Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Más téma:-)Háziasszonyos.
Ti csináltatok már fanta tortát?
Na most én nem értem!:-)
A rendkívüli gyv,mennyivel másabb mint a rendszeres??
Az ingyen ebéd és tankönyv jár amíg ovis,általános iskolás.
Igen évente 2x az 5800.-
A gáznál és a villanynál elég az,hogy kapod a rendszerest és akkor védendő fogyasztó leszel!
A víznél nem számít:-(
mi a baj,el ne menj:(
biztosan jobban tudjátok mint én,ha megvan a gyv határozat mit igényelhetek?
após miatt a lakásfenntartásiról lecsúsztunk:(
-szóval jár a tankönyv vagy ingyen vagy jelentős támogatással
-jár az ingyenkaja
-ha szerencsém van és megkapom aug 1ig a határozatot akkor aug végén 5800ft/gyerek
ezen kívül van még valami?pirulós kérdés,de tényleg most mindent ki fogok használni:(
-megigényeltem a rendkivüli gyv t is a másikkal együtt
-célom védendő fogyasztóként nyilvántartásba vetetni magunkat ezt hol lehet?gázunk már ki van kapcsolva szóval ott érdemes utólag?mert nem akarjuk visszakapcsoltatni áttérünk vegyestüzelésre és van kandallónk is,de a tartozás az megvan ugyebár csak ki kell majd fizetni egyszer részletben....
-eonnál akarom mindenképp sajnos
-vízműnél lehet pl?
ha nem muszáj nem kérdezném meg minden eszembe jutóról a szocirodát és tényleg nem vagyok képben,csak hülyén érzem magam ha bemegyek,csak a tutidolgokra kérdeznék rá...eon papirkám már van amit majd ki kell tölteni
köszönöm szépen ha segitetek!
Valami rossza mondtam???????????????
Nem akartam!!!!!
Remélem nem velem van bajod!!!!!
Mármint előbb ők fizessek és abból fizeted ki a szerelőt,így akarnád?
Lehet ,hogy azt mondják csináltasd meg kérj számlát és az azon szereplő összeget fizetik ki:-(
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?