Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Nekem adtak 200 gr-ot is.
Na jó, nekem vannak más érveim is:)
Nem "okosak", ez a munkájuk. A ricinussal elég komoly laxációt lehet végezni. 2-3 ek lenyeled, egy órán belül a WC-n fogsz ülni.
Menj 3 különböző gyógyszertárba, biztos van olyan hely ahol kapsz 200 gr-ot. (én mindig ennyit veszek)
ezek a gyógyszertáros kisasszonyok nagyon "okosak" először is minden alakalommal megkérdezik Tőlem hogy mire kell???? közlöm hogy külsőleg használom, de ez nekik általában nem elég.... "jó, de mire kell?!?!" hajamra kenem.... erre néznek Rám mintha bolond lennék... majd nem képesek 30ml-nél többet kiadni.... nem tudom ez ilyen veszélyes cucc????? :)
legközelebb azt fogom mondani hogy egy hete székrekedésem van, adjon fél litert mert nagy a baj :))))))))
Sziasztok
a volt férjem és én is kenjük magunkat ricinussal
neki a feje tetején van egy zsemle nagyságú folt,ami sokat sűrűsödött egy hónap alatt.
a homloka is fent van eléggé,ott is keni (ott egyáltalán nincs haja)és kezdenek a kis pihék erősödni:)
Az én hajam meg úgy nő mintha húznák,de amennyit nő,annyit vágok is,mert nagyon töredezett a vége.
Okostojás gyógyszertáros!
Mióta Én is kenem és a hajtövekre is érezhetően vastagabbnak tapintom:-)
sziasztok!
akkor is használ ha csak 1x kenem egy héten?és az baj hogy én nem rakok bele tojást csak oliva+ricinus olajat?
köszi ha valaki válaszol:)
Nekem ricinus nélkül is kb 2 centit nő a hajam 4 hét alatt, egy ideig kentem az olajat (plusz tojássárgájával), de meguntam, hogy bitang nehéz lemosni, -és ahogy azt korábban is írtam- sokszor kínlódtam azzal, hogy felkenés után folyik.
A szempilláimon semmi változás. Én vagyok az egyetlen kívétel, akinek nem segít ez a praktika.
Szia!Ilyenkor jó alaposan bele is masszírozod a szemedbe?
Én k.b.egy hónapja kenem,picit már úgy látom nőtt is.;-)
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?