Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Senkit nem beszeltem ki Szendi oldalan-egyedül azt emlitettem,hogy mekkora ez erthetetlenseg es,hogy ramvarrtad magad,min 1 predator-ennyi-de ez igaz is-ki pazarolta az idejet a levelkekre atereknek a modszeremröl???!!!
Amugy en mar semmit sem hiszek neked-most megint azt irod,neha nem veszed be,2 oldallal ezelött meg,hogy rendesen szeded delben 0,5 es este 0,5-ez mar nekem nagyon komplikalt....mas is utanna olvashat,mert ez igy igaz!
Ennyire hazug vagy! A Mirzatent nem azért kaptam, mert a rivótól depis lettem,nem fogod föl?De Te szendi oldalán ezt hintetted el..tessék:"""a masik forumon meg neha beköpködök kicsit a bogyo-imadok eszmecserejebe-annyira szanalmasak,csak az a tema,hogy ki mit szed mivel es egymast erösitgetik,hogy ez mennyire jo..
De annyira bizonytalanok magukban,hogy mar röhej...az egyik nö kb 30 aternek irt otthon,hogy milyen xar az en programom es csak megerösitgeteseket var a sok nagyokostol-kronikus önbizalomhiany,önigazolassal-most meg remeront is kiiratott maganak mert depis lett a rivotriltol....hat igen az elhagyashoz nagy erö kell
Es a benzok depressziot okoznak-ha valakit erdekel,miert,szivesen leirom a Prof. tanulmanyat a kiserleteiröl """"""""
Sonja!
Én is letettem a xanaxot és a rexit...persze fokozatosan. Váliumot nem ismerem, nem is ajánlották stb...
Egy évig happy volt minden, aztán az egyik este az orvosi ügyeletet kellett hozzám hívni:(
Remegés, szorongás, vízverés, halálfélelem és az ehhez hasonló marha kellemes tünetek..
Na azóta ismét szedem és meg sem próbálkozom a letevéssel, mert nem kívánom senkinek azt az estét, valamint az azt követő 2hetet. A gyerekem nélkül a mosdóig nem mertem kimenni:(
Már csak ő miatta sem próbálkozom!
A remeront nekem is felírta a doktornőm amikor a mélyponton voltam...a házból is alig merek kimenni szindróma:(
De amikor már +10kg felesleg volt rajtam, fokozatosan letettem! Nem akartam úgy kinézni mint egy bálna ennyi idősen..szerencsére az alakom újból a régi:)
Maradt a jól bevált xanax és a rexi...
Nem hagyta el a rivot,nem is csökkentette,csak menözött egyet,hogy ö olyan f.-a gyerek,hogy egyszerre 0,5-öt elhagyott es meg sem kottyant neki-olvass vissza.
A mirtazen hatoanyaga a mirtazapin-a remeronnak is-nekem is kialakult az ideges belszindroma a rivotril szedese alatt-meg most is kinoz-erre szedi baromi.
A valium is benzo-a legregebbi-ezekböl rafinaltak ki laborban a többi benzot,amik sokkal veszelyesebbek,mert rafinalt molekulaszerkezetük miatt jobban illeszkednek az idegvegzödesekhez-könnyebben toleralhatok-ezert könnyebb leszokni a valiumrol,ami semmivel sem kartekonyabb a rivotrilnal es a xanaxnal-söt.
A heroint opiatbol allitjak elö laboratoriumban,igy erösitik a hatasat-hat persze,hogy a heroin a veszelyesebb-igy van ez a benzokkal is-a valium a kiindulasi anyag-aztan jönnek a nagypotenciaju rivo,xanax,stb.-ugyan ugy lehet drognak hasznalni mindet,mint a valiumot-csak dozis kerdese!-söt a rivotrilt sokkal könnyebb tuladagolni,mert 1000xerösebb a valiumnal!
Hogy miert nem aprankent tettem le a rivot?-probaltam,de iszonyatosan szenvedtem az elvonasi tünetektöl-igy nekem sokkal jobb1.gyorsabb-tavaszra elhagyom a valiumot2.nincs elvonasi tünetem-vagy szenvednem kene,mint kutya,ha van sokkal kimeletesebb es gyorsabb ut:)))
2009.12.29
"én is Mirzatent este-:):):)"
BJ
Már itt leírtam, és mennyire helyeselted..ha valaki visszaolvas, rájön, hogy addig egy húron pendültél,míg ki nem derült, hogy én nem akarok Diazepam rectális oldatot szedni!!!!!Akkor durvultál be....na..erről van szó!
Hintsd a másik fórumon az igét...3 ember még maradt! Csak nehogy ritkuljanak szegények!
Jokedv remeront szed???
nem csak a rivot rakta vissza?
Sonja, az baj, h el vagy szállva egyolyan modszertol, ami épp ésszel is nevetséges. egyik függőségből a másikba? lehet, h könnyebb lejönni a váliumrol mint a benzokrol. de miért nem apránként tetted le a rivot, mint mindenki más. miért egy egy drognak minősülő szert szedned helyette???
En mindenkivel olyan vagyok,ahogy hozzam viszonyulnak-a butasagra butasagot-en probaltam tenyeket közölni a forum elejen,de vadaskodasba csapott az egesz.
Hogy miert vagyok Baromira raszallva???
Ha v.-ki veszi a faradsagot es visszaolvas,lathatja,hogy azzal etetett mindenkit,hogy leszokoban van a rivorol-majd kiderült,hogy nem leszokoban van,hanem plussz raszokoban a remeronra-utalom a hamis embereket es nem is erdemelnek mas hangnemet!
Utanna irkalt pszichiatereknek,hogy milyen xar az en ELVONASI modszerem,követ a forumokon es csak betesz-sunyisag...
Csak azt masolja at ami negativ velem szemben-ami pozitiv-es ilyen nagyon sok van-azt megtartja maganak.
Ennyit az "öszinte"forumbaratnötökröl akinek fölöttebb szelektiv az ertelme-csak azt ertelmezi ami neki tetszik-en drogos vagyok,mert valiumot szedek-de azt nem erti,hogy ezt SOKKAL könnyebb csökkenteni a rivotrilnal es mar nagyon keveset szedek belöle-tavaszra teljesen elhagyom-de itt mi jön le????Nem a modszer zsenialitasa es az,hogy elvonasi tünetek nelkül le lehet tenni a benzokat-meg a honlapot sem faradtatok megnezni,amit ajanlottam-hanem az,hogy drogos vagyok....en LESZOKOM es nem raszokom-ez a különbseg-akinek nem szelektiv az ertelme annak lejön,akinek meg szelektiv vessen magara...