Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Valaki használja a ricit szempillanövesztésre? Ha igen, milyen eredénnyel?
Tegnap egy fültisztító pálcával felkentem. Belefolyt a szemembe, ami nem aggaszt, mert azt olvastam, hogy még jót is tesz:). De nem látok :))))))
két napja találtam rá erre a fórumra, és nagyon fellelkesültem a tapasztalatok alapján, úgyhogy szaladtam is a gyógyszertárbe ricinusért, és már fel is kentem tegnap este a hajamra. miközben olvasgattam a naplókat, nekem is kedvem támadt írni, így én is látom a változást. ha van kedvetek nézzétek meg, tettem fel képet is a célomról, és a hajamról az első kezelés után :) ha nincs ez a fúrum eszembe se jutna "hashajtót" kenni a hajamra, párom kicsit furcsán is nézett rám :)
Szaisztok! :)
Egy kis ideje már én is használom a ricinust hajra is és szempillára is. A hajamon eddig annyi változást vettem észre, hogy selymesebb, fényesebb és puhább lett, de intenzív növekedés még nem jelentkezett. :( Én külön nem tartom melegen, csak zuhanysapka van a fejemen illetve sokat vagyok kint a friss levegőn és napsütésben. Szerintetek kellene még valamit tennem vele? Pl: betekerni törölközőbe vagy időnként hajszárítózni? A szempilláimmal semmi gondom sincs. :) Igaz, eddig is átlagon felüli hosszal rendelkeztem, de most igazán dúsak és feketék lettek, illetve a hosszuk is változott. :) Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy én úgy terveztem egy hónapig kenem heti két alkalommal (kb. 7 órát van ilyenkor rajtam), és ha letelik az egy hónap akkor várok úgy két hetet, majd ismét egy hónapig alkalmazom. Szerintetek ez jó módszer vagy ne tartsak rögtön szünetet? Köszönöm szépen és mindenkinek kitartó kenegetést kívánok! :)
Szia!
Melegen kell tartani!
Sziasztok:)
Én is elkezdtem a ricizést már több mint egy hónapja,de eddig még semmi változást nem vettem észre. Remélem azért majd nekem is beindul. Vagy szerintetek az probléma lehet, hogy én nem tartom melegen a fejemet ha rákenem? Így ne is várjak csodát?
Előre is köszi!
Nem. A tusfürdődtől, ami tele van SLS-tal és egyéb galádságokkal.
Ezen egyébként úgy lehet segíteni, hogy tengeri sót összekeversz olívaolajjal, egy luffa szivaccsal, vagy egy mosdókesztyűval átdörzsölöd a testedet, és utána bármilyen tusfürdőt használhatsz.
Én évek óta nem használok testápolót.
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?