Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
Na de most melyiket kéritek??:-)
Nekünk 65ezer!!!
én is úgymond unatkozom,bár lenne mindig mit csinálni, de a nagy fiam barátjánál a kisebbek az udvaron a Ricsinek mindjárt karate a párom a világ f...án:-)
Én fasírtot meg hagymás krumplit csináltam,még volt egy kg fagyasztott hús,de hogy holnap mit főzök,passz.
Most hívott a biztosító, tegnap adtam le a kárbejelentést, azt mondták 5 nap múlva hívnak és már ma hívtak,valami jó is történik!
A szomszéd azt mondta, 3-5 ezerből megcsináltja és 30ezet küldenek,isten de jól fog jönni!!Hétfőn már a számlán lesz!!
Persze a tetőt le kéne cserélni,de nincs 1-másfél milliónk rá,sőt egy tisztasági festésre sem!
Még annyit sem!:-(
Mi is számolgattuk, ha februárba megy Krisz oviba én meg megpróbálok munkát nézni, akkor a segélyeket ingyen könyvet,ebédet stb elvesztem és alig fogok többet kapni napi 8-12órás munkára, mint most.Szóval semmivel nem leszünk beljebb,max én is hulla fáradt,vagyis fáradtabb leszek!
Azz Émász is elmehet....
Mi is átalányt fizettünk, kb-ra kiszámoltuk mennyi lesz ,és havi 12ezert fizetünk ,aztán egyik évben 50-et, majd 39-et kellett visszafizetniük,Most lecsökkentették 9150.--ra,nehogy már jól járjunk!!
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?