Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Nem baj, úgyis mennem kell, addig megyek, amíg el nem intézem, de nagyon úgy néz ki, hogy ebből szeptemberre már nem lesz semmi, basszus.
Szétvág az ideg, komolyan. :@
Nekem olyan van hogy felül a városfejléc meg a blabla hogy olvashatóan nyomtatottal stb alatta pedig hogy Kérelem
alulirott kérem hogy gyerekeim részére a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultságot sziveskedjenek megállapitani
alatta pedig a nyilatkozat a személyes adatokról
ilyesmi papirt kell kapj hogy egyértelműen benne legyen vastaggal vagy kiemelve az elején hogy rendszeres gy v jogosultság
sajnálom hogy ujra menned kell:((
itt van leirva kinek jár az aktív koruak ellátása ez pontosabb mintha én irnám mert valamit tutira kihagyok belőle:)
egy pár hónap mulva profibb leszek ezekből szóban és irásban is most inkább linkelek:)
Múlt héten a diákigazolvány miatt is rohangáltam, meg emiatt. Aztán a diákigazolvány papírja elkeveredett az önkormányzatnál, arra két napot kellett várnom, hogy visszakapjam. Azt a papírt most szerdán vihetem a gyerek sulijába...
Egyik ebbe, másik abba az irányba van; a lábam lekopik, mire elintézek mindent. :S
Nagyon szívesen,bár nem tudtam segíteni:-)
Sok szerencsét!!
:-(
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert erről az AKTÍV KORÚAK ELLÁTÁSA dologról nem is hallottam,lehet nálunk ilyen nincs is,hülyeséget meg nem akarok írni!
Az önkoriba erre nem kérdeztél rá,hogy akkor jár e mind kettő?
Segítene valaki?
Bementem az önkormányzathoz, hogy rendszeres gyermekvédelmi támogatást igényeljek, ami nekünk a sulis étkeztetés miatt lenne fontos. Most költöztünk BP-re, előző lakhelyemen megszüntették a gyermekvédelmimet. Itt már regisztrálva vagyok a munkaügyiben is. Szóval bementem az önkormányzathoz, és olyan nyomtatványt kaptam, ami az "AKTÍV KORÚAK ELLÁTÁSA" címet viseli. Ki kellett töltenem egy vagyonnyilatkozatot a magam és a kisfiam nevében is. A kérdésem az lenne, hogy ez most mi? Mert ahonnan ideköltöztünk, nem volt ilyen "aktív korúak ellátása". BPJ-n voltam, de a költözés miatt nem vállaltam a 30 napos munkát, a járadékot elvették.
Külön kell igényelnem a gyermekvédelmit, vagy ha kapom ezt az akív korúak ellátását, akkor kapom a gyermekvédelmi támogatást is?
Kicsit szorít az idő is, és nem tudom, mit kell tennem. :P
Köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?