Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Jaj olyan jóóó. sűrűsödöt a szempillám. észrevettem...eddig négyszer kentem...úúúgy örülööök:):):)
a hajamon még nem láttam változást, bár nem is hiszem, hogy kétszeri kenéstől megbolondul,és nőni kezd:D.
De kitartó vagyok:)
Jaaaaaaajjj mit találtam :-O nagyba nézelődök a neten ricinus ügyben,ere ráakadok a saját fotómra :-O egy lány ajánlotta a ricinust és az én fotóm rakta be :) még a végén híres leszek! :DDD nem tudom ki ő,de azt írja ismer személyesen :) hááát én nem tudok róla,de aki magára ismer légyszi írja már meg nekem is :) itt találtam:
Ha csak ápolni szeretnéd, elég a végére, ha növeszteni, akkor egyértelműen a tövére kell kenni. Mindegy, hogy száraz vagy vizes hajra teszed, ugyanúgy hatékony, csak a vizes hajról jobban lecsöpög az olaj. Heti 2-szer elég. Én magában használom, de itt többen keverik pl. olívaolajjal, tojással, mézzel.
Szempillára csak magában használd az olajat, ne keverd semmivel.
Szemöldöknél szempillát? :-))
Nekem a szemöldököm elég lassan nő tőle, de a szempillám kb. másfél hét után hosszabb és több lett. Minden este kenem.
ugyanerre lennék kiváncsi
mint ancsa :)
Sziasztok.
Ma vettem ricinusolajat h használjam a szempillámra illetve a hajamra...de nem igazán tudom hogy kell :P
valaki leírná nekem hogy lenne jó?! csak kenjem a hajam tövére vagy végére? hajmosás előtt vagy után? heti hányszor?! keverjem valamivel?! szóval ilyen infókra lennék kíváncsi. és szempillára használja valaki?
köszönöööm, puszi Anna
Ó, köszi csajok :))))
akkor lesz a tuti igazán :)
olaj, fólia, csipesz és mindegyik a fejemen :)
hát szép látvány :))))))))
Ok,köszi:)
Akkor veszek és kipróbálom,majd beszámolok.üdv!
Sziasztok!
Ricinussal még nem volt ilyen hogy hányingerem lett a szagától,viszont öblítőtől,parfümtől már igen,pedig szerettem őket aztán egyszercsak blöeeeee..
Lányok, ma is olajoztam és másfél órát bírtam ki... nem tudom mi van, de már a szagától olyan de olyan hányingerem lett...!!! felkentem, utána ettem, azt hittem az a baj h éhes vagyok.... de nem!! és mire rájöttem hogy mi bajom van??? lecsurgott egy kicsi az arcomon is ahogy letöröltem megéreztem a szagát.... hát, basszus majdnem odahánytam :((( lemostam, és közben is küzdöttem..... mostmár kezd jobb lenni, mert nem érzem a szagát... de nagyon durva volt!!! el si ment az étvágyam....:(((
fogadjunk h ilyet még senki nem tapasztalat?!?! :(
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?