Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
DE év elején még nem volt gond,akkor még fizettétek,ugye?
vagy akkor is segítenek ha már ég az ember lába alatt a talaj?
DE tudod hiába a szegénység ,sok mindet máshogy csinálnék,de ha tudnám hogy így leszek a 4 gyereket akkor is vállalnám!
Értük élek!
Én pont erre gondoltam,hogy normális csajok jöttek ide és segítenek egymásnak,tanáccsal,beszélgetünk stb,és nem a lehúzás megy!!
MI is úgy voltunk válság előtt és amíg volt munkahelye a páromnak, minden nyáron nyaralás, a gyerekeknek minden,autó,aranyaink.De már a kocsit is eladtuk ,az aranyakat nem tudtam kiváltani,elvesztek,ez fájó pont mert a megszentelt jegygyűrűink is elvesztek ill édesanyámé is,meg egy csomó minden!De a lényeg még mindig azt mondom ,az egészség!Hálát adok a sorsnak ,hogy kisebb nagyobb bajt leszámítva egészségek a gyerekek,mert hiába élsz egy palotában és vannak millióid,ha pl a gyereked vagy te beteg vagy!
Nálunk is így van!
Sokat agyaltam, hogy átkérem a pénzem másik számlára és vesszen az egész,de egy úgyis megtalálnak,kettő előbb utóbb kitesznek a házból.
Nem lehet 4 gyerek mellett ilyen felelőtlen az ember!
Az még elmegy.
De Pesten horror!
Szegények,legalább volt hová menniük?
Mi ha így lennénk, nem is tudnánk hová,mert nincs senkik,albérletbe meg 4 gyerekkel izgi lenne.Igaz 2033-ig fizetjük a hitelt, de legalább a gyerekeknek lesz valamijük!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?