Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Eladnám a Regenor italomat, 1 hetet használtam reggel és este 10ml ittam belőle és nekem hasgörcseim lettek és hánytam tőle, szóval ez nekem nem vált be!
Akit érdekel, írjon privát üzenetet! Küldök fotót is ha szükséges, hogy mennyi van benne.
Szia!
Érdekelne a Reg-enor, írtam privát üzenetet -:)
Sziasztok!
Kimaradt egy üveg bontatlan regenorom, 4000-ert odaadom, ha valaki szeretné.
Szia!
Gratulálok!
Kérdéseidre az én válaszom:
-Ők nagyon kedves,okos,jóakaró emberek,akik csak fel akarják világosítani az embertásrsaikat,hogy hülyeség,és pénzkidobás a regenor. :)
ui:nem kérek reagálást ezen véleményemre!
Sziasztok!
Csak egy pár hozzászólást olvastam vissza a fórumban, de felmerült bennem pár kérdés...
- aki nem hisz a Reg-Enorban az miért van itt?
- aki beszámol a sikeréről, attól miért akarjuk elvenni az örömét?
- egyértelmű, hogy a diéta maga, főleg ha még mozgással is társul valószínűleg fogyást fog eredményezni, de felnőtt emberek vagyunk, mindenki el tudja dönteni, hogy iszik mellé Reg-Enort vagy sem, szerintem had döntsön mindenki maga erről!?
Én 6 hete tartom ezt a kúrát és igen, ISZOM a Reg-Enort, sőt még más kiegészítőket is szedek és köszönöm jól vagyok, a kilók is fogynak... én motiválódni jöttem, szóval fiúk-lányok várom az elért eredményeiteket, had örüljek veletek együtt!
<3
"tömtek volna gyógyszerrel és probiotikummal....ehhez nem volt kedvem."
Azt nagyon jól tetted :)
Igen az,és jól láttam a jo-jo effektust,de én nem a fogyás miatt kezdtem el használni,hanem az emésztési zavaraim miatt-konkrétan egy szem meggytől egy hétig fel voltam fújódva.Az orvosok nálam befuccsoltak,a kivizsgálások nem mutattak semmit de azért tömtek volna gyógyszerrel és probiotikummal....ehhez nem volt kedvem.
4 hónap regenor étrend+"lötyi" után minden helyreállt,egy bográcsnyi babfőzeléktől sem pukkantok semmit:DDDD
Ez egy teljesen természetes folyamat :)
A "regenor kúra" alapvetően egy alacsony kalória és szénhidrát, cukormentes diéta, már ha betartjuk az előírásokat. Ebből egyenesen következik, hogy fogyást érhetünk el vele.
Ebben semmi új nincsen, így működik a szervezetünk. Kalória deficit = fogyás. Az is érhető, ha visszatérünk a régi táplálkozási normához ami az elhízáshoz vezetett, megint elhízás lesz a vége.
Itt teljesen mindegy, hogy iszunk-e pár mililiter tejsavót (regenor) naponta, vagy sem, az csak üzlet, nem a fogyasztónak van haszna belőle.
Ezzel szemben, ha valaki életmódváltásban gondolkodik kúra helyett, a kilók nem jönnek vissza a kúra után. Nem igényel nagyobb elszántságot, és csodaszerek sem kellenek hozzá. Tudatos táplálkozással és mozgással sokkal többet tehetünk az egészségünkért.
Kedves mindenki,tapasztalatot szeretnék megosztani…most nem a sajátomat (azon már túl vagyok-nekem szép volt,jó volt!):
Több ismerősöm csinálta már a regenor kúrát, betartva az étrendet,és a „lötyi”-t is itták hozzá. Nagyon szép sikereket értek el vele,nem csak a fogyás,hanem a közérzetük és leleteik is jó irányban változtak. A minimum ajánlott 3-4 hónapt becsülettel végigcsinálták,de ahogy abbahagyták szinte hetek alatt látványosan visszajöttek a leadott kilók nagyobb része,és a közérzetük is visszaesett. Aki sokat fogyott (több mint 10kg) azok pár hónap elteltével többet szedtek vissza ,mint a kiinduló súlyuk-pedig állításuk szerint nem ettek többet,és mást mint a kúra előtt. Az is érdekes,hogy a pasik többet adtak le kilóban,de náluk a „vissza-alakulás” is gyorsabban ment.
Szóval ezt a kis szösszenetet tényleg csak tapasztalat megosztásának szántam,és ha valaki fogyókúraként tekint rá,tegye,de ne várjon csodát!ha nem változtat a kúra utána az életmódján (főleg az étkezés terén) akkor bizony gyorsan több kilót is visszaránthat magára!
Lebunkóztalak volna?
Nem hinném :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása