Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok,
Szombat az durvára sikerült, mert ugyan nem bűnöztem, pedig istenien nézett ki a kisfiam újabb szülinapi csoki tortája a buliján, ill. este még borozgatós szomszédolá is volt nálunk - amit szintén kibírtam, pedig 2 hete hoztuk a bort Tokajból. De jól megvígasztaltam magam kis kacsazsíros kenyerekkel, meg kolbival, amiért ilyen hősiesen bírtam a kísértést. Ebéd volt ismét köles, kolbi, zöldségek, na meg a kísírtés elleni zsíroskenyér szendvics, aztán este 4 kis szelet zsros pirítós.
Tegnapi menüm:
Reggeli: 2 szelet zsíros pirítós, retek, paprika
Ebéd: rakott kelbimbó (jó nagy tányérral)
Du. édességhiány miatt kolbász, szalonna, sárgarépa nasi :(
Vacsi: sült sonkás tojásrántotta (3 db tojásból); nyers cékla, nyers cukkini (NEM VOLT KENYÉR!! :) )
Mai Reggeli: 2 szelet kacsazsíros pirítós, retek, paprika
Ebédelni most megyek még, tegnapi rakott kelbimbót. Vissza kell fognom magam, mert nagyon éhes vagyok!
Sziasztok!
Rájöttem mi a legjobb fogyókúra!!!
A Betegség! :-)
2 napja beteg vagyok, az ágyat nyomom, alig eszek és alig iszok. 1,5 kilót fogytam.
A reg-enorral is felhagytam mióta gyengélkedem. Nem is tudnám inni. Most viszont csak joghurtot tudok enni. Semmi nem ízlik, nem kívánom még a húslevest sem, pedig tegnap hozott anyósom. Ő nagyon finoman csinálja, de tegnap még az se ment le!
Na mindegy, nem panaszkodom tovább. Remélem ti jól vagytok.
Rossz, hogy én mindig a szünetekre betegszek meg. 3 nap múlva tavaszi szünet! :-)
Köszönöm a válaszodat, de mivel én nem fehérvári vagyok pontosabban legyszives ird le a cimet,mert én ugy todom megvetetni és ezért kellene a pontosabb cim.Leirom közben a mai menüm:
reggeli:két szelet kacsazsiros piritós, lila hagyma
ebéd:2 szelet rántott hal,rántott vöröshagyma
a karikákra vágott vöröshagymát ugy panirozom,mint a rántott husit,de kukorica lisztett használok.
vacsora lehet, hogy két főt tojás citromos káposzta salátával.
Mai menüm:
Reggeli: 2 szelet zsíros pirítós szalonnás-zöldséges rántottával
Ebéd: zöldborsós csirkemájragu galuskával
Vacsora: 2 szelet májkrémes pirítós retekkel, lilahagymával
Ha rizstejporból csinálok tejet, abból lehet tejberizst csinálni? Megcsináltam a kókuszos rizst, természetesen vízzel. Szerintem borzalmas volt. Ezért lennék kíváncsi a rizstejes megoldásra.
Tegnapi menüm.
Reggeli: 3 vékony kacsazsíros pirítós, retekmag csíra, paprika
Ebéd: mexikói zöldséges köles 2ek zsírral meglocsolva, sült szalonna, sült sonka, 1 kis szelet pirítós
Vacsora: 2 tojásból rántotta meglocsolva kolbászzsírral, fejes saláta - utána rágcsinak 3 nyers sárgarépa
Ma Reggeli: 3 szelet kacsazsíros pirítós, erős paprika, nyers cukkini, fejes saláta
Ma kisfiam szülinapi bulija lesz a McDonalds-ban, pont ebédidőben... kentem magamnak csábulás ellen kacsazsíros pirítóst. Bár ott csak a tölcséres fagyit, meg a vanília shaket szeretem, de 2 órán keresztül szaglászni, biztos megvisel kissé! :)
R: minden nap egy fél citrom leve 1,5 dl vízzel.2-3 szelet (kicsi) pirítós zsírral vagy szalonnával.
E: rántott gomba rizzsel -cékla (natúr ,köménymaggal)
V: lencse (rántás nélkül)-virsli és a szokásos fél citrom leve vízzel.
kb 2,5-3 liter vizet iszok naponta.
