Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Citromos fagyi
Hozzávalók:
- 110 ml frissen facsart citromlé
- 120 ml kókusztej
- 120 ml Cocomas kókusztejszín
- 80 gr porrá őrölt eritrit (kávédarálóban őrlöm)
- 1 bió citrom reszelt héja
A hozzávalókat turmixgép táljába mértem és összeturmixoltam. Majd egy kerámia tálba öntöttem...
Betettem a fagyasztóba és kiskanállal óránként alaposan átkevertem, hogy a kristályosodást megelőzzem.
Délelőtt 10 körül tettem a fagyasztóba és délután fél 5-kor vettem ki. Isteni finom, igazi hamisítatlan citromfagyi! :) Próbáljátok ki!
Csokis fagyi
Hozzávalók:
4 dl kókusztej
4 púpos evőkanál stívia vagy eritrit
1 kis kikapart vanília (nem opcionális)
1 púpos evőkanál karob por.
Mindent összeöntünk, mixerrel jól eldolgozzuk, majd dobozba öntve lefagyasztjuk a masszát. Kb. óránként 4-5 alkalommal jól átkeverjük a fagyinkat, hogy a jégkristályokat szétkeverjük, így nem fog kőkeményre fagyni. Akinek fagyikészítő gépe van, valószínűleg ezt a lépést kihagyhatja.
Kókuszos fagyi
Hozzávalók:
4 dl kókusz tej
100 g kókuszreszelék
8-10 dkg eritrit
2 db tojás sárgája
2 ek keményítő (vagy agar agar zselésítő)
1 db citrom leve
1 csipet só
A kókuszreszeléket a tejbe szórjuk és a sóval, cukorral, tojássárgákkal együtt, felforraljuk.
Néhány percnyi főzés után, a keményítővel simára kevert, 0,5 dl vízzel folytonos keverés közben kissé besűrítjük.
Belecsorgatjuk a citromlevet, majd hagyjuk kihűlni. Adhatunk hozzá cocomast, de elhagyható.
Fagyasztható edénybe rakjuk, és többször átkevergetjük, hogy ne fagyjon jéggé.
Ezekkel az alapokkal készíthetünk vaníliásat, kávésat, gránátalmás, uborkás, mentásat... csak a fantáziátok szabhat határt.
Fagyi receptet? Ami cukormentes?
Köszi!
Az jöhet!:D
Nem kicsi kihívás :)
Mert ezeket nem könnyű kiváltani..
Még a tejpor a legkönnyebb, mert van növényi tejpor, pl. kókusz, a süti már nehezebb, mert a mentesek nem "olyanok".
Kezdd el fagyival, tudok recepteket, ha kérsz.
Leszoktatni:
Tejszínhabp+tejpor a kávéba, cukor, esti csokizás, sütizés...
rászoktatni: valamelyik édesítő....
Kajával nincs gond, egész jól eszik:D
Nem fogyasztószer :)
Párodat miről kell le- illetve rászoktatni?
Hátha tudunk ötleteket adni.
Biztos:D
Nem kell fogynom és nem kockáztatok azzal, hogy a rendszeres gyógyszereimet elhagyjam.
Az étkezés része érdekel, mert a férjemet próbálom így etetni, bár van amiről nem tudom leszoktatni, illetve van amire nem tudom rászoktatni...
És egyébként szerintem egészségesebb ez az étkezés, mint a most divatosnak kikiáltott egészséges ételek...Na meg én is jobban szeretem a szalonnát, tepertőt, kolbászt, mint pl. a salátákat...
Tehát. Ha jól értem a regenort árulod, évek óta jársz szakmai gyűlésekre, továbbképzésekre, könyveket olvasol a témában, hogy a legmesszebbmenőkig tudj minden kérdésre válaszolni. Ez nagyszerű, így is kellene lennie!
Néhány teljesen logikusan felmerülő kérdéssel fordulnék hozzád, többünk nevében.:
1., Biztos tudod, a tejsavó a tej része. A tejben minden olyan csodálatos anyag benne van mint a tejsavóban. Miben tér el a szervezetre gyakorolt állítólagos tisztító hatása a tejétől?
2., A tejsavó, így a regenor is ~93%-ban víz. A maradék 7% főként tejcukor. Hogyan tisztítják meg ezek a szervezetet mindenféle káros anyagoktól? Mik ezek a káros anyagok? Miért hatásos az előadásaitokban oly gyakran emlegetett candida gomba ellen a víz+cukor kombó?
2. Ha valóban annyira hatásos: Miért van tiltólistán a regenoros étrendben?
3., Ha nem haszonszerzés, hanem a rászorulók segítése a cél, miért nem hangzik el egyszer sem az előadásokon, hogy konkrétan mi van abban a palackban? Így minden gyógyulni vágyó beteg számára érthető lenne, hozzájuthatna néhány forintért a helyi piacon is.
4., Miért nem lehet a kúra során rizstejet inni (rizs+víz) miközben külön-külön mindkettő fogyasztható? Azért mert a nevében benne van, hogy tej?..:)
5., Miért nem lehet olajos magvakat fogyasztani? (zsírokban és élelmi rostokban gazdagok, cukortartalmuk gyakorlatilag nulla)
6., A "feltaláló", Szigfrid Úr állítása szerint az egészséges szervezetnek nincs szüksége regenorra, mert magától előállítja... Ezt komolyan gondoljátok, elmondta nektek, mégis hogyan képzeli?:)
Köszönöm!
Nem volt örökös harc, amíg meg nem jelentek, akik megjelentek.
Ha visszaolvastál, akkor láttad.
Nekem sem lételemem a vita, viszont a REG-ENOR jó hírét nem hagyom elrontani egy-két hangadó által.
Nem hiába:D
Csak a vitatkozásba nem akarok beszállni!:DDD
Én sajnos nem tudok érdemben hozzászólni a regenorhoz. A már meglévő cisztákra azért gondolok, mert nekem is szoktak lenni. Egyszer látszik, egyszer nem. A májértékeim jellemzően emelkedettek pl. 38 helyett 80, ami magas, de nem vészes. epeköveim is vannak, ahogy szinte minden embernek.
UH-n általában úgy látják, hogy tele vagyok kővel, cisztás a májam és a vesém, a vesémen daganat van, és nagyobb a májam, majd a CT-n kiderül, hogy ebből annyi igaz, hogy a vesémen van egy jóindulatú daganat és inhomogén a májam szerkezete.
Ha nagyon figyelek a CH fogyasztásra, akkor a májértékeim rendben lesznek, stb.
Jajj, már!:)
Megférünk itt mindnyájan.
Kíváncsiskodj csak nyugodtan!:)
Szívesen osztom meg amit tudok vagy tapasztalok.
nem voltak cisztái, állandóan kontrollokra járt, pont azért kezdte el ezt a kúrát, hogy a máját rendbe tegye, elment Sz. előadására, vitte a leleteit, meg akarta neki mutatni, de meg sem nézte, de azért azt javasolta neki, hogy csinálja tovább a kúrát, majd megy az az érték le idővel, mondta neki
nem főzött zsírosan, és csak annyi zsírt evett, amennyit kell, nagyon betartotta, a saját szemünkkel láttuk, mert bent étkezünk, sajnálom szegényt, mert tényleg annyira biztatták, hogy jó lesz, egy csomó pénzt kiadott rá, még a biocomos vitaminokat is evett
Olvasgattam, csak gondoltam, hogy inkább erről kellene szólnia a fórumnak, mint arról, hogy győzködi egymást a két tábor.
Ha nektek jó, akkor nekem is, én tényleg csak kíváncsiskodó vagyok most már...
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása