Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Én eleinte száraz hajra tettem,később mosott nedvesre.
Szerintem teljesen mindegy,így is,úgy is hat.
A mosottra macerásabb,meg ha nem hagyjuk kicsit száradni,folyni fog.
Kellemes Ünnepeket!
Jutka: néztem a képeid,nagyon klasszak! :)
Kellemes Ünnepet mindenkinek!!!!
Végre eljutottam odáig, hogy képeket tegyek fel.
Febr. közepe - vége óta használom a ricinus olajat. Kezdetben heti egyszer, másfél hete 3 naponta. Azt hiszem szembetűnő a különbség.
Régebben naponta mostam hajat, annyira zsírosodott, hogy délutánra már gusztustalan volt. 2 hete "csak" minden másnap kell és még 2 nap után sem tapad a fejemre a haj.
Én száraz hajra kenem a szobameleg olajat, injekciós fecskendőbe töltve - így nagyon egyszerű felvinni - semmit nem adok hozzá, csak az olaj. Este bekenem, folpack fólia, rá kötött sapi és reggelig rajta hagyom. Szerintem csodákat művel a hajjal.
Ennek ellenére van olyan fodrász aki nem ajánlja, sőt.... eltömíti a hajhagymát, kárt okoz - szerinte...
Sziasztok!
a ricinust vizes vagy száraz hajra kell kenni?
Csajok!
Ha egy héten 1x kenem fel a pakolást, ez is jó hajnövesztésre? Vagy többször kellene?
sziasztok
mit gondoltok lehet a ricinusos pakolás mellé mást is használni? vettem ma Bánfi hajszeszt. Szerintetek lehet párhuzamosan alkalmazni a kettőt, vagy egyenlőre tegyem le a voksom valamelyik mellett.? Dúsítás lenne a legfőbb vágyam
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?