Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rubi, az elbűvölő szörnyeteg fórum

Rubi, az elbűvölő szörnyeteg (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
236. PinkBubble94 (válaszként erre: 235. - Sookie)
2010. júl. 28. 18:47
A Rubi idejében. Kb fél 6 előtt 10 percel:D.[mármint ha Magyarországi wagy akkor fél 5 előtt 10 percel] és ugy kb. a felénél wan a reklám. énis ott láttam ma. :)
235. Sookie (válaszként erre: 234. - PinkBubble94)
2010. júl. 28. 18:09
Semmi baj :)) Megnézem, kíváncsi vagyok. Mikor van a Szerelem rabjai?
2010. júl. 28. 17:55
Dehüje wagyok :)). 2x irtam meg :O. Azthittem hogy nem küldte el /:) :D. Bocsesz :)).
233. PinkBubble94 (válaszként erre: 231. - Sookie)
2010. júl. 28. 17:54
Sookie én ma láttam az R*l klubon. Az E**zód magazinban h azt irják hogy Lehet h mégis lesz folyatása a Rubinak (L).Szerintem ez elég konkrétum ahhoz hogy megbizonyosodjunk :).Szerintem abból a "Lehet"-ből`nemsokáá`biztos lesz :)) :D.Reméljük...
232. PinkBubble94 (válaszként erre: 231. - Sookie)
2010. júl. 28. 17:52
Én már Tudoook :). Most láttam az Rtl klubbon h az uj Epizód magazinban azt irják h "Lehet hogy mégis lesz folytatása a Rubinak" - Személy szerint én már biztos wagyok benne.És h bebizonyitsam aki kiváncsi rá`nézze holnap a szerelem rabjai c. sorozatot és a film közti reklámban mutatják . Én amikor megláttam felugrottam és elkezdtem kiabálni =].
231. Sookie (válaszként erre: 230. - PinkBubble94)
2010. júl. 28. 15:27

:))

Mindenesetre én újra kérem: kiki vagy bárki!

Konkrétumot tudtok mutatni arról, h van folytatás? Nekem az is elég, amit kiki említ, hogy vannak képek, amiket meg lehetne nézni róla!

230. PinkBubble94 (válaszként erre: 229. - Sookie)
2010. júl. 28. 15:18
Jaa`igaz :D. Tényleg :)).
229. Sookie (válaszként erre: 228. - PinkBubble94)
2010. júl. 28. 15:02
Egyszer álmodozott Rubi az esküvőjükről, akkori a kép.
2010. júl. 28. 13:30

Héé emberek :). Találtam 2 Rubi+Alejandro esküvői képet :O. De az első részben nincs is esküvő :O.Nem lehet h ez már a második részből waló? :>. És irom a linket is h ne mondjátok h nem láttátok a képeket :).

[link]

2010. júl. 28. 12:01
Itt mindenkinek igaza wan :D.De Kiki azért csak folytassa mer már megöl a kiváncsiság :)).
226. daroki (válaszként erre: 225. - Daroki)
2010. júl. 28. 11:29
Még ha a neten nem is találjuk meg a folytatást,bár amekkora sikere volt a Rubinak,a fanatikusok már feltették volna ezer éve...szóval ok,hogy mi valamiért nem akadunk rá...de a színészeknek le vannak írva a filmjei a neten...és egyikőjük neve alatt sincs Rubi folytatása.Azért nekem is tetszik amit Kiki ír,bár most már adjon egy honlap elérhetőséget,ahol legalább a képeket megtudjuk nézni a folytatásról.
225. daroki (válaszként erre: 221. - Judy24)
2010. júl. 28. 11:25
Azt megtaláltam én is,lehet egyszer ráveszem magam,hogy megnézzem:)Mindenesetre én is alaposan körülnéztem a neten és semmit sem találtam a folytatásról.És Barbara Mori filjei között sem szerepel a folytatás,de ha a többi színész filmjeit is megnézzük,erről egy árva szó sem esik.
2010. júl. 28. 10:15
Kiki te azért csak folytasd :).Attol amiért nincs fent neten attól még létezhet.És olwassatok már wissza több ember is irta h német ismerős azt mondta h ott már leadták a második évadot.De még ha nem is igaz. amit kiki ir azt jó olwasni (LL).Kiki folytasd mert engem érdekeel =].
2010. júl. 28. 08:54
Igaza van Sookie-nak! Soha senki nem mondja meg hogy hol talált éppen képet, videót vagy akármit. Egyébként ma olvastam egy újságban, hogy Barbara Mori úgy tűnik, hogy belemegy abba hogy leforgassák a 2. évadot. Szóval nem igazán értem, hogy találhattatok videót vagy bármi mást ha még le sem forgatták és az sem 100%, hogy elvállalja? És a neten sincs fenn nyoma annak, hogy lenne folytatás. Egyébként kiki te honnan tudod ennyire pontosan lépésről lépésre azokat a dolgokat amiket leírsz? Szerintem onnan, hogy te találod ki. Mert még ha láttad is ezt neten vagy bárhol képtelenség ezt ennyire pontosan megjegyezni!
222. Sookie
2010. júl. 28. 07:23

Hát, lassacskán én már azt mondom, amit facebookon olvastam: " Ami nincs fenn y*otubon, az meg sem történt, amit nem talál a google, az nincs is..." Mert nem tűnik fel senkinek, h hányszor kérdeztünk már konkrétumot. Pl. kikitől is, h hol tudnánk a képeket megnézni, amiket ír, h meg lehet nézni?!

Én még privit is írtam neki, és semmi... :S

Már nem tudom mit higgyjek.

221. Judy24
2010. júl. 28. 07:05
Azt én sem tudom, csak ha valaki megakarja nézzni a régen az 1960as években készültet azt. Letöltöttem, csak meg kéne nézni.:-)
220. daroki (válaszként erre: 219. - Kiki55)
2010. júl. 27. 21:13
Letöltöttem azt a részt ami Loretóról és Fernandaról szól...majd most fogom megnézni,mert ezt nem adta le tv.De a képeket amikről írsz,hol lehet megnézni,mert sehol nem találom??
219. ditti28
2010. júl. 27. 18:57

Én is nagyon szerettem a sorozatot,remélem lesz folytatás ha valaki tud biztosat ez ügyben feltétlen írja meg.

Kiki te folytasd csak engem is érdekel!

2010. júl. 27. 14:14

én eszt most nem értem, a rubi 1. évadából van még 80 rész, és plussz még a 2. évad?

és ez amit kiki ír ez a 1. évadhoz tartozik?

tudom hogy kicsit nehéz a felfogásom :D

én is rubit szerettem, és remélem minnél hamarabb leadják a folytatást, kiki folytasd lécci

2010. júl. 27. 10:28
Kiki hogy érted azt h tragikus és szomorú wége lesz? :-s. Amugy igen fojtasd nagyon izgi :D (L)
2010. júl. 24. 18:49
folytasd...nagyon izgiiii
215. T.Orsa
2010. júl. 23. 21:19
Akarom,hogy folytasd!:-))
214. Sookie (válaszként erre: 211. - Kiki55)
2010. júl. 23. 11:39

persze, folytasd...

Nem tudod hol lehetne találnia filmről fotókat?

Amit említettél a leírásban:

" a filmről készül fotók között van egy olyan meg lehet nézni, amelyiken Rubi felöltözve fekszik az ágyon vele szemben egy fiatal férfi van fekete hajú és szemüveges szintén felöltözve egymás felé fordulva. Ez az a jelenet"

2010. júl. 23. 09:08
folytasd :D
212. Judy24 (válaszként erre: 211. - Kiki55)
2010. júl. 23. 06:34
igen, én szeretném....
211. kiki55
2010. júl. 22. 23:31

Sziasztok!

Maribel annak ellenére, hogy megalázottnak érzi magát egyenlőre nem teszi szóvá a történteket. Úgy érzi, ha most Ő a férje mellé áll, segíti a kórházi munkában, jobban részt vesz azokban a dolgokban, amelyeket a férje szeret talán sikerül újra meghódítani. A következő hetekben úgy veszi észre,hogy Alejandró nem keresi Rubival a kapcsolatot és kevesebbet emlegeti a fiát. Valóban enyhül is közöttük a feszültség.

Közben Rubi amikor hazaérkezett megmutatja a jogosítványát és elmondja Cristinának, az elképzelését. A vállakozásukból ki lehet venni annyi pénzt, hogy vegyenek rajta egy használt furgont. Így mindenki egy órával tovább alhat, mert nem kell megosztaniuk a gyerekek őrzését, hiszen reggel mindenki egyszerre mehet a sütödébe. A kis Fernanda iskolába kerül. Őt le lehet tenni az iskola előtt, és Rubi napközben, ha szükséges érte megy. Egyébként a kislányt arra tanítják, hogy egyedül közlekedjen.A házban lakó egyik férfi szerzi be a járművet. Amikor meglátják, Cristina megjegyzi,lehet, hogy ez jó lesz nekik, de az biztos, hogy az övék az ország legrondább furgonja. Rubi megnyugtaja,rendszáma van, gurul és ez a fő. Innetől kezdeve együtt a teljes család. Szeptembertől Rubi beiratkozik a negyedik évfolyamra. A jeles átlaga azok közé a hallgatók közé sorolja, akik már előrehozhatnak néhány vizsgát. Ennek nagyon megörül, hiszen hamarabb lehet belőle ügyvéd. Szorgalmasan tanul,és az egyik tárgyból már szigorlatra is jelentkezik két hónap múlva. Alejandró ez idő alatt egyszer sem keresi. Bemegy az egyetemre, és ott a tanszéken nem vizsgáztatnak, mert kitört a vita a hallgatók és az egyetem tanárai között. Rubi nagyon mérges, mert nagyon sok energiát ölt a felkészülésre és nem akar időveszteséget sem. Mivel a többi hallgatótól 2-3 évvel idősebb és már jelentős élet tapasztalat van mögötte, és valljuk be elég inteligens és rafinált megpróbál segíteni a helyzeten. Végül talál olyan kompromisszumot amelyet elfogadnak a diákok és a tanárok egyaránt. Megkezdődik a vizsgáztatás és Rubi leteszi az első szigorlatot. Mielőtt kilépne az egyetem területéről több diák közöttük a diákság vezetője várja. Azt akarják, hogy legyen a diákszövetség elnöke. Rubi nem akarja vállalni, mert van elég elfoglaltsága. Addig győzködik, míg kötélnek áll. Igazából itt ismerkedik meg azzal a fiúval, aki eddig ezt az elnöki szerepet betöltötte. Első estén a fiú hazakiséri. Rubi ugyan figyelmezteti, hogy tőle nem várhat semmit, és azt is elmondja, hogy van egy kisfia, de a srác nem tágít. Reggel elmegy elé, és este rendszeresen hazakiséri. Egyébként egyidősek. Amikor Cristina meglátja őket nagyon örül. Otthon arra biztatja Rubit, hogy járjon a fiúval, hiszen tisztességesnek látszik, és Ő is ügyvédnek készül. Szeretné, ha Rubi túljutna Alejandrón. Nagyon biztatja, hogy folytassa ezt a kapcsolatot. Erre ösztökéli Lola néni is. Szinte összefognak, Rubinak sikerüljön beleszeretni a fiúba. Rubi sem tiltakozik, és a srác megismerkedik a fiával is. Nagyon rendesen viselkedik mindenkivel. Egyre több időt töltenek együtt a lány kevéske szabadidejében.Csókolóznak, ölelkeznek, de Rubi nem tud feloldódni. Ezt elmondja Cristinának is, aki arra biztatja van ideje

bőven egyenlőre csak fogadja el, mint lehetséges kapcsolatot. Rubi komolyan fontolgatja, hogy lefekszik a fiúval, mert azt reméli, hogy ezzel át tud lépni Alejandró iránti érzésein.

Alejandró kapcsolatában egyenlőre béke van. Maribel számítása úgy tűnik bevált. A férje jól fogadja, hogy többet foglalkozik a közös dolgaikkal és ez közelebb hozza őket egymáshoz. Maribel is érzi a kellemes változást és újból bizakodik. Továbbra is rögeszmésen ragaszkodik a gyerek vállaláshoz, mert szentűl hiszi, hogy a gyerek majd megoldja a problémájukat és mindörökre elfelejteti Rubi gyermekét. Maribel éppen elhatározza, hogy szól a férjének fejezze be a védekezést, mert itt az idő a gyerekvállalásnak. Éjszaka a férje talán soha nem tapasztalt hevességgel öleli, amikor a csúcson kimonfja "Rubi szerelmem". Maribel megrázkódik, lelöki magáról a férjét,- aki egyébként már tudatában van mit tett-kipattan az ágyból és sírva kiabálni kezd. Alejandró védekezik, de Maribel azt kiabálja, hogy ez nem az első eset. Erre Alejandró is kiszáll az ágyból és a veszekedés tovább folytatódik, annak ellenére, hogy Alejandró megpróbál bocsánatot kérni.Most viszont Maribel hagyja el a közös hálószobát. Másnap reggel amikor Alejandró apja észreveszi, hogy a fiatalok külön aludtak azt tanácsolja a fiának, hogy váljanak el. Alejandró viszont azt mondja, hogy Ő Maribelnek örök hűséget fogadott, és ha Ő nem akar elválni, akkor örökre vele marad. Az apja csak annyit válaszol őrült vagy fiam. Maribel reggel fagyos hangulatban van, és Alejandró kérése ellenére sem megy be vele a kórházba. Elisahoz a mostohaanyjához megy, akinek mindent elmesél. Elisa azt a tanácsot adja, hogy Maribel nagylelküen bocsásson meg, de csak azzal a feltétellel, hogy Alejandró vállalja a közös gyereket. Még azt is tanácsolja neki, hogy valamilyen nagyon csábos hálóingben próbálja meg az esti beszélgetést. Maribel szót fogad. Este, amikor bemennek a hálószobába Maribel nagyon csábító. Elmondja azt, amit Elisa tanácsolt neki. Alejandró viszont kipattan az ágyból és azt mondja a feleségének, hogy meg kell értenie,ebben a rendezetlen légkörben nem lehet gyereket vállalni, mert az nem oldja meg a problámáikat, csak mindhárman szenvednének. Ekkor Maribel porig alázkodik Alejandró előtt, akit viszolygással tölt el a jelenet. Lefogja Maribelt, és közli vele Ő elötte többé ne alázkodjon meg, mert azt Ő nem érdemli meg. Ami az előbb lejátszódott soha többé ne forduljon elő inkább kiköltözik a közös hálószobából. A házaspár kapcsolata teljesen elmérgesedett.

Alejandró már öt hónapja nem látta Rubit és a gyermekét. Elhatározza, hogy megkeresi őket. A következő nap este elsétál a lányok lakásához és mivel nincsenek otthon a közelben várakozik a kocsijában. Rubi aznap estére megbeszélte a nővérével, hogy szeretne a fiújával együtt lenni. Mint írtam a növére ezt támogatja. Megszervezik Lola nénivel, hogy a gyerekeket elviszik moziba, hogy Rubi nyugodtan lehessen otthon. Alejandró látja a kocsiból, hogy a lány egy fiatal férfivel érkezik, akivel felmennek a lakásba. Kiszáll a kocsiból és elmegy a ház bejáratához, de bemenni nem mer az azelőtti affér miatt.

Fönt a lakásban Rubi és a fiú ölelkeznek, majd Rubi kinyítja a szekrény ajtót és mögötte vetkőzni kezd. Közben kinéz az ablakon és a ház előtt látja Alejandrót. Minden továbbitól elmegy a kedve. Újra felöltozik és közli a fiúval, hogy neki sajnos ez nem megy. ( a filmről készül fotók között van egy olyan meg lehet nézni, amelyiken Rubi felöltözve fekszik az ágyon vele szemben egy fiatal férfi van fekete hajú és szemüveges szintén felöltözve egymás felé fordulva. Ez az a jelenet)Rubi ekkor röviden elmeséli, hogy milyen körülmények között született a gyermeke. Az apa nős ember, de sajnos Ő nem tudta elfelejteni. Arra kéri a srácot, hogy ne haragudjon rá és keressen magának mást. A fiú szomorűan elmegy. A ház előtt Alejandró várja. Azonnal letámadja. Tudni akarja, mit csináltak a lakásban. A srác felmérgesedik, hogy ahhoz neki semmi köze. Másodperceken belül összeakaszkodnak. A srác szerelmes és bátor pofonüti Alejandrót, aki válaszul akkorát üt a szeme alá, hogy a földre esik. Akkor már elmegy a bátorsága. Amikor feláll kéri Alejandrót, hogy ne üsse meg. Ő ekkor közli a fiúval, hogy minden nap itt lesz, és ha meglátja Rubival minden este megveri. A srác megígéri, hogy többet nem kisérgeti Rubit. Másnap Rubi a félév utolsó vizsgáját is letette és egy szigorlatot is tett, boldogan indul haza, amikor észreveszi, hogy volt"szerelme több lány társaságában van, és amikor Őt meglátja elfordul. Mégis a közelükbe érve a fiú odamegy és Rubi megdöbbenten látja a zuzódásokat. A kérdésre a fiú azt válaszoolj, hogy az a vadbarom megverte és, ha meglátja a közelében akkor mindig megveri. Rubi ne haragudjon de Ő ezt nem vállalja és felejtse el mindörökre. Rubi nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen.

Alejandró másnap reggel a sütödénél várja őket.( A sütöde egyébként már bővült,van már olyan része, ahol egyész nap étkezni lehet.)Döbbenten látja, hogy megérkezik az ócska furgon. Rubi vezet fogalma sincs honnan van jogosítványa. Megrökönyödik, amikor látja, hogy a kis furgonból föcsögnek az emberek. Lola néni a barátaival, a gyereke a babakocsival, Fernanda ,Cristina és néhány eszköz. A kisfia fut Fernanda után, és hasra esik, Hatalmas bömbölés a következmény. Alejandró, mint az őrült rohan a gyerek felé. Ám Rubi ott van. Felemeli a kicsit, leporolja, Fernenda visszafut érte és a gyerek uána szalad. Erre ér oda Alejandró, és amikor Rubi megfordul vele találja szembe magát. Rubi letámadja az előző napi verekedés miatt, de a férfi megnyugtatja, hogy ez máskor is lehet, ha meglátja a srácot a közelébe. Rögtön felajánlja, hogy cseréljenek autót. Az Ő méregdrága sportkocsiját adná a lányok furgonjáét. Tudja, hogy Rubi pénz nem fogad el tőle, ezért gondolja a csere ügyletet. A lány kineveti, hogy az ő furgonjuk Alejandró kocsijának a kerekét sem fedezi. A férfi a gyereke biztonságára hivatkozik.Rubi viszont megnyugtatja, hogy az Ő gyereke biztosnságára Ő figyel, és ezzel nincs semmi baj. Ekkor Alejandró sokat ígér a lánynak. Ígéri, hogy külön lakást vesz, személyzete lesz, a gyereknek pedig dajkája. Rubinak nem kell dolgozni, magával foglalkozhat, külön apanázst biztosít, amiről soha nem fogja elszámoltatni. Minden évben négyesben Maribel Ő, Rubi és a kisgyerek négy hétre külföldre utaznak. Rubi kihivóan megkérdezi, mit gondol Maribel mit szól ehhez. Alejandró azonnal megváltoztatja az ajánlatát, akkor hármasban fognak elutazni három hétre és, ha ez nem tetszik Maribelnek akkor ez az Ő baja lesz. Mindezért cserébe nem kér mást, mint, hogy elismerhesse az apaságot, és minden este felmehessen hozzájuk, játszani a kisfiával. Rubi fejében ekkor ismét felvillan Alejandró esküvője, amikor Ő ott állt a nagy hasával és a férfi azt üvöltözte, hogy soha semmit nem fog kapni tőle. Csendesen nemet mond és megkéri Alejandrót ne látogassa Őt menjen a feleségéhez.

Mivel előbb fejezte be a szemesztert van két hónap szabad ideje, másnap bemegy a grófhoz, hogy két -két hónapra válthassa át a szakmai gyakorlatát. A gróf beleegyezik, A kocsit a rendelkezésére bocsájtja, de közli vele, hogy most nem kiséri el. Nevetve jönnek ki a gróf szállodájából, a gróf keze Rubi vállán, amikor a lépcsőn szembe találkoznak Alejandróval és Maribellel. Rubi rájuk néz és köszönés nélkül elmegy mellettük .Alejandró először kínosan sokáig bámul utána,csak a felesége figyelmeztetésére fordul meg, azután úgy néz a grófra, mint agy dúvad, legszívesebben agyon verné.A gróf viszon kétértelműen mosolyog . Megtudta, amit akart. Alejandró szerelmes Rubiba, a házasság már csak hajszálon függ.

