Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Ide csak most ér,így tv-ni nem fogunk:-((
Gyors vacsi,fürdés.
ne is mond a nagy fiammal sokszor sms-en beszélünk csak!
tiszta telefon meg számítógép örült pedig csak hülyíti őket!most szeptembertől kollégista lesz,vége a jó mókának ,nem lehet éjfélig fent lenni meg több órát gépezni!de így is lecsökkentettük napi 2 órára gyerekenként!a barátnőm fiam ugyanúgy 15 éves és onnan esik az ágyba és oda kel fel,a jegyein meg is látszott!
Hali!
Mi jól a 2 férfi sehol,mi ma főztünk,sütöttünk,tv-t néztünk.
Most meg szenvedünk,olyan nyomott idő van,szétmegy a fejem!
Neved napjára kívánok sok szépet,
legyen számodra boldogság az élet.
Mint gyöngy virág az erdő közepén,
úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén!
sziasztok!
itten vagyok én is,csak olyan fáradt vagyok,én nagyon sokat barátnőzök szerencsére,tegnap este iskiruccantuk egy kicsit,jó volt nem sok 3 órát voltunk,de kicsit jó elmenni gyerekek nélkül...
ugye a férj dolgot tudjátok,így arról nem írok most:)
ma van a névnapom de még azt se mondta senki h bukjál fel...na erről bezséltem a anaplómba is,ezekről a dolgokról...
Sziasztok!
Gyönyörűséges vasárnapot kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?