Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Hát egyre brutálisabbak,mi nem voltunk ilyen hülyék hiába voltuk kamaszok!Nem az volt, hogy versenyezek a 4.es-5.es lányok ,hogy ki szűz még meg ilyenek,szörnyű!
A generálinál vagyok,eddig meg voltam velük elégedve,mióta itt lakunk3x fizettek a beázásra!
Szerintem attól nyugodtan hívd ki és legalább tudod mennyi összegre számíthatsz!
Szia!
Még nem tudom, jövő hét elején hívnak mondanak egy összeget, ha ezt elfogadom másnap a számlán van,nem kell áfás számla,ha kevesebből is kijön, jól jársz.
Vagy ha nem fogadom el, kijön egy kárfelmérő,aki lehet többet ad, de az utolsó forintig el kell számolni vele!
Brigimmel képzetéjétek mi történt.Tegnap estefelé átment a barátnőjéhez a palacsintasütőt elkérni ,de nem voltak otthon csak a 15éves bátyja.Alig engedte ki az ajtón,nagyon szép a lányom,és azt mondta"gyere most megduglak"!!Aztán elengedte a, kislány hazáig sírt és mikor átmentem a gyerek mindent letagadott, de látni kellett volna a sunyi pofáját, mikor a szülők nem látták!!
A baj, a kislánnyal úgy ahogy jóban vagyok, de a srác már a haverjával több bajt csinált, egyszer az ablakot dobták be, majd állandóan csengettek.A szülők romák, így nem nagyon akarok összeakaszkodni velük,de ami sok,az sok!!
A biztosítót most hívtam, mert a 20.ai viharba 2 cserepünk lehullott és a gerendák kilógnak a falból!Kíváncsi vagyok milyen gyorsan reagálnak!
Én elmennék a helyetekben:)))
Családostul mindenestül gratulálni és gondtalan életet kívánni neki.:D
huu nekem is volt már olyan:)
felakartam ma hívni az önkorit mert az ügyintéző kedves rokon aki a lakásfenntartásit elvileg tudja h jár-e de persze szabin van majd csak hétfőn lesz.de a polgi sincs bent mert neki meg esküvője lesz szombaton...
Én is megyek fürdetnem kell.
Jó éjt!
az ovis az a kb 20000 félévente ha járatja oviba nem?
ez szerintem a krizissegély lehet
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?