Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Amit írtam gyógynövény boltokban kaphatók.
Stresszoldók, enyhén nyugtatnak.
hát a gyomrára diétázik kaptt gyogyszert az arcüreggyulladásra de az kicsinálta megint a gyomrát
a szivdobogás már pár honapja kezdődött, vizsgálgatták nem találták meg az okát
ja és feszültséget érez a fejében amikor rosszul lesz
a pánikbetegség ma került először szóba egy psichiáter vagy ki irta fel, a másik doki meg a háziorvos
Ja és ha eddig nem szedett semmit inkább a Remotív
és Hova kapszulákkal kéne kezdeni. Gyógynönények.
Nem vagyok orvos, de sok mindenkinek segít.
Miért jár egy beteg több orvoshoz?
És valóban pánikbeteg?
De ha orvosok nem tudnak segíteni?
Először ezeket kéne meggyógyítani amiket leírtál.
arc foltos kipirul szivdobogás nem tud lábraállni, izzad
mellette van gyomorgyulladása is és megfázott nagyon
Igen Moonika sajnos mi szenvedünk benne, de S. nem.
Nekem pajzsmirigy alulműködésem is van. Életem végéig kell szedni a gyógyszert. Erről miért nem akarnak leszoktatni?
Ha beteg vagy és a gyógyszer jó akkor szedni kell.
Ha nem jó vagy nem vagy beteg akkor pedig nem.
De könyörgöm akinek kell azt ne akarjuk leszoktatni.
Már a szó is rossz. Abbahagyatni.
Tök felesleges volt ez a vita...mi értelme van?
Mindegyikünk szenved ebben a szarságban, mindegyikünk szedi rá a neki felírt/bevált bogyót és ennyi...
Nem azért vagyunk itt, hogy egymást "lenézzük", hisz nem jókedvből és unalomból szedjük ezeket a gyogyikat, hanem mert szükségünk van rá!
Ha valaki ebből tünetmentesen ÖRÖKRE letud szokni, meg tud gyógyulni akkor Hál'Istennek, írigylem Őt.
Én nekem nem sikerült sajnos!! Pedig nem mondhatja rám senki, hogy elhagytam magam, vagy nem volt elég erőm..Hiszen itt van egy csodálatos Fiam 7éves, akit fel kell nevelnem! És fel is fogom tisztességesen, ahogyan engem is felneveltek.
Na, én elköszönök innen, átadom a terepet a gyógyítónak-:) Hadd élje ki magát..ezentúl nem lesz a fórum a kedvenceim között, úgyhogy elköszönök tőletek...kivéve, persze a fórumindítótól, mert ő azt sem érdemli:)
Adios, lányok:)
ahhhha...a drogfüggőség felé..mondd meg a profodnak-:) én üzenem-:):)
Fogsz te még vinnyogni, ha le kell tenned!!! csak azt nem itt fogod megtenni, már csak büszkeségből sem-:)
HOXA!! HOL VAGY??-DDDDDDDD
TEGYÉL MÁR RENDET!-DDDDDDD