Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Szia!
Ez jó, lassan lemegy a számla!!
Hát vannak különbségek a bicikli és a luxus kocsik között:-))
Nekem is egy roncs van,vettem egyet 50 ezerért gyönyörű volt, és 5 napra rá ellopták!!!!
Hát sajnos ez nem típus kérdése,szerinte mindnyájan örülnénk ha a fizetésből is meg tudnánk élni!!!
Sziasztok:)
Voltam dolgozni.) és felvettem a rendkívüli segélyem,már csak 7000ft kell és be tudom fizetni a villanyszámlát:)ép toltam a csotrogányomat szaladva a bölcsibe(mármint biciklit csak ma kettő romlott el reggel 8ig) mikor az alpolgármester parkolt ép mellettem a luxusjárgánnyal,alig volt éles a kontraszt...azért rendes volt és biztatott hogy odaérek még 8ra ahová kell:DDD nem volt ciki amúgy:) de a pénznek örülök tényleg csak annyira gáz hogy id ekerültem annyira nem vagyok segélyes tipus én sem:((
Hát az nem sok még ha a családit is hozzászámoljuk:-(
Még jó hogy a párodnak van munkája!!!
DE tényleg szégyen, hogy rendesen nem lehet munkát találni mint 6-8 éve, hogy megvetem az expresszt felnyitottam és vagy 5 munkát néztem meg 1 nap,és 2-3 nap alatt volt munkám!
Mit dolgozol??
Helyben vagy utaznod kell?
Ne is mond, én még ne dolgozok de az itthon is elég ,bele se gondolok ha e mellé még bejön napi 8-10óra meló!!
Az gáz!
És most van valami??
Nem!!!
Gyertya sem kellett, tv is ment:-)
Mikor írtam rá 10perce tényleg elborult az idő nagy szél és kemény negyed óráig esett az eső!:-)
Már 7 ágra süt a nap és fullasztó meleg van.
Hali!
Nekem is megvan a határozat a hosszabbítása és úgy néz ki a lakásfenntátásim is megmarad!!
Az a 10 ezer is jó,sőt!!!!
Nagyon szépen köszönöm!
Igyekszem, de ez már sajna nem rajtam múlik. ♥
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?