19 nap alatt a hasam már nem puffad,könnyebbnek és frisebbnek érzem magam.A vércukrom 6-ról 4,5-re jött le,azonos gyógyszer adag mellett.
A súlyom 3kg-ot csökkent,most stagnál a fogyásom.
Az emésztőrendszerem sehol sem érzem,vagyis nincsenek görcsök,nehéz pukizások.
A kiütések még vannak a kúra óta,ám már nem viszketnek.
Én is leírom a ma menümet:
Reggeli: 1 szelet májkrémes pirítós (toast kenyér)
Ebéd: mexikóis rizs sült virslivel
Vacsora: 3 szelet májkrémes pirítós (toast kenyér)
Az a jó, hogy egyre kevesebbet eszem, és nem vagyok éhes. Sokszor azért eszem, mert itt az idő, és enni kell. Sokat iszom, min. 3 l citromos vizet a munkahelyemen, és otthon is iszom, de azt már nem mérem. Kedden kezdtem a 3. hetet. Az első 2 héten nem volt változás a súlyomban, viszont ezen a héten már 1,5 kilót fogytam.
Hetente 2-3x megyek tornázni is. Ezt eddig is csináltam, ebben nincs változás.
Írok egy naplót, amiben leírok mindent ami a regenoros kúrával összefügg, a változásokat, az érzéseimet és az ételeket. Ezzel sokkal könnyebben végig tudom követni az egész kúrát. Főleg akkor lesz nagy segítségemre, ha majd valamikor újból el akarom kezdeni, de most is jó dolog.
Sziasztok!!!
A mai menüm:
R: pitítós májkrémmal, fehér paprikával
Tízórai: tegnap sütöttem kókuszos zabpehelykekszet, és abból ettem 4-5 darabot, mert az ebéd kicsit későre csúszott
E: zöldséges (répa+brokkoli), tojásos, barnarizses egyveleg Imádom!!! ( jó sok szalonnával, sonkával )
V: valószínűleg ua. mint az ebéd
Én is állandóan szomjazom, és iszom, és folyamatosan wc közelben vagyok...
Igyekszem minden nap valami mozgást is beiktatni, bár a napi fél óra séta az mindig adott, mivel 21 hónapos kislányom mellett nem sokat üldögélek...mára futás van betervezve, és hullahoppozás!!!
Én három üveg regenort vettem, és úgy gondolom, hogy ha az elfogy, és folytatom az étrendet akkor is fogyok, vagy legalábbis formálódom...mégiscsak a rossz szénhidrátokat, és a cukrokat vontuk ki az étrendből, ami a hízásért felelős....szerintetek a löttyi nélkül is hatásos? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Vagy a min. 3 hónap mindenképpen kell?
Sziasztok!
Nagyon régen nem voltam. Próbáltam most visszaolvasni.
Brigus: nagyon sajnálom, hogy neked nem jött be.
Már most én is csak azért iszom, mert még van másfél üveg. Ezt már befejezem. Az étrendet nem tartom 100%-osan be. Ennek hatására pattanások jelentek meg. Nem hízok és nem fogyok. Igázok 69-70 körül. Még örültem volna 5 kiló minusznak, de hátha a tavasz, a több mozgás, kevesebb evés... Tavaly is ilyenkor indult be a fogyásom, mondjuk reg-enoros étrenddel. De most nem megy, vagy nem is akarom?
Nincs olyan hatása, mint első alkalommal, így feladtam. Még ezt befejezem. A lényeg egyébként, hogy a hasam rendben van. 2 éve sok puffadási problémám volt. Ez már teljesen megszűnt. Mikor nem ittam a löttyöt sem jött vissza szerencsére. Mindenkinek aki csinálja sok sikert kívánok és kitartást!
Szép napot!
Szuper!
Bistvan49 receptjét is vettem a repertoárba, a gyűjteményt priviben elküldöm, aki kéri, v. lejjeb olvashatjátok hol található.
Reggeli: 2 szelet kacszsíros pirítós, retekmag csírával, csípős paprikával
Ebéd: babgulyás, sült husi-sonka-virsli, fejes saláta
Vacsi: 2-3 tojásból rántotta + cukkini, esetleg pirítós
Tegnap kibírtam, hogy nem ettem pirítóst este! Csak kevés husi, virsli + fejes saláta, és egy kevés babgulyás.
