Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
szia.
igen, pont egy órája bambultam és gondoltam "majd holnap újra"... de nem tudom most van e egyáltalán értelme...
vizualizálás.. most nyáron... vagyis, nem, mert régeben is volt csak másképp.
Na mindegy szóval csak annyi hogy néha - mostanában minden nap és elég sokszor egy nap alatt, néha megjelenik a szemem előtt valami, vagy bemozdul, néha egy percig bámulok valamit mászni a falon, máskor csak odakapom a fejem és eltűnik...
ez nem volt mindig ilyen, sztem ki kéne pihennem magam, az utóbbi egy hétben elég sok lett és idegesító hogy minden egyes nap. .. bár már kezem megszokni. ha nem minden nap lenne akkor nem is foglalkoznék vele. de erre az a megoldás hogy alszom (remélem)
Igazad van....mint anya most fájok 1000-rel:O(((
...de ezt most nem értem?...hol nem érdekel valakit az én vallásom?....nem is írtam a vallásomról,csak nem értettem meg a Joco hsz-t és visszakérdeztem !
Nem akarlak megbántani a hitedben....de ez a Bibliában van.....
Istenbe való hit nem mindenkinek bibliai....:O)
nincs...
(ezt nagyon szépen írtad)
egyébként pusszantalak:)
Szia
Te most a hitről vagy egy konkrét vallásra utalsz????
Szerintem ez normális. Kicsit megzuhant a hangulatod, rá se ránts. Inkább határozd el, hogy holnap is jól fogod magad érezni.
Egyébként magaddal kapcsolatban milyen vizualizációs dolgokra gondoltál? (én sem értem)
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