Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rubi, az elbűvölő szörnyeteg fórum

Rubi, az elbűvölő szörnyeteg (beszélgetés)

2010. júl. 13. 17:32

ja én a youtubeba beíírtam hogy rubi 2 de nem adta ki a részeket csak pár video volt fent róla

de abban benne van a szőke rubi

nem tom hogy kiki verziója ténleg a rubi 2 vagy sem, de akár az akár nem nagyon érdekes és szeretném ha folytatná az írását :D

145. cskinga94 (válaszként erre: 143. - Maribel)
2010. júl. 13. 17:30
az egyik barátnőm mondta de nem tom hogy ő honnan tudja, de azt mondta hogy biztos leadják, és rem hogy igaza van
144. Maribel
2010. júl. 13. 17:10
Kingus25, szerintem neked is igazad van mivel senki sem találta meg amit kiki állít csak ő, de az biztos hogy van 2. évad de én máshogy olvastam a tartalmát egy másik portrálon
143. Maribel
2010. júl. 13. 16:36

Kingus25, van 2. évad, mert már egy csomó országban leadták, írd be a youtube-ra hogy rubí2 és kiadja a spanyol részeket.

cskinga94, te hol hallottad hogy leadják szeptembertől a 2. évadot?-bár remélem igazad lesz:D

2010. júl. 13. 16:30

Nem tudja valaki, hogy hol lehet vagy meg lehet-e egyáltalán venni a Rubit könyvben. Mert ugye a főcímzenében mindig mondták, hogy Yolanda Vargas Dulce regénye alapján készült. A neten próbáltam keresni nem sok sikerrel...

Nincs meg véletlenül valakinek?

Előre is köszi!

2010. júl. 13. 16:27

Tudtátok?:

-Van olyan ország, ahol a Rubi sorozatot annyira szerették a nézők, hogy 5-ször vetítették.

- Jacqueline Bracamontes (Maribel)a szerep kedvéért több mozgás sérülttel is találkozott, hogy jól tudja jásztani a szerepét. Mellesleg a rendezők eleinte őt szerették volna Rubi szerepére, de aztán úgy döntöttek, hogy jobban áll neki Maribel szerepe.

- Az egyesült Államokban a sorozat az egyik legnépszerűbb sorozat máig is.

- Eva Longoria (Született feleségek) is imádta a sorozatot kedvence Eduardo Santamarina (Alejandro).

- A Fülöp-szigeteken akkora sikert aratott a sorozat, hogy a helyikek elkészítették a saját verziójukat. (Milyen jó lenne magyar verzióban is látni :))

2010. júl. 13. 15:50

azt hallottam hogy szeptembertől leadják a 2. évadot

:D remélem ez igaz, mert nagyon várom

2010. júl. 13. 15:47
Amiről kiki ír az most a Rubi 2. évada vagy a Más allá de Rubi? Mert, ha a 2. évad akkor ez nem lehetséges mivel egy csomó helyen megírták, hogy NINCS MÁSODIK ÉVAD!!!! Egyébként megtalálta már valaki azt amit kiki írt rajta kívül????? Meg elég hülyeségnek hangzana, hogy mindenki gonosz lesz és Rubi meg a "szent" lesz. Ráadásul ha már a gróf él akkor Cayetano és Hector is élhetnének. És pont Maribel meg Elena lennének gonoszak?Egyébként mikor ébred fel Rubi a lázálmából, ha tényleg igaz? Mert ha azután, hogy több emeletet zuhant akkor lehetetlen, hogy ne legyen semmi baja. Ti nem gondoljátok?
2010. júl. 13. 14:23

[link]

Ezt nézzétek meg, 1968-as Rubi,akkor Alejandró apja játszotta alejandrót. Kiki55 Ez most a te fantáziád? Mert elég érdekes.

[link] ezt is olvassátok el

137. Maribel
2010. júl. 13. 14:02

Írtam az RTL KLUB-nak, és megkérdeztem tőlük, hogy a nagy nézettségre való tekintettel le fogják-e adni a második részt.

