Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Az nem kor még!!!
Hát úgy látszik a mi időnkbe az volt az ideális kor.
De nem is néztünk ki 12évese 16-nak.
Szinte mindenhová már ismeretség kell!
Amíg volt 1 év a segély,de most 3hónap,aztán munkát meg nem találsz,tiszta vicc!
Nagyon!!
Én jó korán fel is világosítottam mindről,ne érje meglepetés,sok ismerősöm 10 éves lánya már nagylány,így bármikor megtörténhet és jobb ha nem ijed meg!
Én még 15 voltam mikor jött,de az már rég volt.
Ilyenkor mondanák az okosok ,hogy miért nem képzi magát,meg mielőtt családja lett, mért nem lett vagy 5 diplomája,meg hogy csináljon több százeres tanfolyamokat, kamionsofőr stb..
Ez mind szép és jó,de mi a fenéből????????
Hát nagy változás,most gondolom nem 200 körül visz haza:-((
Rossz ez,azt sem tudja ez ember hol húzza meg magát még jobban,és a gyerekeknek is nélkülözniük kell.
Igen,már várta,nem tudta mit vár:-)
Az osztályba már kigúnyolták aki nem nagylány és ehhez 11-12évesek!
De 2x,3x már volt neki,de csak egy kicsit most meg rendesen.
Képzeljétek a kislányom nagylány lett!
Bocs én ilyen nyílt és szókimondó vagyok,ha valakit zavar szóljon nyugodtan!!!
Biztos is!!
Na megnézted a Cibnél a rögzítést??
:-((
De jó hogy mi ilyenek vagyunk:-))
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?