Vki írta, hogy du. 1 l citromos vizet iszik... Nekem naponta lemegy 3-4 l citromos, édesítős szörpös vizecske + 1-1,5 l zöld tea.
Folyton szomjas vagyok! Aztán meg WC-re kell mászkálnom.
mumu8, ez tuti jó eredmény, ez 3 havi kúrában 14 kg!
Sziasztok,
Február 7. óta fogytam 6,9 kg-t:)Volt 2 hét mikor stagnált, de most talán megint megindult.
Mai menüm:
reggeli: pirított zsemle, libazsír, szalámi
Ebéd: pulyka husi, saláta, paradicsom, lilahagyma
Vacsi: zöldpaprikás lilahagymás tojásrántotta pirítóssal, és utána még egy kis maradék paradicsomleves. (ez a mai vacsi nagyon sokra sikeredett, de előtte tornásztam, és nagyon éhes voltam:s)
Holnapra borsófőzeléket főztem rizstejjel hozzá 1-2 virslit.
Nálunk most voltak névnapok, nagyon nagy kísértéseknek kellett ellenállni, de megéri. Mikor jönnek az eredmények, akkor mindig érzem, hogy jó úton járok:))
Kitartás mindenkinek! :)))
Nagyon jó ötlet a recept leirások.
reggeli:2 szelet zsiros piritos piros retekkel
ebéd:zőldborsós csirkemáj
Megdisztelt, átsütött hagymán fehérre piritom a csirkemájat,közben beleteszem a zöldborsót egy kevés vizet öntök alá
és készre fözön.Kukorica lisztből készült nokedlit készitettem hozzá,és citr. káposzta salátát.
vacsora:lehet hogy 2 szelet piritos zsirral
Privit írtam, s hát látom, Ti jóval kevesebbet esztek ám Nikikével, tudom, h. nálam ez a bibi...
De ebédhez már én sem ettem egy pici pirítóst sem :)
Én úgy láttam korábban is mindenkinek segített, ha látta a többiek mit és mennyit ettek. Szerintem ez nekünk is fog! Nekem mindenképp, úgyhogy köszönöm! :)
szilagyebate kérésére igyekszem megosztani a napi menüimet:
Tegnap :
reggeli : 2 szelet teljes kiörlésű rozsos piritós medvehagymával
ebéd 2 tortilla zsírral kenve, csirkemell csíkokkal, hagymával,paradicsommal, uborkával.
délután kb. 1 liter citromos lúgis víz, pici xilittel
vacsora: 1 zsemle vékony szeletekben pirítva (nem ez volt tervezve, és nem volt otthon kenyér) pici toka szalonnávval, lila hagymával.
Ma:
Reggeli: 2 szelet teljes kiőrlsű pirítós, zsírral 1 szál főtt debrecenivel, medvehagymával.
Ebéd: ugyanez
Délután: citrmos víz, 1 grapefruit
Este csirkeszárnypörkölt, jégsalival és pici tésztával
szilagyibeata! Írtam neked privibe, mert érdekelne a beszerzési forrásod!
Szia!!
Hááát, akkor igyekszem mellőzni az almát, és csak ritkán a mákot....1 hónapja csinálom, és sztem mostanra jutottam el arra, hogy a szervezetem rendesen kiéhezett valami igazán finomra...almát is csak 1-1,5 hete eszek, viszont a mákos rizstészta az elejétől kezdve,mert az pótolta az édességet...:-((((
Mai kajcsim:
R: 1 szelet tönköly pirítós kacsazsírral, sok retek, paprika
E: Gulyásleves tészta nélkül, nyúlpaprikás tönkölykenyérrel, és 1-2 szem krumpli
V: igyekszem a kenyeret mellőzni ilyenkor, így valószínűleg házi sonka, kolbász, v. felvágott sok zöldséggel, esetleg főtt tojással...
Lehet nem eszek annyi zsírt, mint amennyit kellene, de mostanra sajna már kicsit kezdek besokalni a sok hústól, zsírtól...
Szia Netti! Végignézn volt rengeteg idő, azért gondoltam, hogy egybegyűjtök minden infót, úgy csak könnyebb lesz mindenkinek. Én kb. 2-3 hétig, hosszú órákat töltöttem az olvasgatással, nézegetéssel. Összeszerkeszteni csak 1-2 nap volt eddig. Még a videókat akarom összeszedni, s akkor szinte minden infó együtt lesz.
Mákos répatortát kb. 2 hónap és -10 kg után szabad készíteni (strigis írta itt a fórumon, ő több, mint 20 kg-ot fogyott a 6 hónap alatt).
Szerintem míg be nem indulnak kellőképpen a kilók és minden, amit úgy gondol az ember, hogy kellene (kb. 2-3 hónap) nem szabad bűnözni! Szigfrid azt mondta az előadásán is, h. egy borsószemnyi tiltott dolog, 2 héttel veti vissza a kúrát, s az olyan, mintha 1 üveg Reg-Enort a hátad mögé öntöttél volna.
Krunplit is inkább tiltotta az előadásán a Szigfrid. Gabonákra én rákérdeztem, csak a rizst kultiválta, még a hajdinát sem, ami lúgosító.
Nekem sokminden elég nehéz, a rokonok isteni sütijei is nagyon csábítottak a hosszú hétvégi látogatáson, s én alma-imádó vagyok, a kisfiamnak most volt a szülinapja fincsi tortával, de eddig egy falatnyi bűnözés nélkül kibírtam.
Úgy érzem, ha én elkezdem, végem van, nem tudom megállni.
De nekem a legnagyobb bibi a mennyiséggel van. Olyan fincsi a kacsazsíros pirítós, meg a sült sonka, tepertő... szerintem én önmagában ezzel is ellennék. Pedig főzök minden nap, s olyasmit ami a családnak is épp jó, s kifejezetten Reg-Enoros. Nekik sem árt, ha működik az epéjük.:)
Sajnálom, hogy a nagy fogyók már nincsenek itt (strigis + Petya0502), ők sok jó tanáccsal szolgáltak a többieknek nap mint nap.
Persze, tudom, hogy kevesebbet kell, meg kb. 30% zsír, s max. 1500 kcal; csak hát... Nem bírom a kenyeret kiiktatni, meg a rizst és csak zöld salizni + húsizni, zsírral, vagy csak leves.
El kellene kezdeni leírni ki mit evett...
Én tegnap:
Reggeli: - 4 szelet kicsi, vékony kacsazsíros pirítós + paprika, retek, uborka
Ebéd: tojásos, zöldséges rizs, dinsztelt sóska, sárgarépa, cékla + citromos lila párolt káposzta + 3 tükörtojás, sok zsírral összekeverve (jó nagyra púpozott tányér lett :( )
Vacsora: ugyanaz, mint reggelire... :(
Ma reggeli: 2 szelet vékony pirítós, egyik szelet fele zsíros, a többi zsírban sült virslivel + paprika, retek, retekcsíra
Utána 1,5 órával kb. 2-3 vékony szelet, frissen sütött füstölt sonka + 2 db kisebb, hájéban sült cékla
Ebéd: zöldségleves + maradék rizses zöldségből kb. 4-5 ek, sült husi, 2 tükörtojás, fejes saláta, esetleg 1 db pirítós
Vacsora: biztos pirítós lesz, leszorítom max. 2 szeletre (igazából sonkás tojás kellene zöldséggel, kenyér nélkül)
NEKTEK MI A KAJÁTOK?
A lényeg a fokozott tisztántartás közvetlen WC használat után, illetve körömvirágkrém, ha szükséges! De azért ha nem múlik el kell menni orvoshoz! Hidegvizes lemosás ajánlott, a hideg összehúzó hatású az erekre.
Remélem, segítettem, jobbulást!
Szia!!!Megnéztem az általad ajánlott linket, és nagyon nagyon jó!!!Ügyes vagy, azért ez biztos rengeteg munkádba telt! Holnap sütök is valami finomat!
A receptek között olvastam a mákos répatortát...a mák engedélyezett?
Én egy hónapja csinálom a kúrát, kb 1-1,5 kg-öt fogytam, de a hasam sokkal laposabb lett, megszűnt az állandó puffadásom...
Bevallom én annyit csalok, hogy almát eszek...borzasztóan hiányzik a gyümi, és mivel már candia diétáztam, ott engedélyezett volt, így gondoltam akkora bajt nem csinálok vele?!
Krumplit hetente 1x eszek, tésztát pedig rizstésztát, vagy tönkölytésztát.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása