Segítség! Nő vagyok és nőt szeretek! (beszélgetés)
Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek...
mi ebben a rossz?
Végre egy normális hsz a másik oldalról.
Köszi!
Itt az a kérdés, hogy hagyni akarod, hogy kiforrja magát, vagy sem.
Az érzéseinket nem tagadhatjuk meg, de a döntéseinkért felelősek vagyunk.
Hát éppen ez az!
Azért kérdeztem hogy mindent így megszavaztat a jónéppel mielőtt döntésre jut valamiről az életében?!
Akkor légyszi másold be, mert ennyi hsz mellett előfordul, hogy valami elkerüli a figyelmemet.
Én is megetettem 4x, hogy beírtam.
Köszi előre is, aki megteszi ezt az apró szívességet.
:)
Zsóka, engem nem zavar, ha nő nőt szeret, mert meglátásom szerint a nők egy része(nem is kicsi része) élete folyamán legalább 1x eljátszik azzal a gondolttal, hogy mi lenne, ha...
Engem csak a felállás zavar.
Szerintem itt is érvényesül az az örök szabály, hogy házinyúlra nem lövünk, mert sosincs jó vége.
A 296-os ragyog, mint a nap...:-)
Ez a többségi...
Dehogy ítéltem el.
A 4x elmondott eszmefuttatásom előtt tanácsot adtam neki. Itt pedig csak egy eszmefuttatást olvasol, amit ha te tudsz, cáfolj meg.
Ilyen még nem volt. Kíváncsi vagyok, hogy mit látok rosszul.
Szerintem volt itt olyan, aki elmondta, de süket fülekre talált.
Ha nem akarod megérteni, mert csak a Te igazságod létezik, akkor hiába is mondja.
Nem tudok tanácsot adni, csak elmesélni egy rövid történetet, egy példát az életből.
Adott egy nő egy kiskorú gyermekkel és egy másik, szintén kiskorú gyermekkel (2X elvált 30 éves korára). Az élet egyszer csak összesodorta őket egy baráti társaságban. Az egyik azonnal vonzalmat érzett, a másik nem akarta tudomásul venni ezt és azt sem, amit ő érez. Sőt! Tiltakozott néhány évig. Engem másfelé vitt az utam, sokáig nem hallottam róluk. De nemrég találkoztam az egyik hölggyel. 12 éve kezdődött az a bizonyos vonzalom, most 8 éve élnek együtt boldogan. A két gyerek elfogadta a történéseket, egészségesek testileg és lelkileg is. Testvérként szeretik egymást (most 15 és 17 évesek).
Van ilyen is.
Az vagyok, de még senki nem cáfolt meg tényekkel, csak azzal, hogy milyen szép is a szerelem.
Ja szép, de mikor, hogyan?
És még nagyon solmindent!
Jobb a bajt megelözni, mondogatta a nagyapám...
További ajánlott fórumok:
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Azért szeretek Hoxázni, mert ...
- Szerintetetek túlzás, ha 21 évesen csak elegáns ruhákat szeretek hordani? Alacsony vagyok, ezért gyakran csak tini részlegen tudok venn
- Mindig rossz emberekbe szeretek bele, szeretethiányos vagyok, hogy másszak ki ebből?
- Nem szeretek élni! Kihez fordulhatok segítségért?
- Szeretek és tudok sütni, de ma olyan fáradt vagyok, hogy...