Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Mi is nagyon jó házasságban élünk,csak ilyet kívánok mindenkinek.De nekünk nincs még 2-3 órára sem,kire hagyni a gyerekeket!
DE az anyagi gongok tény,mindenre rányomják a bélyegüket!!
Te tudsz néha elmenni barátnőzni???
Nekem 2 barátnőm maradt az egyikkel csak telón szoktunk beszélni a másikkal is szinte napi szinten, de vele nagy ritkán talizni is tudok.
ne is mondd. nálam dettó. én is sokat buliztam még független időben.jó is volt. most meg a gályázás ezerrel.
és a régi barátnők? nem tudnál elmenni velük? gondolom nálad is az van hogy mindenki csalűádos, és már nem tartjátok úgy a kapcsolatot
Én annyit nosztalgiázom ,nézzük a régi kisbabás képeket, cd-ket olyan mintha most lett volna aztán már nagy kamaszok!
Megy az idő sajnos nagyon.
Meg mostanában a diszkós korszakom jön elő mindig, hogy milyen jó volt, nem tartoztam senkiken elszámolással,senkiért felelősséggel,melóztam és buliztam,de ez már csak egy múló emlék!!
Pedig néha jó lenne egy kicsi elmenni kikapcsolódni!
Az biztos,nekem már a 2 kicsin kívül a fejemre nőttek.A Zsolti 15éves és 183cm a Brigi 168cm, én is annyi vagyok:-)Lassan lenéznek rám!
Csak Le ne nézzenek!!!!
majd gfelnő nekem is:)
ja, szomszédok, alapvetően nincs velük gond az emeletünkön, de alattunk lakik egy olyan család, ahol az egyik fiú sérült, oxigénhiány lépett fel amikor született, ezért agykárosodott. de ő aranyos. de az apja alkoholista, állandóan részeg, és emiatt állandóan kora reggel harc van a családban. sokszor hajnali egykor is felkelek erre. demaga a házközösség nagyon jó. nem panaskodhatom.
Addig örülj!:-)
Nekem minden férfi színészről, véleményt kell mondanom,hogy jól néz ki,helyes,jó teste van,ilyesmi:-)
És megállapította,hogy egy az ízlésünk:-))
ja-ja, némelyik olyan rossz minőségű, de nem számít,de inkább mint több ezer a moziért!
az alkonyat, ha majd leszedem kb 1 hónapig fog menni éjjel nappal,akkor fogok elköltözni valahova:-)
Hú az jó út lehetett!!
Én nagyon félnék,szerintem a gyerekek nem,de én tuti kiszakítanám a szék karfáját:-)
Nekem jó,hogy van segítségem,mert a lányom nagyon sokat segít.A nagy fiam még ma nem jön haza ,csak holnap így én főztem meg mosogattam,mostam a Brigi meg porszívózott.Ricsi meg vigyázott Kriszre.
Igen a legújabbakat is már le kell töltenem,van hogy látják a reklámot a tv-ben, hogy majd fogják adni a mozik,de nekem már le kéne tudni töltenem!!:-))
sziasztok, ideértem én is végre.egész nap takarítottam, nagyon el voltam maradva:SS
na igen, a meselemezek nálunk is katasztrófák. ma már nem, mert nagyok, de kicsinek ösze vissza fogdosták ők is. akkor ti is letöltitek a filmeket ezek szerint?
Most már mióta megvan a lánykám is,vettem kint eszméletlen olcsón egy szuper babakocsit használtan én,aki nem is babakocsizik szinte:))és kitaláltam hogy ingyen lehet hozni babánként egy autósülést vagy kocsit hát én hazahozom....csak a képet irom le míg a reptérről átvonultunk a vonatra...
gyerek1(10éves)-húz egy kicsi gurulós bőröndöt olyat ami ép felmegy kézipoggyásznak
gyerek2(7éves)-szintén húz egy akkorát
gyerek3(kb másfél éves)-anyára előre kötve csatos hordozóban
anya:elől gyerek3-hátán túrahátizsák+1 batárnagykerekű babakocsi benne pedig a majdnem 30kilós óriási bőrönd....
már nem emlékszem hogy szálltam fel a vonatra lefelé meg minden utas utánunk adott valamit:)
azért ez őrült dolog egy babakocsiért mégegyszer nem jönnék így főleg hogy tényleg alig használok kocsit,hordozok inkább
á mire ideértem volna a gép elé mindig volt valami:)
lehet leírva nem olyan jól jön át de képzeljétek bele magatokat:)akkor nem volt időm gondolkozni "élvezem" e vagy sem,utólag persze mindig jót nevetek rajta szegény utasok és szegény mi:)
Mikor először utaztunk a férjem után Belgiumba a nagyfiam 4és fél éves volt a kicsi pedig másfél,a fapadoson hirtelen volt olcsó jegy és ép hely a szállásán így mentünk....nagyon későn értünk oda mert elterelték az egyik utat és aki autóval felvitt kicsit eltévedt ép beengedtek még,aztán mire a kocsiból kiszálltunk a nagyfiam kitalálta hogy ő már nem is akar repülni mert biztosan lezuhanunk hát egyik kezembe fogtam a kisöccsét a másikba az ő kezét a harmadik kezemben az utipoggyászt a többiben pedig a papirjainkat magam sem tudom hogyan:)a nagy sírt hogy lezuhanunk és húzta magát hátrafelé a kicsi pedig azért volt nyügös mert ölben kellett lennie míg az átvizsgálósorban álltunk pedig még ki is vettek onnan bennünket gondolom elég hangzavarral voltunk....a gépen elvoltak úgy ahogy míg felszálltunk aztán ki lehetett kapcsolni az övet de az utolsó 40perc alatt Bencének megint eszébe jutott hogy lezuhanunk és mikor a gép fordulni kezdett lefelé-oldalra akkor ugye ennek hangot is adott a kicsikém pedig rossz néven vette hogy megint be kell kötnöm annyira élvezte az utat térdelt volna...így ő azért bömbölt mert bekapcsoltam az övet ...a fél gép próbálta a fiamat meggyőzni hogy nem fogunk lezuhanni nekem pedig eszembe sem jutott hogy én félős szédülős kitaccsolós vagyok nem is emlékszem semmire az útból:)
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?