Este hiába várja Alejandró Rubit, Ő már úton van az iroda felé, két hónapra eltűnik Ő és a gyerek is Alejandró elől. Cristina életében viszont újra megjelenik Marco..............., ha akarjátok folytatom

2010. júl. 21. 18:39
igen, nagyoon jóó, folytasd
2010. júl. 21. 10:52
folytasd kérlek minnél hamarabb
208. kiki55
2010. júl. 20. 23:20

Sziasztok!

..............azon a napon, amelyre a lányok a flamengo estet hírdették a gróf ügyvédje megtalálta a jeligés számlát. A gróf a befolyása alapján hozzáfért a titkos bankszámla egyenlegéhez. Meglátta a majdnem teljes összeget és tudta, hogy Rubi átverte. Már nincs ideje megakadályozni, hogy fizetni tudjon.A gróf okos és rafinált ember. Ismeri az emberi gyengeségeket. Ő ettől a pillanattól tudja, amit Alejandró nem is feltételez, hogy ezt a lányt többé pénzzel megvenni nem lehet. Mivel azt is kiderítette az embere, hogy Rubi visszament az egyetemre, tudja, hogy a lány készül valamire, becsvágyó lett. Emlékeztek rá azt írtam, hogy azért akar ügyvéd lenni, hogy bekerülhessen azokba a körökbe, ahol Maribel és Alejandró él. Amikor Rubi két nap múlva besétál a grófhoz, beviszi a borítékba zárt pénzt, Ő gratulál neki. Eltépik a szerződést és Rubi menni akar. Szabadnak érzi magát. Ekkor a gróf újabb ajánlatot tesz. Tudjuk. hogy a férfi rögeszméje Maribel. Azt hiszi szerelmes belé. Ezért tönkre akarja tenni a házasságukat. Azt is tudja Elena elbeszéléseiből, hogy Alejandró nem akar elválni, tehát Maribelt kell felpiszkálni. Azzal is számol, ha a lány ekkor is nemet mond neki, akkor tönre teszi az apját. Fontos, hogy a házasság előbb bomoljon fel, mert a gazdag Maribel majd nem kér apanázst Alejandrótól. Amikor Ő az apját tönre teszi Maribel nincstelen lesz és kénytelen lesz a házassági ajánlatát elfogadni. Eléggé ördögi terv. Ennek a tervnek a kivitelezéséhez kell neki Rubi. Természetesen erről nem beszél Rubival.De Ő az aki Alejandró házasságát tönre teheti, és segítségére lehet Maribel apjának tönkre tételében. Amikor az ajánlatát megteszi nem a szívjóság vezérli. Ezen kívül azt is elviselné, ha Rubi a szeretője lenne. Az ajánlat a következő. Tudja, hogy a lány elvégezte a harmadik évfolyamot. Ügyvéd akkor lehet, ha öt év után az államvizsga letételével egy év gyakorlai időt szerez valamelyik ügyvédi közösségben. Utána tehet szakvizsgát.Elmondja a lánynak, hogy neki több jogi irodája van. A városban lévő a legkisebb, itt dolgozik Elena. Egy másik városban nevét meg nem mondom van a legnagyobb iroda, ahol tízen dolgoznak, és mindig van 3-4 fő ügyvéd jelölt is. Tehát a nyári szünetben 4 hónapig menjen az ügyvédi irodába ügyvédbojtárnak, kezdje el a gyakorlatot, minden évben, és így az ötödik év befejezése után mégy négy hónap gyakorlatután az államvizsgával szinte egyidőben teheti le az ügyvédi szakvizsgát.Azon kívül még egy fontos ígéretet tesz. Be fogja mutatni néhány jelentős befektetőnek, pénzembernek, és csak a lány felkészültségén múlik, hogy kap e megbízást. Ezért javasolja is, hogy jól használja is ki a gyakorlatot. Rubinak végtelenül tetszik az ajánlat, de gyondolkodási időt kér. Meg kell beszélni Cristinával, hiszen Őt a sütödében helyettesíteni kell. Ezenkívül nem hagyhatja itt az alig több, mint egy éves kisfiát. Erre a gróf felajánllja, hogy lakhat nála a gyerekkel, és a személyzetből lesz aki vigyáz rá. Rubi óvatos. Kiköti, hogy