Majd írok, ha kaptam választ.

2010. júl. 13. 13:45

szerintem attól hogy mostmár rubi megjavult attól ugyanolyan érdekes a sorozat, amúgyis most itt van helyette maribel :D most ő lett a gonosz, és nagyon érdekes, mert nem tudhatod hogy mi lesz a folytatás

LÉCCI FOLYTASD:D

135. Maribel
2010. júl. 13. 12:28

Monalis86 szerintem igazad van, ha sokan kérjük az RTL KLUB-ot lehetséges hogy megveszik. Csak kérdés, hogy van-e rá elég rajongó, akik küldenének e-mail-t.

Jó lenne látni a 2. részét is, olyan kíáncsi vagyok, Rubira hogy megjavult, meg persze a fiára is. És Maribeelről meg alig tudom elhinni, hogy ilyen rámenős és erőszakos lett, pedig olyan csendes és visszahúzódó volt.

134. Judy24
2010. júl. 13. 11:41

Szerintem érdekes, de nem erre számítottam.

Folytasd persze ha kérhetjük.:-)

Én is nagyon szívesen megnézném a tv-ben.

2010. júl. 13. 11:26
nekem nagyon hiányzik a sorozat...
132. Monalis86 (válaszként erre: 130. - D11354fb1f)
2010. júl. 13. 11:21
aha, megvan kösziii. hát elég izgii. lehet az rtlünket kéne letámadni egy pár száz emailell, hátha megveszik a folytatást
131. Monalis86 (válaszként erre: 126. - Kiki55)
2010. júl. 13. 11:18
szia ha lesz időd, mindenképp folytasd. köszii
130. d11354fb1f (válaszként erre: 129. - Monalis86)
2010. júl. 13. 11:15

olvasd vissza....

kb az elmúlt 5 bejegyzésből kiderült...

2010. júl. 13. 10:58
sziasztok, de a gróf meghalt nem?
128. d11354fb1f (válaszként erre: 126. - Kiki55)
2010. júl. 13. 07:53

Köszi hogy mindezt leírod, bár nekem ez hihetetlen. A sorozatnak azért volt sikere, mert nem olyan volt mint a többi. Rubit mindenki szerette (mármint a nézők), és most hírtelen megjavul? Az elég unalmas, ugyanolyan mint a többi szappanopera.

Ha tényleg ez a sorozat folytatása(bár én sehol nem találtam róla semmit...), akkor csődöt mondott volna a nézettség.

Vagy ezt csak én gondolom így?

127. Sookie (válaszként erre: 126. - Kiki55)
2010. júl. 13. 07:51
Naná, folytasd...
126. kiki55
2010. júl. 12. 22:54

Rubi folytatás......

Maribel lép be először az ajtón. Az ifjú és boldog feleség arcán diadal és enyhe lenézés Rubival szemben, aki ott ül az ágyon rajta pecsétes tréningruha van. Köszönés helyett mindjárt magához ragadja a kezdeményezést.Bejelenti, hogy azért jöttek, mert ajándékot hoztak a babának, és meg akarják beszélni vele, hogy mikor fogja átadni a kisbabát nekik. Alejandróval megbeszélték, hogy ők fogják felnevelni, mert neki úgysem kell, és láthatólag nem is tudja eltartani. A férfi belenéz a kiságyba, és amikor meglátja az aranyos kisbabát rögtön fel akarja venni, felébredt benne az apai érzés. Ám ekkor Rubi vészesen nyugodt hangon rászól Alejandróra, hogy hozzá ne merjen nyúlni. Maribeltől szinte nyájasan megkérdezi, miről beszél. Ebben a lakásban Alejandrónak nincs gyermeke. A házaspár hirtelen megdöbben, és Rubi és Alejandró között kitör a veszekedés, pontosaban a férfi háborog, Rubi szeliden, de határozottan vitázik.Maribel közbe akar szólni, de Rubi ráförmed, hogy ez nem tartozik rá tehát hallgasson. Rubi egyértelműen közli Alejandróval, hogy a gyerek az Ő nevét viseli, tehát az Ővé. Alejandrónak nem kell rá pénzt költeni, sem gondoskodni róla. A férfi felháborodik, hogy Ő ezt nem engedi, hogy a gyereke ilyen körülmények között nőjjön fel, különben is felelőssége is nevelni a gyereket. Rubi erre megkérdezi tőle is, hogy miért nem jött a szüléskor apasági nyilatkozatot tenni. Alejandró azzal védekezik, hogy nászuton volt. Rubi megkérdezi tőle, hogy miért kellett pont a várandósság idejére időzíteni az esküvőt, mire a férfi azt válaszolja, hogy nem tudott a terhességről. Rubi viszont nagyon szeliden azt mondja, hogy tudhatott volna, ha vele szóba áll, de mindegy mert Maribel és a férfi húga tudtak róla. Alejandró megdöbbenve a feleségére néz, aki hirtelen összerázkódik, mintha ostor csapás érte volna, és retteg attól, hogy Rubi elmonja, hogyan zavarták el a háztól. Ám Rubi büszke, nem óhajt további vitát, egyszerűen közli Alejandróval, hogy tudomásul veszi, amit neki a házába mondott, tudomásul veszi azt is, hogy akkor kizavarta és tudomásul veszi azt is, hogy Maribellel keresi a boldogságot és megnősült. Ezért Alejandró és mindenki hagyja őket békén. Alejandró élje a saját életét és nevelje azokat a gyerekeket, akiket majd Maribel szül neki. Alejandró ekkor néz szembe azzal, amit és ahogyan tette, és a lány válasza nem tetszik neki. Közli Rubival, hogy az apaságot bíróságon el fogja ismerni, amire a lány elég kárörvendően azt válaszolja, hogy megteheti, de Ő soha nem fogja a papírokat aláírni. Ezután pedig egyszerűen felszólítja őket , hogy takarodjanak. A pár elmegy a kisbaba pedig felsír. Rubi odalép a kiságyhoz, felemeli a gyereket megsimogatja a fejét, mellére teszi és szoptatni kezdi. Megtört a jég, Rubi a jövő felé fordul.Szoptatás közben észreveszi az otthagyott ajándékokat, kinyítja az ablakot és kidobja őket. Az ajándékok a házból kilépő Maribel fejére esnek.Erre Alejandró vissza indul, hogy Ő ezt nem hagyja annyiban. Maribel megpróbálja megállítani, mert nagyon fél , hogy kiderül a teljes igazság.Alejandró, amikor felbőszülten benyít Rubi szobájába Rubi még szoptat. Földbe gyökerezik a lába, elöntik az érzelmek. Amikor a lány felnéz, és látja a férfit feláll, és csendesen becsukja az orra előtt az ajtót. Amior a babát újra leteszi kimegy Cristinához, közli a nővérével, hogy a gyerek az Ővé, felelőséggel tartozik neki. A babának viszont étel kell és ruha ezért dolgozni fog. Cristinával levágatja a haját, letörli magáról a még megmaradt sminket, azzal, hogy egy dolgozó nőnek erre nincs szüksége. (ne higgyétek azt, hogy csúnya lesz, továbbra is érdekesen szép marad) Alejandró hazafelé rászól Maribelre, hogy nem kérte a segítségét, és jól elrendezte a dolgokat, mivel rögtön ajtóstól rontott a házba. Nyomatékosan megkéri, hogy soha többé ne merjen semmilyen dolgába beleavatkozni, mert Ő képes önálló döntést hozni. A Rubi és a közte lévő problémát neki kell megoldani. Különben is ha Ő legközelebb Rubihoz megy nem mehet vele, mert személye csak olaj a tűzre. Maribel megdöbben. Ez a férfi nem az a hozzá gügyögő nyalogatós férfi. Ezzel a határozott férfival nem tud mit kezdeni, mert nem is ismer.Szótlanul érnek haza. A lakásba érve Alejandró megkérdezi Maribelt, hogy tényleg tudott-e a gyerekről és nem szólt neki? Ugyanis ezt Rubinak nem akarta elhinni. Maribel nem meri letagadni, de csak azt vallja be, amikor Rubi először ment hozzá. Azzal védekezik, hogy azt hitte Rubi ismét hazudik, mint azt korábban megtette.Alejandró viszont másképpen reagál, mint ezelőtt. Közli a feleségével, hogy a szerelmének alapja a jóságos és igazmondó szelidségbe vetett biizalma volt. Most viszont úgy látja, hogy Maribel a célja eléréséhez ugyanolyan eszközhöz nyúlt, mint Rubi tehát ugyan olyan, mint a többi nő. Hazudott neki. Aznap este Alejandró a nappaliban alszik. Maribel hiába várja a szobájukba, és amikor rádöbben, hogy a férje nem fog vele aludni, pityeregve felhívja a mostoha anyját, akinek a tanácsaiban feltétlwn megbízik. A mostohaanyja azt tanácsolja neki, hogy éljen a feleség jogaival. Egyszerűen tiltsa meg a férjének, hogy Rubival és a gyerekével foglalkozzon. Férje majd nevelje a közös gyereküket.A férfira az apja talál rá a nappaliban. Alejandró rögtön elmeséli az előtte napon történteket és Maribel hazugságát. Az öregúr rögtön gyanítja, hogy ez volt a gyos házasság oka. Alejandró azt is bejelenti, hogy bemegy a bíróságra és nyilatkozatot tesz.Az apja elmeséli, hogy Rubi melyen legyengült állapotban volt, mert meg akart halni, és ez a szólés közben majdnem sikerült is.Viszont mindvégig őt várta. Véleménye szerint nehéz dolog lesz lecsendesíteni.Viszont elvárja a fiától a szükséges és tisztességes lépések megtételét, mert Ő erre nevelte. Ebben a pillanatban lép be a felesége, aki a legrosszabkor monja azt amit a mostoha anyja tanácsolt neki. Mind a két férfi döbbenten hallagatja. Alejandró viszont határozottan közli, hogy a tettéért a felelősséget Ő vállalja, és igenis apja lesz a gyerekének.El fogja érni, hogy időközönként a gyerek ebben a házban legyen, és amig olyan pici, hogy szüksége van az anyjára akkor Rubi is itt lesz. Ha ez nem tetszik a feleségének, akkor arra az időre hazamegy az apja házához. Maribel sírva fakad, a férj pedig elrohan. Maribel és az apósa között tovább folytatódik a vita.Végül Maribel sírva megy az apjához, aki megdöbben a lánya boldogtalanságán. Felhívja Alejandrót, számonkéri rajta a lánya boldogtalanságát. Alejandró viszont határozottan visszautasítja apósát, mert a házaspárok közötti vita nem tartozik az apára.A bíróságon közlik a férfival, hogy tehet apasági nyilatkozatot, de a fiú anyakönyvében az apa ismeretlen bejegyzés szerepel, így ez csak akkor érvénye, ha az anya elismeri az apa személyét. Alejandró nem mer Rubival találkozni, fél a lány haragjától, ezért megbízza az ügyvédjét. Az ügyvédnek felhatalmazást ad, hogy Rubi annyi pénzt kapjon amennyit csak kér. A pénzből annyit költ magára amennyit akar, soha nem fogja elszámoltatni, csak adja beleegyezését az apaságba. Az ügyvéd elhatározza, hogy megpróbál ráijeszteni Rubira. Ismeritek Rubit. Se nem félénk, se nem buta. Minden ajánlatra nem mond, végül úgy kidobja az ügyvédet, hogy a papírokat a folyosón szedi össze. Az ügyvéd ezek után közli mAlejandróval, hogy a nő nagygyon megbántott, nagyon sértődött jobb, ha néhány hónapig nem zaklatja, talán ezidő alatt lecsillapodik.

