Segítség bajban lévő anyukák, kismamák részére! (beszélgetés)
Szerintem sorold fel a lehetőségeket.
Írtad h ideiglenes örökbe adni,míg javul a helyzet.Vagy anyaotthon babával együtt.Mik vannak még?
Hát...... nem tudom... sok embert még az állatok szintjéig sem emelnék fel.... nemhogy fölé..... a gondolkodó értelmes lények nem teszik tönkre a környzetüket, ölik meg a társukat, stb. Az emberek lopnak, csalnak, hazudnak, erőszakosak egymással is és más fajokkal is, tönkreteszik más fajok életét, stb stb stb....
Ezzel szemben az állatok ilyet nem csinálnak. Van egy két faj, ami csinál durva dolgokat, de általánosságban nem jellemző. Ha ilyen szemüveg mögül nézzük a dolgot, akkor az ember a leghitványabb.....
Aki nem védekezik, az nyilván magára vessen, ez egyértelmű.
Ne hasonlítsuk az embert az állatokhoz. Az ember elvileg gondolkodik és értelmes lény. Az állatok ösztönlények.
Emberek és állatok ugyanúgy szeretik utódaikat, de az állatok ivarérettsége után nem ritka a ..hogyisírjam.. szexuális kapcsolat, embereknél meg az már elég beteges, nem?
Másrészt: ember- és állatbántalmazásért igenis behoznám a villamosszéket. Mert annak volt elrettentő ereje.
Viszont aki nem védekezik, és a saját hülyesége és felelőtlensége miatt lesz terhes, és ezért abortuszra megy, azt ki is pakolnám, hogy többé ne legyen esélye ily módon ölni. Mert az sem különb tett az előzőknél...
Hát... nem kell azért Afrikába menni, hogy halomra szülő nőket találj.... sőt, még külföldre se.
Minden élet érték! Nem ér többet a tiéd sem és az enyém sem akár egy kutyáénál.....
Ja, hát ha ez a kérdés, hogy hova kell 7 milliárd ember, akkor hagyjuk. Az emberi élet érték.
A tyúké is az, de az emberért van.
Amúgy Afrikát én sem értem, miért szülik halomra a gyerekeket, akik aztán éhenhalnak. Az nem a szeretetről szól. De én szeretnék sok-sok gyereket.
Szerintem nem off, ami itt folyik.
Mert aki bajban van, annak tudnia kell mindeféle hozzáállást, véleméynt, hátha valamelyikből erőt tud meríteni.
Védekezünk is, elhiheted.
Mert nem akarok.
Szoktam :)))))
Tiltottak már ki miatta oldalról, támadtak már abortuszos képek miatt sokan. Hogy mit képzelek, meg egy k..va avgyok, aki így sokkolja direkt az embereket és a többi.
Mintha szétOFFolódott volna a topik.
Nem az ab a kérdés itt, hanem, hogy van más lehetőség is.
Mert amíg ez nincs, addig tényleg veszélyes lenne tiltani.
Hajrá Jollymama, és gyertek ide, akiknek szüksége van segítségre!
Tényleg fura, hogy ha nem etetem az állatomat, akkor törvényt sértek, ha nem etetem a gyerekemet, vagy ver az apjuk, akor meg csak családi ügy.
Szégyen.
Ezért kell védekezni. :)
Miért vetetnéd el?
Engem azért érdekel kevésbé, mert az állatvédőknek akkora hangjuk van, az EU már a tyúkok életét teszi kényelmesebbé, az ember az meg pusztuljon... Ez így nem normális. Az ember haljon éhen, legyen a tojás 50 meg még több forint, de a pici tyúk jól érezze magát a ketrecében. Megbolondult a világ?!
Amúgy szeretem az állatokat, van is.
Köszönöm, átadom. :)
És jó tudni, hogy végre nem vagyok egyedül a véleményemmel... megnyugodtam. Annyira rossz már, hogy bárhol vagyok, ha elmondom a hozzáállásomat, akkor hülyének néznek, vagy álszentnek. Vagy mindkettőnek.
Eszükbe sem jut, hogy én ezt nagyon komolyan gondolom.
Hogy mi lenne? Talán meggondolná minden kis hülye tini, hogy kivel hányszor, mit...
De így, hogy mindent szabad, nem kell gondolkozni, felelősséget vállalni semmiért.