nem lesz szex, és a gyerekdajkának fizeti a díjat. Ő egy egyszerű szállodában lakik, és esténként a gyereke vele lesz. A gróf tudomásul veszi Rubi döntését. Otthon a lányok mindent megbeszélnek. Van annyi jövedelmük, hogy fel tudnak venni egy alkalmazottat. Két nap múlva Rubi a gyerekkel a gróf kocsiján útban van a munkahelye felé. A gyakorlati időre ügyvédbojtári fizetést kap. Elena látja, amikor Rubi a gyerekkel a gróf kocsijába beül. Nagyon kiváncsi, de nem jut semmire. Meg van róla győződve, hogy a gróf szeretője, és éppen nyaralni indulnak. Természetesen ezt el is meséli Maribelnek és Alejandrónak. A férfi, aki az emlékezetes este után nem tudott megnyugodni, a hír után azonnal felkeresi a lányokat, de csak Cristinával tud beszélni aki semmit sem árul el. Tombol benne a féltékenység, de Rubi négy hónapra eltünik a városból. Rubit nem fogadják jól az irodában. A gróf személyesen vitte be, ezért az alkalmazottak azt hiszik, hogy a szeretője és egyben az iroda spiclije is lesz és féltik a fizetésüket is. Azt hiszik, hogy Rubi kiemelkedő bért fog kapni. Két ügyvédnőhöz kerül gyakorlatra, akik kifejezetten az érékpapír ügyletekkel, pénügyi befektetésekkel, és cég alapításokkal foglalkoznak. Mindkét nő harminc körüli képzett szakember, csinosak és vagányok. Éreztetik Rubival a lenézésüket. Rubit minden hidegen hagyja. Tanulni akar, mert megvannak a céljai. Azt észreveszik, hogy szorgalmas, és egyre több munkát bíznak rá. Munka után Rubi elmegy a gyerekért, sétál vele, majd a szállodába mennek, és éjszaka vele van. A gróffal kezdetben nem is nagyon találkozik. Az irodában a jég az első fizetési napon törik meg. Észreveszik, hogy Rubi csak azt a bért kapja, amit minden ügyvédbojtár kap. Az egyik nő rá is kérdez, és Rubi azt válaszolja a grófot még a házasságából ismeri, de nem a szeretője. Innentől kezdeve megkezdődik az ismerkedés. Mindent megbeszélnek, illetve kibeszélnek. Rubi elmondja, hogy gyereke van és az apa nem vállalta. egyedül neveli. Persze a két ügyvédnő mindjárt Rubi mellé áll. Az egyikük felajánlja hétvégére a kocsiját, hogy egy kicsit el tudjon menni a gyerekkel kirándulni. De Rubinak nincs jogosítványa. Ezen meglepődnek és közlik vel, hogy e nélkül már nem lehet valaki ügyvéd. Javasolják neki, hogy szerezze meg a még hátralévő három hónapban. A lánynak erre nincs pénze, ezért az egyikük előre odaadja a tandíjat és Rubi a fizetéséből három részletbe vissza fizetheti. Amikor már kellően összemelegedtek, kifogásolják a lány smikelését( túl utcalányos) és a frizuráját. Másképpen sminkelik, a frizurájából kiveszik a göndör fürtöket és simára varázsolják. Rubi gyönyörű lesz. Igazi megközelíthetetlen üzletasszony kinézete van. A gróf közben nagyon sok időt tölt a kisfiúval. A dajkával állandóan játszóházakba, stradra viteti. Minden nap kap egy kis játékot. A gyerek most tanul beszélni és a grófot hívja apának. Ez roppantól tetszik a grófnak. Ám amikor Rubi ezt meghallja, erősen tiltakozik, nen engedi meg, hogy a gyereket ezzel becsapják. Ugyanakkor a grófnak is feltünik Rubi új megjelenése. Ez már az a nő akivel egy főnemes is megjelenhet akárhol. Elviszi vacsorákra, szinházba, bemutatja a baráti társaságnak. A lánynak mindenhol sikere van. Az estékhez kapott ruhákat viszont mindig visszadaja. Egyik szinházi est után a gróf újra próbálkozik Rubi megnyerésével, már