Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Mit főztök ma??
Nekem semmi ötletem!
A páromnak van közgyógyellátása, de jó mert a gyógyszerei elsején elfogynak és csak 5.én töltik fel a kártyát!
Jó volt.
Először beraktuk a Gagyi mami kettőt akadozott,aztán a Bad Boys kettőt de az sem,így maradt a Popper.
Össze vissza fogdossák meg karcolják a lemezeket, nem csoda hogy nem játssza le!
A többi film a vincseszteren van, azok jók!
A Jégkorszak 4-ez néztük tegnap előtt meg a Csodálatos pókembert.
A lányom az alkonyat 4 második részét várja,rá van kattanva:-)
Krisz is igényelné és kéne is,de annyira hisztis ,hogy nem alszik el az istenért sem!
Pedig az oviban is le fogják rakni őket!
Nekünk bitang éjszakánk volt,Krisznek jön a foga, kb 20x felsírt aztán átmászott közénk ,de ott is vergődött,a végén az ágy végén a lábunknál aludt el.
DE az első szava, ahohy kinyitja a szemét,hogy "anya nyamikát" és "anya tv-t":-))
elköszönök csajok, megyek megfűztek a srácok ,hogy dvd-zünk!
Jó éjt nektek,remélem holnap is lesztek!
Puszi
változó télen korábban nyáron később de teljesen mindegy van e valami program előtte később fekszünk e reggel akkor is ébrednek.
nemsoká leirom a repteret pihentetem a családot:)
:D
azt szoktam mondani lassan falat emeltetek a ház köré a fiúkat kiképeztetem valami örző védőnek és a lányomat 18 éves koráig se ki se be senki:))
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?