Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Ha így járunk, szerintem az sem gond!
Én egyébként még korábban olvastam, hogy valaki rendszeresen olívaolajos pakolást rakott a hajára és évek óta nem kellett vágnia, mert nem töredezett.
sziasztok az lenne a kérdésem hogy tnap fotozáson voltam és rendesen besütötte vassal a hajam a fodrász. ha teszek rá ricinust helyrehozom az esetleges károsodást?
még soha nem volt sütve, se kreppelve se dauerolva a hajam..
köszi
Sziasztok... úgy látszik akkor másnak is bejön ez az alufóliás megoldás,eddig éjszakára tettem mindíg a ricinust,de olyan kényelmetlen,hogy inkább most teszem fel és csak 3 óra hosszára kb.. másnak is elég így,remélem Nekem is!!!
Amúgy is elég volt már a jelmezbálból! :D
Én eddig szárazra tettem,de asszem Csigusznál olvastam,hogy mosottra kell.
Azóta úgy csinálom.
no beszereztem:D. ma kenem be először a szempillámat és a szemöldökömet, a hajamat holnap.
Azt olvastam, hogy a hajzsírosodás ellen is jó? az igaz? Mert alapból azt gondolnám, hogy ettől még inkább fog zsírosodni...
Igen,én is olvastam,hogy szempillára és szemöldökre is jó.
Azt én nem próbáltam,mert így is ha napszemüveget veszek beleütközik és zavar,olyan hosszú.
De csináld,megéri.
Amúgy körömre is jó:)
Ok,lehet nem azt kellett volna írnom,hogy -cáfolom-mert valóban nem mindenkinél hathat egyformán.
Jav:személyes tapasztalatom:)
Ezen ne vesszünk össze:)
Nekem semmivel nem nőtt gyorsabban (már többször írtam, alapból gyorsan nő) bár lehet kevésbé hulik (nem id hullott) akinek nagy problémája van a hajával sokkal szembetűnőbb a változás.
Ennyi. Lehet, nyugodtan cáfolni :)
sziasztok(:
Én is kedvet kaptam kipróbálni a ricinusolajat. régóta olvasgatom csigusz79 naplóját, és titeket is.
Én a szempillámat és a szemöldökömet szeretném elsősorban sűrűsíteni(remélem lehet azt is)
de annak is örülnék ha a hajam is bolond gomba módjára nőne:D:D:D
Amúgy tudom hog ynem ide tartozik, csak megemlítem, hogy a körmömet meg olivaolajozom, szépen erősíti:)
Én ezt megcáfolnám,de mindenkinek saját magának kell kipróbálni.
Nekem rengeteget nőtt,rengeteget vágtam belőle és ugyanott tartok,ahol elkezdtem.
Ha megengedtek egy személyes megjegyzést: szerintem nem nő jobban a ricinustól a haj, hanem kevésbé hullik és nem törik a vége. Akinek alapvetően egészséges a haja, annak a szokott tempóban fog nőni, illetve akinek nem hullt csomóban eddig sem, annak nem lesz feltünő a változás.
Akinek nagyon száraz a haja, és törik, annak lehet, hogy a fényképek alapján úgy tűnik, hogy szinte hihetelen sebességel nő a haja. Pedig csak kevésbé törik, és nincs akkora hajveszteség.
Én csak egy zacskót húzok a fejemre:) rá meg sapkát.
3-4 órát hagyom rajta.Melegíteni sem szoktam.
Így is nagyon látványos a növekedés és dúsult is a hajam.Ja és nem is hullik annyira.
Szerintem ez (is) egyénfüggő.
Nyugi!
Én is paráztam,de minden gond nélkül lezajlott az alus megoldás (a fele hajam kihullott) :D március 10.-én voltam melíroztatni és még csak 1,3 centit nőtt le a hajam :( többet vártam.. lehet én vagyok a telhetetlen...vagy csak valamit nem jól csinálok??? Néha lusta vagyok melegítgetni... :S
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?