nem a szokott arcátlan stílusban, de Rubi nemet mond. A hátralévő időben többet nem fogadja el a meghívásokat. Eltelik a négy hónap és a gróf hazafuvarozza őket. Személyesen vezeti az autót. Amikor a ház előtt kiszállnak, kiveszik a sok csomagot a gróf magához öleli a kisfiút és átad neki egy kis ajándékot, aminek a kicsi hangosan nevetve örül. Rubinak kezet csókol. Segíti a csomagok felvitelét, majd elmegy. A jelenetnek van egy szemtanúja Alejandró. A férfiben a négy hónap alatt gyűlt a feszültség, és most azt látja, hogy Rubi bucsúzkodik, az Ő gyerekének meg más vesz ajándékot, amikor Ő a közelébe sem kerülhet.Rohan fel a lakásba. Belül tombol a féltékenység, és amikor a lakásba ér elkezdi tépkedni a csomagokat. Kiváncs rá, hogy mit kapott Rubi és a fia. Cristina elmenekití a gyereket, mert Alejandró kiabálni kezd, majd üvöltözik. Vádolja Rubit, hogy a gróf szeretője, hogy azért nem kell a pénze,mert mással fekszik le érte. Ezért a pénzért Ővele is lefekhet, még többet is ad. Szóval a jelenet eldurvul.Cristina kinyítja az ajtót és Rubi kilökdösi a férfit a folyosóra. Rubi először megdöbben, de az egyre ocsmányabb vádakra felpaprikázódik, és az helyett, hogy csititaná a férfit még provokálja. Azt kiabálja, hogy bárkivel lefekszik , de ez ne érdekelje mert egy valakivel biztosan nem teszi meg és ez Ő lesz. Alejandró annyira elveszíti az önuralmát, hogy ütésre emeli a kezét. Rubbi félni kezd, becsukja a szemét várja a pofont, de az végül nem csattan el. Alejandró kijózanodott. Bosánatot kér és amikor körülnéz látja, hogy a szomszédok kint vannak a folyosón, és körülveszik. Van olyan aki kihozta a sodrófát. Egy ismerős fiatalember azt mondja neki, hogy most menjen el, vagy kidobják az emeleti ablakból.Alejandró megszégyenülten és gyötrődve elmegy. Otthon Maribel örömmel várja, mert volt a nőgyógyásznál és az megállapította, hogy semmi baja nincs, újra vállalhatnak gyereket. A férfi jelenlegi helyzetében ennél rosszabb hírrel nem szolgálhatott.Maribel elvárja tőle még aznap együtt legyenek, ám a férje nem lelkes. Ekkor Maribel sírni kezd, hogy Alejandró neki boldogságot családot ígért és most semmit nem akar teljesíteni. Alejandró elszégyeli magát, átöleli Maribelt, aki az áttetsző csábos hálóingében igazán gyönyörű és a férfi lassaan egyre szenvedélyesebben öleli. Két dolgot viszont elkövet. Először óvszerért nyúl. Amikor Maribel élénken tiltakozik, csak annyit válaszol, a jelenlegi helyzetében nem halmozza a gyerekek számát. A másik sokkal rondább dolog. Szeretkezés közben Rubira gondol. Őt öleli, csókolja vele szeretkezik. Amikor befejezi elszégyeli magát, de mellette Maribel olyan boldognak látszik, hogy nem szól. Ez után Alejandrónak szokásává válik. Rájön, ha Rubira gondol könnyebb az ölelkezés. Egyre szenvedélyesebb és gyakoribb az ölelkezésük. Maribel nagyon boldog, úgy érzi visszakapta a férjét. Mindaddig úgy gondolja, míg néhány hét után egy alkalommal, egy szenvedélyes pillanatban a férje a fülébe nyögi Rubi nevét.Maribel megdermed, de Alejandró mégcsak észre sem veszi mit tett. Az aktus végével megpuszilja a feleségét, és elfordul . Maribel csendesen sírni kezd.................

2010. júl. 20. 10:18

azt is csak álmodta

mert ha jól tudom a végén lelőtte maribelt, de ezt nem adták le, és ezután ébredt fel

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook