Segítsetek, a volt férjem nője zaklat, fenyeget, és a kislányom is veszélyben van.... (beszélgetés)
10 évest már illene megkérdezni, nem értem miért kötelezik.
Szerintem nem csupán mi vagyunk ebben a helyzetben, hanem vannak mások is, anyák, és én ismerek apákat is hasonló cipőben járni. Össze kellene fogni, hogy megvédhessük a gyerekeinket, én már ott tartok, hogy ha nem lesz más kiút, elmegyek a nemzetközi fórumokig is, de addig is védem, és felkészítem mindenre.
letagadhatatlan emailban írtam a kérést. Mindegy, mert mindent kiszíneznek együtt... erre én is rájöttem...
de az is érdekes, hogy páros hétvége van, és nem jött, bár eddig sem szokott... karácsony óta nem volt a kislánynál, nem is hívja, pedig miatta vettem telefont a gyerkőcnek... hát valóban a pénz dominál... most arra várok, mit válaszol az ajánlott alkumra...
valahol írtam, valamelyik Hsz-ben, hogy miért perelt be. nem fényképezkedik vele, csak akkor egyszer, de még nem tudta, hogy ki a nő. A fotó két éve készült, és tavaly óta megy a hülyeség, meg a vagdalkozás. A fotó pedig úgy készült, hogy a kislány nem lett megkérdezve, sem én... de ez olyan, hogy én sem teszem ki a gyerekének a képét az én lapomra... semmi köze a kislányhoz, ez csak nekem szólt...
Amúgy az apjával ilyesmit nem lehet megbeszélni, mert amikor próbáltam megkérni, hogy állítsa le a nőjét, minden alkalommal nekem esett, én voltam a rossz, és volt, hogy 1x megütött... ilyen emberrel nem lehet egyezségre jutni... ezért kértem a nőt. És tényleg normálisan kértem...
Sziasztok!
Én is ugyan ebbe a "cipőbe" járok.Akislányom 10 éves.Hat évig az apja csak elvétve látogatta,akkor is 1-2 órára.Két éve,februárba lett egy nője.Márciusba,amikor a valódi láthatást a bíróság megitélte,előzetes bejelentés nélkül a rendőrséggel jelentek meg a lakásnál,hogy adjam ki a gyereket.Persze,mi nem számítottunk rá,mert azelőtt én könyörögtem neki,h jöjjön és mégse jött.Ez a nő azóta meghurcolt minden hatóságnál,amit el lehet képzelni.Mindent kitalál,h (veszélyeztetem a gyereket).RÁMKÜLDTE A GYÁM hatóságot,a gyermekjóltit,a rendőrséget,feljelentett stb.De megállapították,h szépen nevelem a kislányomat,és nagyon jó tanuló is.Bejártam azóta én is az összes hatóságot,de nem segítenek,sőt a GYÁMhatóság csaknem engem marasztalt el,h nekem kellett volna feljelenteni az apát,amikor nem látogatta a gyereket.Ez a nő a saját gyerekét nem tudta felnevelni,mert elvették tőle.De nagyon szeret fogalmazványokat írni,amit az apa aláír.2 éve alig volt olyan hónap,h ne kaptam volna valamilyen hivatalos levelet.A gyerek úgy megy a 2 hetenkénti láthatásra,mint akinek a "hátát verik",és akkor sem foglalkoznak vele.Hiába panaszkodtam én minden hatóságnál,nem tesznek semmit.
Érthetetlen a „kedves” papa, viselkedése. Nekem az egészből az jött le, hogy a fizetés alól akar kibújni, az új nő meg mindenféle hazugságok alapján segíteni akar a párjának az előző családját lehetetlenné tenni.
A megoldás: távolságtartást kérni legalább az új nőtől, azon az alapon, hogy a kislány nem kíváncsi rá. Ez utóbbit a gyermekpszichológus nyilván alátámasztja. És az is teljesen jogos, hogy ha az apuka eddig sem vitte el a kislányt, ezután se tehesse. Volt rá 8 éve, hogy apa legyen. Ha eddig nem ette, most miért akarja? Szerintem csak kárt tud okozni, ahogy eddig is tette.
Az elköltözés nem megoldás. Nehogy már 1-2 gerinctelen ember miatt újabb problémákat, feladatokat kelljen megoldani!
nekem kiírta, hogy ribanc, meg picsa... bocsi...
szóval okosan kell csinálnom...
ha konkrétan nem írja le akkor nem
pl ha azt írja, hogy megöllek akkor igen, de ha azt írja, nehogy elessél az utcán amikor én is arra járok, erre nem tudnak semmit tenni, tapasztalat
Nagyon sok sikert kívánok a dolog végrehajtásához!
Ne engedd egy ilyennek, hogy a kislányt "bántsa" és hogy megromoljon a kapcsolatotok!
voltam rendőrségen, ők is tanácsolták, hogy nyomtassam ki a maileket. megtettem...
érdekes jelzők vannak rólam: csak idézek: "Útszéli, falusi pi..a, önző szánalmas ri..nc, és sorolhatnám... remélem elég lesz, hogy feljelentsem
Ha rendőrségi dolog lesz, akkor hivatalból fognak pszichológust kirendelni!
Tehát az ő megbízott pszihológusaik, mintegy szakvéleményt adnak a kislányról is, meg a levél írójáról is!
igen...
a kislányt már elvittem. nem hangolom az apja ellen, ez kiderült... (mondjuk én eddig is tudtam... :))
-Rendőrség?
Ugyan!
A MI,Magyar rendőrségünkre gondolsz?Felejtsd el!
Vagy vársz egy örökkévalóságig,mire érdemleges lépés lesz az ügyből...
Nem is érte,miért fontos egy "idegen"nőnek,a párja exétől származó gyermek.Főleg ha megszületett a saját,közös gyermekük.Az energiáit irányítsa inkább arra-és az ex is.
Könnyű osztani az észt,de nagyon nehéz itt jó döntéseket hozni.
Talán el kéne költözni teljes inkognitóban(?)
...és menekülni egy életen át?
Kívánom,hogy hozd meg a legjobb döntést,és kapj egy használható tanácsot.
Melletted nem áll denki?(ugy értem ffi?)-aki segíteni tud,megvédeni dtb...?
Szia! Én ilyen körökben forgok, így a javaslatom az volna, ho az összes levelezést lementenéd, az összes beszélgetést Felvennéd, Sms-t ne törölj ki a telefonból stb... mert ha még is hatósághoz kerül a dolog, aduász van a kezedben.
Egyébként a Btk. megfogyalmaz olyan szakaszokat, mint Zaklatás, és Veszélyes fenyegetés. Zaklatással kapcsolatban a rendőrségnél tudsz feljelentést tenni, a szükséges "aduászokkal". Veszélyes fenyegetés ügyével pedig az illetékes bíróság jár el!
Ha tudnék még esetleg segíteni, írj privát üzenetet, megbeszéljük!
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 5 éves kislányommal mostantól kettesben karácsonyozunk, mert meghalt a férjem. Hogyan lehet számára az ünnep boldog és meghitt így is?
- A férjem munkahelye kapott egy 170.000 Ft-os letiltást, a férjemet kirúgással fenyegetik, segítenétek?
- Mit tegyek, ha a férjem veszélybe sodorja a családot?