Rendszeres gyermekvédelmi (beszélgetés)
7500 ft-nál nem is adnak többet senkinek, ha jól tudom, országos a törvény a 71 ezer ft-ról. Nem a gyermekvédelmi egy főre esőjével kevered?
Régen, mikor még külön volt a gázártámogatás, akkor volt olyan 37 ezer ft körül a lakásfenntartási egy főre eső értékhatára, de mikor a lakásfenntartásiba bekerült a gázártámogatás, akkor fölemelték a határát 71ezer forintra.
Erre ráhibáztál, mert annyi!
És hol van többi közüzemi számla,a lakáshitel a kaja a ruhák,jaj!
A lakásfenntartásit augusztusban kell beadnom,a gyermekvédelmit 1 hete.
De az is izgi a lakásfenntartásinál,hogy vagyunk hatan 4kisgyerekkel,én gyesen a párom szoc segélyen és kiszámoltak 6200forinot!!!
Hát a rendszeres segélyt most adtam be, ott 37 ezer valamennyi az egy főre jutó,de a lakásfenntartásit tavaly előtt 20 forint miatt nem kaptuk meg,az itt 28ezer alatt kell, hogy legyen!
Iszonyat, hogy ilyen különbségek vannak az önkormányzatok között!
Én 6 éves voltam mikor meghalt apukám, 1987-ben..általános iskolás koromban kaptam 25 ezer ft körüli árvaellátást, egészen a tanulmányaim befejezéséig.
A nevelőapukám 3 éve halt meg, a hugomnak 41 ezer ftos árvaellátást állapítottak meg.
Bár talán ez a szülő keresetétől függő, nem emlékszem..de a 3 ezer ft az mindenhogy csekélyke. Ha megszűnik a tanulmány, akkor már nem jár tovább.
Hát sok minden vagy túl te is.Ez a fulladás ismerős a nagy fiamat többször rohammentő vitte a kórházba.Nekem nagyon alacsony a vérnyomásom,állandóan ájuldozok,gyomor és nyombélfekélyem van,a májammal sem stimmel valami és epe és vese kövem van!
Anyud is élhette volna a 66 év nem kor, az én anyukám 33éves sem volt!
Tudom milyen az is mikor minden elromlik,ha egy pár hét eltelik ,tudom jön valami szar.A gyerekek betegsége is katasztrófa, egymásnak adják át és a 4 gyerek gyógyszerére a gyesem sem elég!
Na nem panaszkodom tovább!!
Ok,meglesem!
A titkosba nem engedsz be?:-)
Pedig az asztalos egy jó szakma a második férjem az volt és mindig volt munkája!Az expresszben is van egy csomó!
Ki lehettek akkor ti is:-((
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást idén szeptemberben és decemberben fizetik ki?
- Milyen papírok kellenek a rendszeres gyermekvédelmi segély megigényléséhez?
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást folytatólagosan megigényeltem, de még csak nem is válaszoltak rá. Mit lehet tenni?
- Tudja valaki, ha rendszeres gyermekvédelmi támogatást akarok igényelni, egy főre eső jövedelembe a közös ht-ban élő nagyszülő is számít?