Rubi, az elbűvölő szörnyeteg (beszélgetés)
Yolanda Vargas Dulché már 1965 ben is készült sorozat a novellájából. Ezért az újabb verzióban változtatni akartak a cselekményen. Nem olvastam, de pont ezért lepődtem meg a sorozat végkifejletén.
Biztos így fejezik be?? :)
Regényt? Nem...
Tényleg, most hogy mondod valami Barbara jolanda nem tudom hog ykinek a regénye alapján készült...
Te olvastad?
nem ez volt az eredeti forgatókönyv...
Ti olvastátok a regényt??
Ma lesz a 47. része.
Hát én nem ilyen véget gondoltam neki, de arra számítottam hogy Hector és Maribell és Alejandro és Rubi összejönnek újra. A többit nem tudtam volna kitalálni, de tényleg érdekes vége lesz ami nem tetszik.:-(
sziA!
köszi, bár jobban örültem volna, ha privibe küldöd, mert engem nem érdekelt. vagyis érdekelt, de azért nem akartam tudni, mert jobban szeretek izgulni rajta....
Sziasztok.A vége az lesz hogy Marbell alejandro felesége lesz
Hector és Rubí karambolozni fognak és RUbi lábát leamputálják és az arca se elsz a régi Hector meg meg hal.Rubinak születik egy gyereke Alejadrotól.Hector keresztanyja összjön Maribel apjával.
:( én már megtudtam, és nagyonnem örülök neki:(.
hányadik résznél tart?
én is szeretném tudni!!!!:-D
ha csak 115 részes akkor lassan a felénél tart
és mi lesz a végee????
tudom nem szabadna, de mégiiisss:):)
Én már tudom a végét:))))
Egyébként az egyik lerövidebb sorozat, ha jól emlékszem 115 részből áll. Kurta, de annál velősebb:)
Sztem a végére visszaáll az eredeti felállás:-)
Rubi+Alejandro
Maribell+Hector:D
Ott, mivel a kisfiam miatt sokszor nem jókor van. Így általában mikor már ő alszik, vagy még alszik akkor szoktam megnézzni.
Ennyi szórakozás nekem is jár.:-) Na meg sosem voltam nagy sorozatnéző, mert nagyon egyformák voltak, de ez tetszik, hogy nem olyan mint a szokásos.:-)
Az ertéelmoston? :D. Már többször lemaradtam róla, de úgy voltam vele, hogy úgysem történik egy részben olyan sokminden, hogy ha kihagyom a következőben nem érteném, hog ykivel mi van:D
kiváncsi vagyok a végére
Így van, ez egy kicsit másmilyen sorozat, de nekem nagyon tetszik.:-)
Én ha nem tudom megnézzni visszanézem a neten.
Hahó!
Én is nézem:). Van amikor nem érek haza addigra, vagy éppen főzök, de általában leülök a tv elé.
Tetszik, végre egy olyan sorozat ahol a főszereplő nem jó:D:D:D
wehwheeee:D:D
Szia!
Nekem is tetszik.:-)
Szia!
Nekem is tetszik:-)
Sziasztok!
Nézi valaki közületek? Ez az egyetleg mexikói sorozat amit nézek, már ha van időm rá. Nekem tetszik:)