Rubi szinte azonnal munkát talál. Egy közeli bárban éjszaka pincérnő. A tulaj kedveli, mert sok vendéget vonz. Nem kihivó, de van tartása, a vendégek szeretik. Semmilyen ajánlatot nem fogad el jó munkaerő. Viszonylag tisztességes fizetést ad neki. Rubi nappal segít varrni a nővérének, ellátja a kisfiát, éjjel dolgozik.

Maribel házassága nem javul. Alejandró nem közeledik a feleségéhez, kapcsolatuk hűvös és semmitmondó. Nagyvilági éeltet élnek. Sok vacsora meghívást kapnak, ahová elvárják az egyre ismertebb orvost. Ezeken a vacsrákon el kell játszania a boldog és odaadó férjet, ezért később már nem kiséri el a feleségét. Sokat dolgozik esténként pedig más elfoglaltága van. Megfigyelte, hogy Cristina levegőzteti a babát. Nem tudja hol van Rubi. A legrosszabbakat feltételezi róla. Alejandróban megjelent a féltékenység apró szikrája. Megpróbál csatlakozni esténként Cristinához, de Ő először elutasítja. Haragszik a férfira az esküvő napján történtek miatt. Később a férfi kimagyarázza magát, és a szelid Cristina megengedi, hogy az apa tologassa a babakocsit. Egyik este viszont a kapuhoz érve Alejandró kiveszi a fiát, magához öleli megpuszilgatja, és nagyon örül a gyermekének. Újra pénzt ajánl Cristinának, hogy Rubi ne tudja meg, de nem tudja elviselni, hogy a lányok csak nehezen tudják megvenni a szükséges dolgokat, miközben Ő mindent megvehetne. Ezt már Cristina sem meri elfogadni. Egyébként a jelenetet Lola néni látja az ablakból, és várja Rubit a hajnali hazatérésből, elárulja Cristinát. Otthon óriási veszekedés tör ki a lányok között, végül Rubi úgy dönt Cristina többet nem viheti sétáltatni a babát, mert befolyásolható. Lola nénire és a barátaira bizza a gyerek levegőztetését. Ők mindhárman tigris módjára vigyáznak, haragszanak ők is Alejandróra. Amikor velük is próbálkozik elhessegetik.

Közben Maribel mostoha anyja arra biztatja Maribelt, hogy legyen türelmes. Rubi hamarosan úgyis előkerül, pénzt fog követelni Alejandrótól, aki adni is fog neki. Ezek után egyre szemtelenebb lesz, végül Alejadró megunja és visszatér a feleségéhez. A régi Rubi valószínüleg így tett volna. Alejandró is erre vár. Az új Rubi viszont nem jön. Ez mindenkit megdöbbent.

Elfelejtettem írni Gayetano haláláról. Azt tudjuk, hogy kölcsönt vett fel házépítésre. Az építkezés el is indul, de félbeszakad a betegsége miatt. A felvett kölcsön fedezete a lányok lakása. Amikor haldoklott az ágyához kérette Maribel apját, akinek hűseges alkalmazottja volt. Arturót elkisérte a felesége is. A találkozáson ott volt még Cristina. Gayetano arra kérte Arturót, hogy halála után ne kérje vissza azonnal a kölcsönt, hogy a felesége és a lány ne kerüljenek utcára. Engedje meg, hogy Cristina kis tételekben hosszú évek alatt törleszthessen. Arturó a betegnek megesküdött erre.

Most viszont más szituáció van. A lánya boldogságáért tenni akar, és elsősorban a felesége sugallatára elhatározza, hogy megzsarolja a lányokat.Lejárttá teszi a kölcsönt, és csak akkor nem lesz kilakoltatás, ha Rubi átadja a gyereket Maribelnek, hogy Alejandró végre megnyugodjon és ismét a felesége felé forduljon.

A lányok megkapják a felszólítást, hogy néhány nap múlva ki kell fizetni a kölcsönt. Nekik erre nincs pénzük. Mindketten felkerekednek és elmennek Arturóhoz, hogy beszéljenek vele. Arturó közli a feltételeket, és nagyon megalázóan beszél Rubival. A lányok természetesen nem mennek bele, és zaklatottan távoznak. Rubi ugyan felajánlja Cristinának, hogy elköltözik egy ismeretlen helyre, akkor talán Arturó nem másítja meg az esküjét, de Crstina ezt nem fogadja el. Elhatározzák, hogy a kilakoltatással együtt fognak szembenézni. Pakolni kezdenek, a szomszédok viszont felajánlják a lányoknak a saját szegényes kis otthonukat, és akkor bekövetkezik a másik baj. Rubi elveszíti a munkáját.

Ez úgy történik, hogy Maribel barátnőinek is elpanaszolja házassága kudarcát, és ekkor Elena felajánlja, hogy majd Ő megtalálja Rubit. Némi utánjátással kideríti, hogy melyik bárba dolgozik Rubi. Szépen kiöltözik és beül a bárba. Rubitól rendeli az italát, és folyamatosa sértegeti gúnyolja a lányt. Rubi nem alacsonyodik le a vitára, és ezzel teljesen felbőszitit Elenát, aki válogatott gorombaságokat mond Rubinak. Vita helyett Rubi leönti az italával. Elena hatalmas botrényt csap és követeli Rubi krugását. A tulaj eleinte megpróbálja Elenát kárpótolni és lecsendesíteni, de mikor ez nem sikerül, akkor kénytelen kirugni Rubit. De mindez úgy történik, hogy valójában Elenánek kell elszégyelni magát. Rubi akkor sem veszekszik, csak kitartóan nézi Elanát, akinek igen kellemetlen érzése támad.Győzött, de nem elégedett. Persze másnap amikor Maribelnek elmeséli, hogy Rubi már nem dolgozik, és biztosan meg fog jelenni Alejandrónál, hogy pénzt kérjen, nem mondja el, hogy Rubi hogyan bánt el vel.

A lányok otthon meg vannak rémülve. Rubi elveszítette az állását, kilátástalan a helyzetük. Ekkor Rubinak mentő ötlete támad. Újra előveszi csábos külsejét és segítséget megy kérni a grófhoz. A gróf amikor meglátja és megtudja, hogy kölcsönt szeretne kérni kigúnyolja, kineveti. Rubi éppen fel akar állni, amikor a gróf egy ajánlatot tesz. Odaadja a lánynak a kért kölcsönt és még valamivel többet. Ad rá két évet, hogy kamatos kamattal visszafizesse. Amennyiben nem tudják a teljes összeget visszafizetni (résztörlesztés nincs) Rubi a szeretője lesz, és a gyereket átadja neki. Ő fogadott fiává teszi, a legjobb nevelést, a legjobb iskolákat kapja, és ha mégsenm sikerül Maribel házasságát tönkre tenni és Maribelt feleségül venni, vagy nem születik fia, a fogadott fiára fog mindent hagyni és Ő lesz az ország egyik leggazdagabb férfia. Amikor ráun Rubira akkor is olyan körülményeket fog biztosítani, hogy a fogadott fia ne szégyellje az anyját látogatni. Rubi némi vivódás után aláírja a szerződét.Megkapja a pénzt. A terminus lejárta előtt Rubi viszi be a kölcsön összegét Arturó irodájába, bizonylatot kér róla és szó nélkül otthagyja az elképedt férfit. Hiába kérdezi nem mondja meg honnan van a pénz.

Otthon a lányok elhatározzák, hogy két év alatt mindent megtesznek azért, hogy ennek a szégyenteljes szerződésnek véget vessenek, és a pénzt a grófnak vissza tudják fizetni.

Itt kezdődik a lányok harca..............folytassam?

125. Sookie
2010. júl. 12. 22:01

Már szinte minden nyelven(spanyolul, angolul, németül, magyarul...) kerestem, de egyszerűen sehogy sem találom...

Komolyan megőrülök, segítség! :)

124. Sookie
2010. júl. 12. 21:37

Engem is érdekel, viszont annyira hihetetlen, hogy sehogy nem találom neten.

Pedig neten fenn kell lennie, ha leadták...

123. Judy24
2010. júl. 12. 18:40
Kiki engem érdekel, írjál ha van időd. Ha meg leadják akkor így jártunk.
122. Sookie
2010. júl. 12. 17:43

Ezt most találtam:

A Rubi fergeteges sikere! 2005.05.06.

A Rubí című sorozat nyerte el a legjobb telenovella díjat a 2005-ös TvyNovelas díjátadón. A sorozat emellett bezsebelete a legjobb férfi főszereplő (Eduardo Santamarina), a legjobb női főszereplő (Bárbara Mori) és a legjobb rendező (Benjamín Cann) díjat is. A siker az Apuesta por un Amor című sorozat leszereplését is jelentette, ami éppen a Rubít váltotta fel a műsoron tavaly ősszel, de mégsem ért el soha olyan magas nézettségi rátát, mint elődje. A Rubí producere, José Alberto Castro már a sorozat második részének előkészületein dolgozik.

121. Sookie (válaszként erre: 119. - Kiki55)
2010. júl. 12. 17:10
Kiki! Nincs vmi ötleted, hogy hogy kellene rákeresni a folytatásra?
120. Sookie (válaszként erre: 118. - Kingus25)
2010. júl. 12. 17:06
Ha figyelmesen elolvasod, hogy mit írt kiki(99-es bejegyzés), láthatod, hogy azt írta, hogy az általunk látott 2 utolsó rész Rubí lázálmában létezett csak. Magyarán egy olyan forgatókönyvírói kanyar, mint annó a Dallasban Bobbynál, mikor a nézők visszakövetelték, s megoldották úgy a visszatérését, hogy a halála csak Pamela álmában volt.
119. kiki55
2010. júl. 12. 17:02
Szia! Láttam a filmet. Annak idején olyan népszerű volt a hazájában, hogy hamarosan folytatták.Ezt valamelyik csatorna is megirta, utána nézhetsz. Azt is követelték a nézők, hogy Rubi a továbbiakban is szép legyen. Ezt a rendező csak úgy tudta elérni, ha a film Rubi kómás állapotával kezdődik. Olvasd el újra a 7-i bejegyzést. Ott leírtam a filmnek azt az átmenetét, amellyel a rendező megoldotta a problémát. A baleset után Rubi a többit csak kómás állapotában vizionálja.
2010. júl. 12. 16:49

Sziasztok!

Kiki szerintem valamit biztos nagyon félreértettél, mert ez nem lehetséges a Rubi folytatásának sem semmi másnak, mivel teljesen más lett a vége a sorozatnak is. Pl. Maribel és Alejandro már összeházasodtak, 18 év telt el, gyerekük is született, Rubi már nem szép és a lábát is levágták. Szerintem nagy butaság az amit írtál. Mellesleg 2. évad biztos, hogy nem lesz, mert le sem forgatták.

117. kiki55
2010. júl. 12. 15:43

Szia!

Olvasd el a 7-én leírt bejegyzést, azután a 8-án írtat és ezt a legutóbbit. Ez a film folytatása, de nem tudom leadják-e. Úgy emlékszem a folytatás valamivel rövidebb. Ha elolvastad és ezekután is érdekel , akkor folytatom. Nem ez a film vége.Ez a folytatás kb első harmada.Persz, ha mégis leadják akkor sajnos ellövöm a poént.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook