Reménytelen vagyok? (beszélgetés)
nem igen tudsz bántani, mert lehet az ember büszke meg ilyesmi, de a határozottsággal diplomát és szakmát adok a kezébe. Nem a szerelemtől tiltottam el, a szerelme a mai napig megvan. Nem gyepes agyú vénasszony vagyok, hanem egy modern anya, akit a gyerekei szeretnek. És hidd el ez mindennél többet ér. Mit ért volna a büszkeségével, 20 évesen szakma nélkül ebben a világban???? Raza hol élsz te?? És nagyon könnyű a másiknak tanácsot adni, mert azt nem nekünk kell betartani. Parancsolni könnyebb hidd el. De ha majd a gyermeked odajut, neked is megkell a nehéz döntéseket hozni hogy a gyereked haladjon. Másképp gondolkodik az ember 20 és másképp 40 évesen.
És majd szeretném tudni, hogy te mit mondanál és hogy viselkedsz a lányoddal ha oda jutsz az életben.
lazíts :)
semmi baj veled.
mindenki anyjáról leszállni! :)
bcsánat. inkább nem írok.
azthiszem nem vagyok magamnál.
száljatok le enyámról!
x'D
attól hogy sportoltam csak a fizi-kondim volt jobb.
attól ugyanúgy sajnáltattam magam.
de anyámat mostmár ténylegnem kell beleeverni.
jó reggelt
Igen, a fiatalok dacosak. Ezt tudjuk. Mert buták. Azt hiszik, hogy a szülők rosszat akarnak.Én is az voltam, meg ne mondja nekem valaki 20 évesen...
Nem biztos hogy fiatal valaki 20 évesen férjhez menni, lehet érett rá, de a lányomban azt láttam, hogy jó tanuló, kevés tanulással 4-es 5-ös volt a gimiben. Még szép hogy erőszakos voltam. Mit ér egy érettségi???? És most is önállóságra nevelem őket, nem nyalom a s.... Pedig imádom a gyerekeimet, de az életre kell őket nevelni. Hullahopa anyja is szerintem hibás, de az éremek két oldala van és nem elég csak az egyiket nézni.
A gyereknevelés elég nehéz dolog, és nehezebb egy nagyobbacska gyerekkel mintegy ovissal.
na itt vagyok.
hogy mitől félek? :S
háát... elég sokmindentől, néha csak úgy nézek valmit és ha épp szar kedvem van akkor "beasszociálok" ...
na mindegy persze van amiből az egész kiindul, a legnagyobb félelmem
egy: én
kető: kettő :) bocs, ezt most nem írnám le...
a titkos blogomba pont írtam a témával kapcsolatban duróva :S
na mindegy.
de jó most eszembe jutott egy idióta fórumtéma :D
pilanat, mindjárt válaszolok..
Mitöl félsz?
lehet konkretizálni?
azért sztem ezen már túlléptem.. mármint az apró lépéseken..
a következő lépés talán az lehetne hogy megtanuljak ne félni, annak a kulcsa pedig az hogy eleresztem a múltat..
A remény nem elég! ha nem hiszed el magadról, hogy meg tudsz valamit csinálni, akkor valószinü bele sem fogsz kezdeni. Te adhatsz értelmet az életednek. Bizonyitsd be hogy meg tudod csinálni, és bizonyits magadnak, ne másnak. Tüzz ki magad elé egy célt, elöször ne legyen nagy, és amikor látod hogy megy, akkor a következöt és igy tovább.
Bocsi néha hülyén fogalmazok, túl gyorsan váltok és olyankor magamat is bekavarom.
hát nem tudom..
látom a fényt anapocskát is meg minden. de úgy tűnik ez nem elég lecsillapítani a félelmeket és a hülyeségeket.
A lényeg, próbáld meg elfoglalni valami olyannal, ami érdekel, ami elgondolkodtat, örömet okoz. Nekem vannak blogjaim söt honlapom is.
régen gobelineztem himeztem.
Imádok olvasni, végülis majdnem minden érdekel.
Ha le tudod kötni magad, az rengeteget segitene, abban is hogy megtaláld az utadat ami most még homályban van.
a remény ad értelmet az életnek.
??
hú ez most hülyén hangzott :S
remény? hiszem, hogy magamnak élek, magamnak csinálom a jót vagy a problémát. Vannak nehéz napjaim mint mindenkinek, túl vagyok nehéz idöszakokon, és amikor úgy éreztem nem találom a kiutat, kértem az angyalkákat és segitettek. nagyon sokszor kezdtem újra.
Nagyon sok mindenre nem kaptam választ anyámtól, mert ha kérdeztem le lettem torkollva, mire összeszedhettem volna a lelkierömet, addigra már nincs aki válaszoljon.
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Férjnél vagyok, de reménytelenül beleszerettem valaki másba. 😞