Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem sokára elkezdem a Reg-Enor kúrát, amint megkapom (remélem holnap) az emailt, hogy mehetek az üzletbe érte. Hát meg kell mondani (még ezen a topicon belül is), elég ellentmondó infókat kapok pár ételről. Lehet enni, nem lehet enni vagy lehet enni, de mértékkel. Ilyen pl. a krumpli, a kiwi, a rizstej. Körbenéztem a neten, végigolvastam a hozzászólásokat és kigyűjtöttem a recepteket. Megpróbálok felkészülni receptileg, mire elkezdem a kúrát. Még nagyon fura lesz, hogy zsírosan étkezzek, hogy rendszeresen egyek, vacsorázzak és mindegyik étkezéshez zsírt használjak, az elmúlt években alig használtam zsírt. Ha 5 kg-t lefogyok az is elég lenne, persze ha több az se baj :) Igazából annak örülnék a legjobban, ha rendeződnének a székletproblémáim, a puffadásom. Az olvasottak alapján erre minden esélyem meg van. De majd kiderül mi minden változik meg a 3 hónap során, amíg ezt a kúrát csinálom.
Amúgy elég vicces, hogy a fórum melletti reklám szövege: Főzzön zsíradék nélkül! :)))
Ne éheztesd magad, attól csak lelassul az anyagcseréd.
Inkább egyél ennél többet (ne sütit, persze) és mozogj valamit. Tempós séta is elég lehet, ha rendszeres.
Ez egy jó recept!
Sűríteni tojás sárgájával is lehet!
Szia,
Köszönöm a választ.
Szuper, akkor szombaton tökfőzit csinálok pici rizstejjel :)
Szia István, én bioboltban vettem, VEGI-MILK a neve, 800Ft volt a 400g, keress rá neten, hogy legalább tudd, mi az. De itt korábban azt írták, hogy azt sem lehet.... :-(
Üdv. Brigi
Szia!
Sajnos csak munkaidőben tudnék elmenni, ha a kollegám elvinne, de most itt egyre szigorúbb minden, engem meg a kisgyerekem vár otthon munka után, nem érhetek haza este. Nagyon messze lakom Törökbálinttól. Voltam nála kezelésen, marhára fájt....nem vagyok én mazopista.... Hát nem tudom.... Köszi, aranyos vagy, hogy írtál. Üdv. Brigi
oldalon van tökfőzelék recept zabos rántással, én még nem próbáltam de készülök, az belefér minden diétába.
Más főzeléket én amúgy rántás nélkül, habarás nélkül készítek, úgy hogy botmixerrel sürítem be.
Pl: brokkoli, só, bors, szerecsendió, megfőz, és botturmix. Másik: Zeller+sárgarépa megsóz, megfőz, botturmix. Kevés vizet öntök rájük, épp hogy ellepje, mert a botturmix után már sűrű lesz, ki kell tapasztalni, de ha túl sűrű lenne, utólag még lehet higitani, sózni ha kell. Nem szoktam sokáig főzni, hogy a vitaminok ne főjenek ki, a brokkolit 5-10 percig, a zellert 20, elég ha csak kicsit puha, ugyis szétmegy a turmixtól.
Nem tartozik a kedvenceim közé a tökfőzelék, de sztem ha főzés végén egy rántással sűrítenénk be akkor talán nem lenne rossz...még nem próbáltam, csak sokan pörkölt szafttal szokták enni, ezért gondoltam, hogy elvileg jó lenne!!!
Rizstejet olvastam másoknál, esetleg szőjatejjel megfőzni a spenótot. Még csak 1,5 hete csinálom a kúrát, így sajnos nincs sok tapasztalatom, de remélem tudtam segíteni!
Brigus,
Próbáltál már beszélni Szigfriddel? Szerintem fel kellene hívnod, sőt ha van lehetőséged, menj el egy kezelésére. Fogynod kellene, mert amiket leírsz, nem eszel tiltott dolgot. Lehet, hogy ő tud neked valami hasznos tanácsot adni.
Ma egy hete indultunk. Nekem eddig -40 dkg, barátnőm este mázsál :))) Puffadásunk elmúlt, engem már egy kedves vevőm megdícsért, hogy mennyit fogytam <3
Gizikénél beindultak a tisztulási folyamatok, én csak rügyezek, mint a tinik.Hurrá!! Időutazás!
De jó nektek, nekem sehol semmi. Az első héten leadott 3kg-ból visszajött másfél. Hatodik hete csinálom. Ez nagyon elkeserítő. Már nem eszem kenyeret sem, nem iszom a kukoricatejporos tejeskávémat sem (napi három teáskanálnyi volt csak). 5-6 között eszem utojára, no szénhidrát. Tele a tököm....már elnézést...........
Ebédre is már csak a féladag felét eszem....
Húsleves, bolognai rizstésztából (ezt se fogok már innentől, csak még volt a mélyhütőben), ma zöldségleves, két szem fasírt, pici sült szalonna, saját készítésü céklával.
Este csirkesonka zsírral, zöldséggel, főtt tojás.
Folyton éhes vagyok, folyton fáj a fejem és már elegem van az egészből......
Nem hagyom abba természetesen, csak nem tudom igy meddig birom....de megvettem egy rakás regenort, mindenképp csinálom, amig el nem fogy. Aztán megyek orvoshoz megint.......endokrinológus vagy diabetológus vagy mittomén már, de tuti nincs bajom, voltam már többször orvosnál, hogy nem tudok fogyni, semmi bajom.
Üdv. Mindenkinek!
Szia,
Én iszok rizstejet, azzal is főzök. Nem úgy csinálom, hanem az Intersparban veszem jó pénzért, de nekem megéri. Joya asszem a márkája.
Nem zavar be a fogyásomba:)
Sziasztok,
zabtejet vagy rizstejet lehet inni a kúra alatt?
Sziasztok!
Én ha lehet több napra főzök előre, mivel nincs időm minden nap főzni, a meleg kaját meg igénylem.
Pl. most hétvégén sütöttem egy tepsinyi adag csirkecombot és májat baconba tekerve. Ezt most csak én eszem, így több napra is elég.
Csináltam még hozzá babsalátát (recept a naplómban), ez is napokig eláll.
A rostok miatt még nyers zacskós salátmixet is csipegetek hozzá.
Jó reggelt!
Én gombapörit főztem, illetve töltöttem belőle pirogba is, előtte pedig székelykáposztát... Hétvégén bélszín párolt zöldséggel és rántott hagymakarika... Máris éhes vagyok... :-)
Szép napot mindenkinek!
Linda
Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Szép,de hideg reggelünk lett! Kicsit fázom még!
Pár napja nem álltam mérlegre. Nem is akarok még. Érzem, megint több vagyok egy kicsit! Visszább kell fogjam magam!
7végén kicsit többet ettem (megengedettből)!
1000rel tornázom, zumbázom!
Nagyon sokat iszom, az is nagyon fontos. Az is telít egy kicsit.
Reggeli: pirítós szendvics
Ebéd: pirítós szendvics
Grapefruit!
Vacsi: ??? még nem tudom. Lehet, hogy főzök, akkor egy kicsi majd abból, de lehet, hogy semmi!
Ki mit főz(ött) ma?
Várom a jó ötleteket!
Sziasztok, Üdv. Mindenkinek
Ma megvettem a 2 üveg regenort, holnaptól indul a nagy kaland:).
Kolléganőm, ismerőseim végig csinálták, pozitív tapasztalatokkal.
Úgyhogy tegnap ledaráltam a kacsatöpörtyűt, tettem rá kacsazsírt, holnaptól ez a vacsim:)
Sok sikert és főleg kitartást:)))
Turbósítani úgy lehet,hogy nincs kenyér,rizs csak saláta hús ,zsír.Szerintem sem rizs- sem kukorica szirupot ne fogyasszon az 2-3 hónapig, aki fogyni akar.
Van amikor megáll a fogyás,akkor kell mozogni,emelni az adagot a regenorból.
Nekem havonta ment le 4-5 kg.
Szia! Én is csak a vízre tudok gondolni, hiszen egyik napról a másikra nem mehet le meg fel 2-2kg zsír, durva lenne... Azért megnyugtattál, köszi.
Én mindennap sokat iszom. Edzésnapon is szerintem annyit, mint más napokon. Jön a jó idő, a három edzést kiegészitem 2-3 biciklizéssel, nagyon szép helyen lakunk, úgyhogy van erre lehetőség szerencsére. :-)
Kellemes hétvégét! Üdv. Brigus
Egy picit örülök, hogy a sok sikertörténet után van még kakukktojás rajtam kivül is. :-) Én is biztos híztam volna már jó pár kilót, ha nem csinálnám ezt a kúrát. Kollegám most több hétre elutazik, úgyhogy berendeltem csakazértis 4 üveg reg-enort, kisebb hitelt kell felvenni ennyi adaghoz....de nem érdekel most a pénz......ez nagyon fontos nekem és kész.
Hétvégére megyünk a bnőmékhez már szóltam előre, hogy fogyózok, persze azon meglepődött,hogy akkor sült hurkát hogyhogy ehetek....de nem baj, majd megérti :-). Amúgy karácsonykor láttam őket utoljára, kiváncsi leszek, hogy ők látnak-e változást rajtam, minden esetre fekete nadrágban megyek....váháháááá.
A márciusi hosszú hétvégén meg elutazunk, na ott kiváncsi leszek mit találok majd kaját....de remélem, hogy azért sikerül....nem fogom megszegni az biztos.
Múltkor végignéztem a sparban az összes májast, és a gyulai mind jó (sima, majorannás, kolbászos). Ez most csak úgy eszembe jutott.
Turbósításra semmi ötletem, én hiába csinálok bármit, nem mennek a kilók.
Szép napot mindenkinek! Kellemes hétvégét is!
Sziasztok!
Az ingadozás nálam is megjelent és tart folyamatosan. Sok függ attól is, hogy amikor méritek magatokat, előtte este mennyi vizet ittatok. Reggelre az nem mindig távozik mind. Én szinte minden reggel mérem magam. 2 óra torna (zumba) alatt megiszok 2 l vizet. Reggel biztos, hogy többet mérek, mint előző este akár.
2 nap múlva áll be megint a rendesre.
Mértem 68,4-et az egyik nap.
Ma meg 69,3 voltam. (Tegnap 2óra zumba volt este=sok víz)
Régen általában 10 nap alatt ment le 1 kiló. Most már kicsit nehezebb. Nem adom fel én sem.
Bár ez az állandó mérlegelés engem is zavar, de így tudom magam kontrollálni és talán nyugodtabb is vagyok, ha látom, már megint kevesebb, és amikor több, megpróbálok többet beleadni!
A mozgás is nagyon fontos szerintem a bőr állapota miatt.
2 hónapig nem tornáztam, kiló nem jött fel, de a párom megjegyezte, hogy megint kicsit kövérebbnek lát. Ennyit számít a mozgás. Centivel is mérjétek magatokat.
76 kilósan 113 cm volt a csípőm. Most 69 kilósan pedig 103-104 cm. 7 kiló minusz centiben viszont 9-10 cm. Hasamról 6 cm ment le azóta.
Az izom ráadásul nehezebb, mint a zsír, alakul a test. Inkább a centi számít.
Próbáljátok ki!
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása