Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
Kis lépésekkel haladni előre, ezt kell. :)
Ha komolyan eleged van belőle, nem cipelheted magaddal egész életedben... ez lebegjen a szemed előtt. Nagyon nehéz lesz, de másképp nem működik és BÁRKI képes rá.
En szerelmes tudok lenni nagyon tolle, na az vagyok en anlekul is, de ha durci van, igy engedek fel
Előtted is ott a lehetőség, hogy külön menj hisz nagykorú vagy. Miért nem teszed?
figyelj..engem úgy kikészítettek lelkileg,hogy már úgy vagyok vele hogy nem érdekel..apámmal megveretett kiskoromba,hát akkor tessék,most én verem meg őt..apámmal 30éve van együtt,apám is mindig verte,soha nem tisztelte,mert anyám őnszántából vole mindig munkanélküli,csak apámnak meg a családnak csicskult,és persze vissza mondta,hgoy ő mit meg nem tesz értünk..persze senki nem kérte tőle..14x kőltőztünk,mert anyám szerint mindenhol mindenki rossz volt,csak mi családunk a jó,mindenhol kikőzősítettek,és még anyám minden iskolába be is jőtt balhézni,hogy majd megfojtja azt a gyereket aki bánt engem..persze még jobban kiutáltak..egyszerűen senki más nem tud belőlem ilyen reakciót kiváltani mint anyám..semmi más dolga nem volt soha,és szerintem unatkozott is csak nem vallja be,csak az hogy engem piszkáljon..semmi nem jó amit csinálok..apámmal egymást őlték mindig,apám volt hogy besokkalt,késsel támadt ránk,volt hogy éjszakákat tőltőttünk kint az utcán..persze utána mintha mi sem tőrtént volna..elválni meg anyám nem akart soha,mert az nem erkőlcsős..én meg mikor elvesztettem a szüzességem be is vallottam a naiv fejemmel,azóta meg én vagok a ku.va a családban..hát kőszőnőm...és hogy miért nem világosított fel?azért mert szerinte normális lány nem is foglalkozik a fiúkkal 25éves koráig..szánalmas az egész családom..jővő héttől elkőltőzők kollégiumba,új suliba járok,de már előre félek hogy itt is ki fognak kőzősíteni,vagy kiutálnak..mert most ahova jártam suli ott szereztem barátokat,és mondhatom,sikerült kitőrnőm és elég népszerű is voltam:D ennek nagyon őrültem hogy ebben sikerült már változnom..
Evőkanál kávékkal és félliter "mindenbenne van"-energiaitallal élek, most már hivatalosan is. Néha teljesen kütűdöm ezektől, bár annyira nem érdekel.
Nem tudom, de az mennyire normális hogy csudavidám és gondolatrohanásos leszek az energiaitaloktól, hülyeségeket beszélek, röhögök, komolyan mintha be lennék állva?
Amióta megittam az elsőt, azóta tudom hogy így reagálok rá, de mai napig nem jövök rá, hogy miért...
Hát.
Szerintem azért ne akard megütni anyukádat... :( Biztos neki is van gondja hogy ilyen, csak nem mondja el, én anyámmal pont így van. Ő depis volt és dühkitöréses mikor kisebb voltam, most azért küzd ő is, hogy jobbá tegye az én és a saját dolgait... Régebben gyűlöltem őt úgy ahogy van, de megpróbálom most már elfogadni ilyennek, mert elegem van a vitákból.
Velem is ez van, félek hogy olyan leszek mint ő... remélem nem.
Köszönöm a bíztatást. Te meg próbáld meg valahogy kezelni a helyzetet, az nem járja hogy mindig e miatt dühöng, nem próbáltál beszélni anyukáddal? Apukád?
na ezt jól megfogalmaztam..bocsi,kicsit elvagyok havazva:P..szóval nekünk nagyobb vitáink vannak mint a rántott hús..anyám mindenbe belekőt,mindent megcsinál,amit nem is kérek,és akkor visszamondja hogy ő mindent megtesz értem,és ez a hála..de hát ki kérte hogy csinálja?..ha a tőbbi hozzászólásaimat elolvassátok megértitek miről van szó és milyen a családi hátterem:S
huu..belefáradtam a vissza olvasgatásba..pár oldalt elolvastam,és megértelek,én is ugyan iylen helyzetbe vagyok..az ősszes barátom cserben hagyott,akit a legjobban szerettem az is,a szüleim pedig tőnkre tették és tőnkre teszik az életem..nem túlzok sok kamasznak van ilyen problémája és sokan lehurrogják..bár nálunk nagyobb viták vannak mint a lehurrogás...nekem kiskoromtól dühkitőréseim vannak anyám miatt,és csak is vele szemben..képes vagyok megütni is,és mindennap ordítozok vele..őt tényleg nem lehet megérteni,és mindenki ezt mondja aki ismeri..annyit tudok neked ajánlani,hogy olvass,menj el pszichológushoz..én is jővő hónapban készülők rá,vegyél fel msn-re ismeretlen embereket és barátkozz,beszélgess,és sportolj..ha nekem nem lenne a sport amit szeretek és amibe menekülhetek,hadd ne mondjam hol tartanék..és hálisten van egy aranyos barátom aki tartja bennem a lelket,és akit olyan sokszor megbántok a feszültségeim és az anyámmal való viták utáni düh miatt:S én is félek hogy ugyanolyan leszek mint anyám,aki a hirtelen indulatai miatt más nőhőz kergette apámat,aztán persze anyám szerint minden jó,mert olyan primitív,hogy nem akarja látni az igazságot..
Hat engem a masodik pohar sor kiut.Kave attol fug.ha 2 iszok , ejszakazok ,ha hoszabb ideig kavezom jon a remeges kiejtek dolgokat a kezembol stb.Jozan elet a tied
Nem, se cigi, se kávé, se alkohol. :O))
A cigi nehéz volt, hogy ne legyen, a kávé feturbozza a szívemet, de még álmsabb leszek tőle.
Az alkhol nem ízlik és nem úgy hat nekem , mint sok embernek :O))
Brr megorgedttem , nehezen visellem a zajt
ez duci orr :O))
De nem is :o), hanem :O)
":o)" <--hát ez mi ha nem nagy orr?
Szerintem a csucsori szajut
Nem tudom mekkora az orra ,nem volt alkalmam megmerni...
"azért bízz meg csabiban, mert nagy az orra" :DDD
Azert biz meg Csabiba, jo ember, es ha kemeny akkor is figyelj .NEM ulloke nyalo de segito kesz ,remellem eredmenyel.Hajra Csabi
vana romanoknal egy mondas "minden feneken billentes , egy lepes ellore" :))) ugy hogy a barataim reszesulnek benne
Odamegyek es olyan barati feneken billentest kapsz tollem, hogy eszedbe jut ,hogy bar mi van meg elsz es csak azert is leakarod elni ezt az eletet , azertt is kihozod belolle a legjobbat es azert is boldog leszel. Eretd amit mondok BOLDOG LESZEL CSAK AZERT IS.
Na erre tippeltem, csak gondoltam hátha mégis más. De akkor most a kézenfekvő volt a megoldás :O)))
Hát én már úgy vagyok a nevekkel, hogy biztos mindenkinek valamiért tetszik, amit magának ad.
Persze volt már olyan név, ami nekem is túlment egy határon. Valmi "xarfej" persze sz-el. Az túlzás :O))
ja basszus most látom féérre olvastam, a "mi az A hullahopát, miaz hullahopának!!...
ja én nem tudtam hogy az harisnya, nálam ez a "Hulla hopp!" -ból jött..
Alitolag harisnya. Nekkem sem tetszik a nev, olyan... en masra gondolttam
Nem kerresek kifogasokat , bellemerulttem egy jo kis vitaba ami kb 0-0 vegzodot:) .De elfarasztot rendesen.
..mert felfrissíti az agyat..
További ajánlott fórumok: