meg.A rengeteg reklám,meg tragédia.A TXT,meg egy nagy nulla,néha össze vissza van.A Story4,meg az 5n van néha kedvemre való film,ami nézhető.Ott is a rengeteg reklám.A pénzbegyűjtés megy mindenütt csak,hogy semmit nem kapunk érte az nem érdekes.Nálunk is a Digi mióta átvette tragédia.A sógornőm szerint a Hirközlési Felügyelettel fenyegessem,ha kell naponta írjak levelet,tértivevényest,hogy nyoma legyen.Mivel a szolgáltatásuk kívánni valót von maga után.Na örülhetünk,hogy valamit adnak a pénzért.Én a TV-t úgy hívom,hogy "Hazug láda".Remélem,hogy Erdogán ide látogatott,és valami kulturális intézetet nyitnak,reménykedek,hogy csipkedik magukat és több jó török filmet adnak.
10219. Gabriella Tünde (válaszként erre: 10218. - Ficánka5)
2013. júl. 13. 14:31
Teljesen igazad van, mert a Seh-en kivül megvett tr.sorozatok nem igazán a legjobbak, még esetleg a Szuli, de őszintén lehet,hogy a szereplők miatt.A román Kanál-D-n nagyon sok menő sorozatot láttam, jelenleg is az Ask ve ceza is megy.Láttam elötte a Fatmagült, az Asi-t, Aliyét, Bitmeyen sarki és még több.Ott ki tudják válogatni, hogy mit vegyenek meg!Előzetest olvasva nem remélem, hogy szuper lesz ez a két most induló sori, ugyanis az egyik pszichó-thriller a másik bünügyi v.akció film.A török filmeknél leginkább a családregény alapján a dráma a jó.Ehhez jobban van érzékük.
10218. Ficánka5 (válaszként erre: 10217. - Zsazsanéni)
2013. júl. 13. 12:30

Drága Zsazsanéni! A pénz diktál! Nem számít, hogy érzelmi és szellemi nyomorba dönt, csak minél olcsóbb és több legyen. Nekik meg legyen egyre több reklám bevételük, egyre több csatornán.

Mi nézők egyáltalán nem számítunk. Még arra sem méltatnak, hogy a kiadott műsoridőket betartsák. Sokszor a saját TXT. sem igaz. Hja igen, nem muszáj nézni! De akkor ne is kelljen érte fizetni!!

Igazam van, hogy igazam van???

10217. zsazsanéni (válaszként erre: 10216. - Gabriella Tünde)
2013. júl. 12. 21:22
Remélem,hogy sok jó török filmet adnak majd a következő időben.Tuba filmjét /Dakika/ most készítették új.Akik válogatják ezeket nekünk,azok bele nézhetnének a KANAL D.által vetített filmekbe is.Ezt a sok gagyi brazil,meg mexicóit hanyagolhatnák már,mert mérgezést kapunk.
2013. júl. 12. 18:16
A Tuba filmen kivül megy szerdánként a Tv2-n Hazugságok gyűrűjében sorozat fsz:Yigit Özsener, aki az Ezel, a Sziv útjai és egy jó pár filmben játszott már. Érdekes, elég negativ szerepei voltak, azonban én nagyon jó szinésznek tartom.Lehet, hogy át fogunk térni a török filmekre? Úgy legyen, már elég volt a sok gagyi filmekből.
10215. Ficánka5
2013. júl. 12. 16:09

Ha valakit érdekel:

Van a Szulejmánról is egy fórum, itt a Hoxán. Úgy látom, van egy jólértesült a fórumozók között, aki valószínű, hogy ért törökül, mert már előre a 3.évad részeinek a tartalmát írja be. Lipének a naplójában találtam meg az új Hürrem fényképét, tehát ott ezen a problémán rég túlléptek. Régi Hürrem el, ott az új Hürrem.

A fórum: [link]

Az új Hürrem lipe naplója 316-317. bejegyzése:

[link]

10214. Vicus 6404
2013. júl. 12. 11:25
A szereplőket néztem, köztük van a Seherezádéból Burhan, és az Ezel édesanyját alakító színésznő is.
10213. Vicus 6404
2013. júl. 12. 10:25

A premier 2013.07.22-én lesz este 19:30-kor...napi sorozatként fog szerepelni.Az eredeti számozás szerint 25.bölümből áll.A magyar címe:Egy ellopott élet (16)török akciófilm sorozat.Az eredeti címén:20 Dakika (2013)

Magyar számozás szerint 50 részes lesz,mivel minden este egy fél török részt láthatunk.

Szereplők: Tuba Büyüküstün, Ilker Aksum, Firat Çelik, Müjde Uzman, Bülent Emin Yarar, Metin Çekmez, Ipek Bilgin, Cihat Tamer, Mehmet Esen, Ayten Uncuoglu, Miray Akay, Özgür Ege Nalci

Az első rész tartalmából:

Melek egy gyönyörű fiatalasszony, aki nagy boldogságban él Alival, az egyetemi tanár férjével és két szép gyermekükkel. Ám amikor végre eljön a nap, hogy beköltözzenek az új otthonukba, váratlanul rájuk tör a rendőrség és gyilkosság gyanújával őrizetbe veszik a nőt. A család élete pedig fenekestül felfordul, amikor Meleket 20 év börtönre ítélik. Ali, aki azelőtt soha semmilyen szabályt nem szegett meg ezúttal elhatározza, hogy kiszabadítja feleségét a börtönből - bármilyen áron. A fordulatokkal teli, lebilincselő sorozat napjaink Törökországába repíti a nézőket...

10212. zsazsanéni (válaszként erre: 10207. - Bf2ad367ba)
2013. júl. 12. 09:47
Tubának nagyon sok jó filmje van,többek között ASI.Monte-Carlóban a közönség díját kapták megosztva Murat Yildirimmel.Nagyon szép film a Gönülcelen,érdemes azt is megnézni.Várom ezt a filmet amit reklámoznak most,hogy ez milyen lesz a többiekhez képest amit láttam eddig.Szép nő és még annyit,hogy nem képzett színész.Berg szép s kár,hogy nem vették meg nekünk a Végtelen dalt,amiben énekel is.Annyi filmben Berg nem szerepelt,s talán azért népszerű is Tuba.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook