Segítség! Nő vagyok és nőt szeretek! (beszélgetés)
Dehogy!
Kiszeretek belőle:D
Na és szerinted mi a legjobb?
Tedd fel a kérdést a lelkiismeretednek,meg a józan
mondom_ a JÓZAN eszednek!
Aztán tedd amit helyesnek vélsz.
De ebben nem tud neked senki sem segíteni és írásaid alapján feltételezem,nem is akarod.Más szándékkal nyitottad ezt a fórumot,amit el is értél.
Hozzá teszem,nem volt nehéz. :D
A gyerek jól érzi magát ebben a közegben! Miért vinném máshová?
És ha beleszeretsz a főnöködbe, leszámolsz?! Elmenekülsz?
Nincs, de azért tudom, hogy működik egy gyerek.
És ha másképp működik, akkor te megtagadod, ha szerelmes leszel?
Légyszi, a kérdésemre válaszolj.
Amúgy pedig igen, ha van gyerek, akkor vannak az embernek kötelességei is. Sok mindent nem tehet meg. Lemondásokkal jár. Vagy ha meg is lehet tenni, az nem mindig hasznos.
Ahogy itt is a gyerek is inná a levét.
És ez mit jelent? A gyerek határozza meg, hogy a szülő kit szerethet?
Voltál te már szerelmes?
Betty -kém :)megjárhatod :)
Olvastam valahol eme állítást :"csalárd a szív "
Jajj, ne beszélj mellé!
Erre reagálj:
Pedig, ha lenne belőle valami, akkor is kellemetlen helyzetbe kerülnétek, mert nem hiszem, hogy büszkén, kézenfogva fel fogjátok vállani, főleg olyankor, amikor a nagy munkanélküliség miatt ok nélkül is kirugdosnak embereket. Bújkánátok, mint a szeretők, sőt, míg el nem vál, addig azok is lennétek. (dupla botrány)
Ha meg nem viszonozza az érzéseket, és ő is abban él, hogy kölcsönös szimpátia, akkor mekkora beégés lesz részedről, és nagy valószínűséggel meg fog utálni, és amennyire lehet elkerül.
Melyiket szeretnéd?
Az emberek azért emberek, mert tudnak uralkodni az ösztöneiken, az érzéseiken, tetteiken.. Volt, hogy a főnököm orrát bevertem volna, de nem tettem meg. olyan is volt, hogy egy kollégám megtetszett, és pár óráig még azt is éreztem iránta, hogy szerelmes vagyok belé. Mindketten házasok vagyunk. Amennyire lehetett elkerültem, nem is néztem rá. És csodák csodájára, le tudtam győzni az érzéseimet. Ma már azt sem értem, hogy mi tetszett benne.
Ha én mondjuk lángra lobbannék a gyerekem pedagógusa iránt, vagy netán a főnökömbe szeretnék bele, akkor is tudnék magamnak megálljt parancsolni.
Nálad is csak ugyan ez a helyzet.
Vidd másik oviba a gyereked.
Nem, én arra írom, hogy jó lenne más neveket is látni, mint csak a tiédet. Én is ilyen szóf..só vagyok, de te rajtam is túlteszel :))
De nem is ez a gond, csak nyomasztó vagy. Persze biztos csak nekem, meg másik 30 embernek :)
Amit az előbb is írtam. Felnőttként megtagadnád az érzelmeidet, hogy a gyereked, aki még azt sem tudja, hogy mi az a büszkeség, nehogy ne lehessen büszke anyucira?
Például.
A másik. Azt írod valakinek, hogy tegyen mást, mint amit az érzelmei diktálnak. Ez annyit jelent, hogy fogalmad sincs, hogy hogyan működnek az érzelmek. Mintha azt csak ki be lehetne kapcsolni.
Te nincs valami Dew-i szűrő itt a fórumon?
:)
A narkó is így müködik.
Aztán soxor halál a végkifejlet! :-(
További ajánlott fórumok:
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Azért szeretek Hoxázni, mert ...
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Szerintetetek túlzás, ha 21 évesen csak elegáns ruhákat szeretek hordani? Alacsony vagyok, ezért gyakran csak tini részlegen tudok venn
- Mindig rossz emberekbe szeretek bele, szeretethiányos vagyok, hogy másszak ki ebből?
- Nem szeretek élni! Kihez fordulhatok segítségért?